מנבכי ליבי

מנבכי ליבי

השבוע נחרדתי!!!!!!!! אנשים מסוימים חושבים כי הצבעה ליחד בתנופה היא כהתחייבות הצבעה לגולברי. .................. לא האמנתי למשמע אוזני. חברים. הגיעה שעת האמת. הצביעו לכל רשימה שתחפצו אבל שימו לב. רק מיקי אקרמן ורק הוא היחיד מבין המועמדים שהוא איש צנוע. מבטיח ומקיים. מתיצב לימינו של כל תושב בעת צרה..(ותאמינו לי, מנסיון...). מיקי לא יכנס תושבים לטקס לזכרו של רבין ועל הדרך יעשה הון פוליטי. זו לא דרכו. יש האומרים שהוא לא פוליטיקאי ואין אומרת: מיקי איש עשייה, איש עבודה. לא איש בלבולי מוח. תנו את קולכם. זה חשוב.

Master Stav

New member
ךתגובה על ?

אמרת שהוא לא מקיים ? בוא ותוכיח מיקי אקרמן איש אמת שלשונו פיו וליבו שווים מתוך הכרות אישית של 8 שנים בצורן ושנים רבות לפני כן בנתניה של המשפחה כל מה שאמר והבטח ....קרה .

kirschi

New member
וואו. פקחת את עיני אחדאחד

אני בשוק. לא ידעתי שאת כל הדברים שרשמת מיקי הבטיח ולא קיים. אני אגיד לך מה, אני אתקשר אליו מ-י-ד, ואתעמת איתו עם כל אחדאחד מהנושאים. זו תהיה השיחה הקצרה ביותר שאעשה מאז המצאת הטלפון. אילן קירשנבאום

אחדאחר

New member
הנה, במיוחד בשבילכם פתחתי אשכול חדש

אני ממתין לתגובה (שלכם או עדיף, של אקרמן עצמו)

Master Stav

New member
שוחחתי עם לא מעט אנשי יחד בתנופה

רבים מהם מבינים ומצביעים עבור מיקי אז כן ישנו גרעין של כאלו שהחליטו אחרת וזו זכותם הלגטימית, שאלתי חבר שתומך בגלוי ביחד בתנופה ובמיקי אקרמן לראשות אין שום הוראה גורפת להצביע גולברי או מנדי או קולמן, יש המלצות אך אי אפשר לחייב מהשיחות האלו עולה כי אכן מיקי מקבל את מרבית הקולות בצורן
ועל כך אני שמח העשייה תנצח = מיקי ינצח

למעלה