מנג'ט לחצאית

ateret83

New member
מנג'ט לחצאית

מזמן לא כתבתי פה, אבל אני ממשיכה להציץ וללמוד. תפרתי חצאית A פשוטה מבד חורפי, וחיברתי לה מנג'ט. כשלבשתי אותה אתמול, שמתי לב שהאחיזה של המנג'ט בגוף די רופפת והחצאית מנסה מידי פעם לגלוש... השאלה היא אם עשיתי את המנג'ט גדול מידי (כל הזמן הקטנתי שיתאים לי, אז זה מוזר..) או שהמנג'ט עצמו לא מספיק מאסיבי ביחס לבד העבה והקצת כבד של החצאית. כלומר, אולי אני צריכה מנג'ט יותר עבה? אשמח לעצות! תודה!

פנדה 63

New member
אם עשית מנג'ט כחגורה פשוט הכניסי בה גומי

אם עשית מנגט כמכפלת כמו לחצאית בלון את צריכה להוסיף לה בטנה הקצרה מהחצאית לפחות ב 10 ס'מ

ateret83

New member
אכן המנג'ט מתפקד כחגורה

אם הפיתרון היחיד הוא להוסיף גומי, זה מה שאעשה. השאלה שלי היא גם כדי לדעת לפעם הבאה: האם צריך להתאים בין עובי בד המנג'ט לבין עובי בד החצאית?

פנדה 63

New member
רצוי אבל תמיד שהמנג'ט יהיה צר מהקף המותן

בחצאית ולמה את קוראת לזה מנג'ט זו חגורה ולא משנה מה החומר מנג'ט בעיקרון זה בקצה השרוולים או המכנס במותן או בירך אני מתיחסת לכך כחגורה

ateret83

New member
תודה, החכמתי.

חשבתי שאפשר לקרוא לזה מנג'ט בגלל שזה השם של הבד, אבל מסתבר שטעיתי. תודה על התיקון.

lirola

New member
כמו שאמרת, אם החצאית גולשת אז המנג'ט גדול מדי

אם הוא מבד אלסטי אז הוא צריך להיות קטן יותר מהיקף הגוף שלך היכן שהחצאית יושבת בכ15 אחוז.

ateret83

New member
צודקת!

נראה שהחגורה היתה גדולה בס"מ ספורים מהיחס הרצוי, ולכן היא גלשה. עכשיו הקטנתי וזה בהחלט מרגיש יותר טוב. תודה! (כבר תהיתי אם השתמשתי בבד הנכון).

למעלה