מנאקו

הנה התוצאות של המקצה דירוג

1. ראלף שומאכר (וויליאמס) 2. קימי רייקונן (מקלארן) 3. חואן פאבלו מונטויה (וויליאמס) 4. יארנו טרולי (רנו) 5. מיכאל שומאכר (פרארי) 6. דייויד קולת'הארד (מקלארן) 7. רובנס באריקלו (פרארי) 8. פרננדו אלונסו (רנו) 9. מארק וובר (יגואר) 10. כריסטיאנו דה-מאטה (טויוטה) 11. ז'אק וילנב (באר) 12. ג'יאנקרלו פיסיקלה (ג'ורדן) 13. אנטוניו פיצוניה (יגואר) 14. ניק היידפלד (סאובר) 15. היינץ-הראלד פרנצן (סאובר) 16. ראלף פרמן (יגואר) 17. אוליביה פאניס (טויוטה) 18. יוס ורסטאפן (מינארדי) 19. ג'סטין ווילסון (מינארדי) ואני יהמר אחרי החימום מחר.

rainbow demon

New member
אחרי ש"ניצחתי" בהימור הקודם

הנה ההימור שלי למחר 1. מיכאל 2. ראלף 3. קימי 4. רובנס הימור שלי שיהיה בעיה בעצירות של וויליאמס.

rainbow demon

New member
אני רואה שאף אחד לא עשה את זה אז

אני אכתוב את כל הנתונים של המרוץ.. חואן פבלו מונטויה ממשיך להיות ההפתעה הנעימה של העונה עם נצחון במירוץ לאחר שהחל 3.. רייקונן סיים שני חצי שניה מאחור שלישי מיכאל שומאכר (שהחל חמישי) , 1.7 שניות מאחורי מונטויה רביעי אחיו ראלף שהתחיל ראשון, כבר 28 שניות מאחורי מונטויה ואחריהם 5. אלונסו , 36.2 ש' 6. טרולי , 40.9 ש' 7. קולת'רד (שממשיך לאכזב) , 41.2 ש' 8. באריקלו (כנ"ל) , 53.3 ש' 9. דה מאטה, סיבוב 1 10. פיסיקלה, סיבוב 1 11. היידפילד, 2 סיבובים 12. פירמן, 2 סיבובים 13. פאניס, 4 סיבובים וילנב, וילסון, ורשטפן, וובר, פיזוניה, ופרנטזן לא סיימו, כשהתאונה של פרנטזן היתה אלימה למדי במפגש עם הברזלים המסמנים את גבול המסלול, ומזלו שהוא התנגש עם הצד ולא עם הפנים. מצב ה"טבלה" ----------- רייקונן מגדיל את הפער משומאכר בעוד 2 נק', הנצחון של מונטויה מקדם אותו עד למקום ה5 1. רייקונן, 48 (פעם רביעית העונה שמסיים שני) 2. שומאכר, 44 3. אלונסו, 29 4. בריקלו, 27 5. מונטויה, 25 -. קולת'רד, 25 -. ראלף שומכר, 25 8. טרולי, 13 9. פיסיקלה, 10 (ה10 נק' שזכה במירוץ בברזיל) 10. באטן, 8 11. פרנטזן, 7 12. וובר, 4 13. דה מאטה, 3 --. וילנב, 3 15. היידפילד, 1 --. פירמן, 1 אליפות היצרנים -------------- מהפך בצמרת, פרארי מאבדת את המקום הראשון לטובת מקלארן, כשוויליאמס מחזקת את מעמדה במקום ה3 אחרי המירוץ המעולה. 1. מקלארן, 73 2. פרארי, 71 3. וויליאמס, 50 4. רנו , 42 5. ג'ורדן, 11 -. באר, 11 7. סאובר, 8 8. יגואר, 4 9. טויוטה, 3

liran b

New member
הפתעת העונה??? הפתעה נעימה?

אתה בסדר? מונטי הפתעה נעימה? מה עם אלונסו? שקורע את המסלול (בהתחשב במכונית שלו..) הבן אדם מקום 3 בדירוג... מעל בריקלו , ר.שומאכר , מונטויה ... ... רייקונן זה גם הפתעה שהוא עוד במקום הראשון.. אבל ההפתעה של העונה עד כה זה לא מונטויה (אולי שנה שעברה זה היה ככה) אבל העונה פרננדו אלונסו לוקח את זה ובגדול!

rainbow demon

New member
עניין סובייקטיבי

אם תשים לב ההבדל בין מונטויה לאלונסו הוא בסה"כ 4 נק'. חוץ מזה מונטויה ניצח מרוץ, ואלונסו לא. דבר נוסף אולי רנו היא קבוצה פחות טובה מוויליאמס, אבל זה לא הופך אותה כבר מההתחלה לאנדרדוג מובהק ולהפתעה מדהימה אם מישהו מנהגיה מתרומם מעלה. אם אלונסו היה מקבוצת באר או יגואר או ג'ורדן, היית צודק. כבודו של אלונסו מונח במקומו, יש לו הצלחה מסחררת השנה אבל מונטויה מצליח לא פחות, וחבל שהוא לא זוכה להערכה הראויה לו

תוספת להימורים

מי הם 3 המכוניות שיסיימו את המרוץ ראשונים ? אם יש תאונה רבת נפגעים בהתחלה לא נחשב . שומכאר קימי ראלף רובנס ואלא שיזכו לראות את עצמם בחוץ ראשונים הם : 1 . יוס ורסטאפן 2 אוליביה פאניס 3 ג'סטין ווילסון

למעלה