מנגינה של התוכנית

yyy25

New member
מנגינה של התוכנית

למי יש את המנגינהשל פתיח התוכנית של שמעון פרנס בגלי צהל בימים ב'-ה' בשעה 1800-1900 נדמה לי שהיא נראת עגלה ו2 סוסים בתודה מראש יוסי

Nava5

New member
קודם כל תברר את שם הנעימה

אני לא מצליחה להכנס לשם אבל תנסה כאן mailto:[email protected] או כאן mailto:[email protected] ואחר כך תמשיך. הכתובת הראשונה זה רדיו יאסו, ויש לנו את אלי זילברמן בפורום. הכתובת השניה זה האתר של שמעון פרנס בכבודו ובעצמו ברדיו יאסו. מקוה שתוכל לדעת עוד הערב.
בהצלחה!

yyy25

New member
תודה אבל

גם באתר שהוא פורום בניהולו של פרנס שמסרב לתת את הנעימה ובתוכניתו אמר שיהיה קשה להשיג את המנגינה הזאת שם המנגינה הוא כרכרה ושנ סוסים נראה לי שזה שיר אם מילים ובתוכנית הורידו את המילים גם להקליט מהרדיו אי אפשר כי תמיד פרנס מקפיד להכנס ולדבר תוך כדי המנגינה שוב תודה לנאוה

shmuel16

New member
לפחות שיהיו לך המילים והתרגום

המילים והתרגום נעשו פה בעבר על ידי החברים

YYY

שים לב...: אכן זה שיר נחמד שנתנו לך פה את הקישור למילים והתרגום. המנגינה שמושמעת בתוכנית אינה המנגינה המקורית (למרות שיש הרבה ביצועים) ונראה לי שהיא מין עיבוד (איבוד....אובדן) של ביצוע סתמי תוצרת ישראל וחלטורה מארץ החלטורות. אין למנגינה שבתוכנית אבא ומכאן הגיע הסרוב... רק להצלחה יש הרבה אבות...

yyy25

New member
תודה רבה

אבל לי נראה שפרנס מנסה להפיק גימיק של מנגינה שלא ניתנת להורדה והוא הזכיר זאת בתחילת התוכניות הראשונות בכל זאת תודה על ההשתדלות לעזור יוסי

למעלה