מן שיחה קטנה כזאת

טל קארי

New member
מן שיחה קטנה כזאת

אז לכבוד יום הזיכרון ליצחק רבין, נעשה סקר קטנטן כזה... מה החלק שהכי מצמרר אתכם כשאתם רואים כל פעם בטלוויזיה/וידאו/טקסים וכו'? זה יכול להיות האנשים שבכו באותו ערב, או השמיעה של היריות, או ההלוויה, או אולי החלק שבו הודיעו שראש הממשלה נרצח?.. תחליטו אתכם, ושתפו אותי..

הכי מצמרר או יותר נכון הכי מרגש

היה החלק של נועה בן ארצי שהספידה את סבה יצחק רבין ז"ל... בחיים אני לא ישכח את זה..

P i x i e s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif כל כך נכון.

משום מה בטקסים אני מתחילה להתרגש כששרים התקווה, ובשירים. ההקראות ממש לא מזיזות לי. :\

B a m b o o k

New member
אממ בעיקרון כלום...

אפילו שנה שעברה שהייתי בעצרת כלום לא הזיז לי... הייתי עם חברים ולא בדיוק הקשבנו למה שהלך שם.. יותר העברנו הומור שחור (כןכן לא יפה אבל זה מה שהיה...) אבל היום ראיתי את ההספד שהנכדה שלו קראה לו וזה עשה לי קצת משו... בעצם אם זה היה כל אחד אחר ולא רק רבין זה היה עושה לי משו... אז בעצם כלום לא מצמרר אותי.

2nd me

New member
המ..

לא הטקסים וקטעי הוידאו הם אלה שמצמררים אותי כמו שמצמררת האווירה ששוררת בכל מקום שאני נמצאת בו ביום הזה..

2nd me

New member
האווירה בימי זיכרון עכורה מהרגיל.

יש אנשים שהעיניים שלהם נוצצות כל היום, כאילו הם מתאפקים לא לבכות מהבוקר. זה... מעציב. ;[

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif

מה שרבין אמר לפני הרצח, על האלימות. וחוץ מזה, היתה לנו פעילות ואחת המורות סיפרה על השופתות לרצח, על עדויות מוגנזות, זה היה מצמרר ומפחיד.

טל קארי

New member
אפרופו לפני הרצח...

נזכרתי שגם צימרר אותי ה"הופעה" האחרונה שלו..והדף מוכתם בדם:-\

למעלה