מנגה 324

Silver Fox

New member
מנגה 324 ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

כל השרשור מכיל ספויילרים. אני מתפלאת שאף אחד עוד לא פתח דיון... או שכולם עסוקים עם החג. בכלמקרה, פרק ממש מעניין. אני רוצה לדעת מה הקטע של ההידאן הזה o_O מה הוא עשה בדיוק, הפך את עצמו לבובה? זה עשה לי אסוציאציות מהקרב עם סאסורי. אני כבר מתגעגעת לפרקים על החבר'ה מקונוהא... שסאקורה תחזור ותהיה מגניבה! ;;

benedek22

New member
הוא פשוט מגניב מפרק לפרק

ההידאן הבודהיסט הזה,נותן את הכאב כדרך להארה עצמית של היריב שלו,שהארה הסופית היא המוות. לפי דעתי מה שהוא עושה זה פשוט סוג של סיל מסוים עם הדם שלו שלוכד את היריב בקללה הזאת.

Silver Fox

New member
את זה אני יודעת ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

הוא פשוט נראה כמו בובה

lgmtk

New member
OMG fuckin brilliant |;

seriously, thats so awsome. i love the manga, simply best! after petshop of horrors of course. i wonder what shikamaru figured out, i cant wait :::((((! this is suffering. NARUTO MANGA OWNZ ^_^!

Mugen bla

New member
וואי אם המנגה שאתה הכי אוהב זה

נארוטו , לא קראת מנגות טובות :|

Shishi san

New member
צודקP=

תקרא HXH בנאדם, ותבין עד כמה נארוטו זה חיקוי של זהXD

lgmtk

New member
well u totally misunderstood me.

first of all, my top one is Petshop of Horrors. second of all, i just pointed out that RIGHT NOW, naruto is exeptionally good. of course its not the best.

Prophet

New member
../images/Emo58.gif

זה לא ברור? התמונות ששיקאמרו העלה... גם לפני זה עליתי על זה הידאן לוקח את הדם של היריב, שם אותו על הלשון שלו, ואז הוא איכשהו כל הכאב שהוא מקבל עובר אל היריב שלו... תקראו שוב את הפרקים האחרונים ותראו שזה נכון...

SaidinsTaint

New member
../images/Emo58.gif טוב כן את זה גם אנחנו

מבינים.... מה ששיקאמארו הבין זה איך לעצור את זה.

goro123

New member
הסיל שבעצם הידן מבצע

הופך אותו כביכול לבובת וודו ענקית! שימו לב למקל הענקי שהידן הוציא ותקע לעצמו ברגל כדי לנטרל את אזומה שהתנפל עליו נראה בדיוק כמו קיסם שניים שמשתמשים בבובת וודו רק גדול יותר... כמו כן יש לה הרגשה שהתוכנית של שיקאמרו תכלול פגיעה בהידן . אם תשימו לב טוב להידן יש כנראה נקודת תורפה בצד השמאלי של הגוף ולמה אני אומר את זה? 1. כל הפגיעות שנעשו באזומה היו בצד שמאל(רגל שמאל, יד שמאל). 2. אם תשימו לב הSCYTH שהידן משתמש בו מוחזק בצד ימין-> לדעתי כדי להגן על הנקודת תורפה שלו תמיד יהיה לו איך להגן על הצד הזה... בכל מקרה הידן לא בן אלמוות! נקווה נראה את התחלת התוכנית של שיקאמרו בפרק הבא שתוכיח את הטענה שלי...

lgmtk

New member
number 324 page 002

held in left hand. besides, those 2 ninjas hit him in both sides, one on left and one on right and nothing happend to him. |:

למעלה