מנגה 330

goro123

New member
מנגה 330 ../images/Emo58.gif

סוףסוף נארוטו מצליח לפתח את הג'וטסו שלו! למרות שזה נראה קצת "קל מדי" אחרי שהוא כביכול קלט את השיטה איך לעשות את זה... כמו כן ההלוויה של אזומה היתה עצובה ומרגשת הדבר היחידי שביאס בפרק הזה ששיקאמרו מתחיל לעשן! :S מחכה לפרק הבא מעניין מה אינו צ'וגי ושיקא מתכננים :)

CibiHeart92

New member
מה?!!?!?!? שיקאמארו?!!?!?

אבל הוא אמור להיות הכי חכם שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-----------;

jack 1

New member
../images/Emo58.gifפרק נחמד!!!

אם אסומה הוא דוד של קונוהאמרו,אז מי זה אבא שלו??? יכול להיות שאבא שלו זה המנהיג??? ממש התבאסתי מזה ששיקאמארו התחילו לעשן
.לא מתאים לו. נראה לי ששיקאמרו אינו וצ'וג'י מתכננים לחזור למקום הקרב ולחכות שהידאן וקאקוזו יחזרו.

Prophet

New member
אהבתי. סוף סוף פרק לעניין..../images/Emo58.gif

למרות שמפריע לי שלהכין WIND RASENGAN, מה שגם קאקאשי וגם יונדאימה נכשלו בזה, זה בסה"כ להכין עוד כפיל בשביל שיוסיף את האלמנט... זה די מעפן =\ אני לא רוצה לראות את נארוטו ממשיך להכין כפילים וראסנגאן בכל קרב שלו, בלי שום טכניקה מיוחדת, וכשהוא מתחיל להפסיד הוא משחרר את הקיובי. איך הוא הולך להיות חזק יותר מסאסקה כשיש לו ראסנגאן משודרג? את הסצינות של team 8 מאוד אהבתי. ישר לעניין. נקווה שקישימוטו לא יאכזב...

goro123

New member
גם אני מקווה מאוד...../images/Emo58.gif

אם באמת עכשיו כל קרב של נארוטו יהיה מורכב מKAGE BUNSHIN -> כל הכפילים מתפוצצים-> עוד כפיל ואז לעשות ראסנגן רוח זה יהפוך להיות ממש כמו הפילרים ! ופילרים כמו שידוע לכולם זה דבר רע... רע מאוד ! אני דווקא קיוותי שלג'וטסו שהוא יפתח יהיה כמה שימושים ...

aslm0

New member
"ואו"

זה כמו שאתה תגיד : הוא למד לקפוץ יותר גבוה !!!למי איכפת קיצר זה דפוק שהוא לא למד כלום ב3 השנים (אני רואה אנימה)

benedek22

New member
פרק עצוב :(

ההלוויה מאד מרגשת. שיקאמרו הולך להיות מגניב עכשיו בדיוק כמו שאסומה היה. וזה נראה כאילו הצוות הולך לחפש את האקטסוקי

Shishi san

New member
איכסה,

לא רוצה שהוא יהיה כמו אסומה.םO; אני רוצה שיקא!~~~ חוץ מזה הפרק היה כמו שחשבתי שהוא יהיה, לא ציפיתי למשהו מיוחד.

Sakura Kinomoto

New member
אעה;;;

זה היה פרק ממש עצוב>< הלוויה וזה...;; וכשהוא הודיע לההיא..זה היה גם עצוב>< אבלע נארוטו חמוטי שם בהלויה בלי הד פרוטקטור וחולצה שחורה..O.O וממש לא אהבתי ששיקאמארו מתחיל לעשן>< זה לא בריא!><...עם כמה שזה מסמל את זה שהוא ממשיך את דרכו וכו'...בלעP:

למעלה