מן שאלון קטנטן..

מן שאלון קטנטן.. ../images/Emo66.gif

האם אתם אוהבים שוקולד
אם כן... המשך השאלון הוא בשבילכם!! (גם אם לא כמובן! אם בא לכם לענות)
מה אתם מעדיפים שוקולד לבן או שחור
מה השוקולד שאתם הכי אוהבים
מהו השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים
מהי כמות השוקולד שאתם מסוגלים לאכול ביום
אם בא לכם להוסיף תמונה של שוקולד בומבסטי אתם מוזמנים!..

התשובות שלי!! ../images/Emo66.gif

האם אתם אוהבים שוקולד
בבאדי שכן!!!!!!!!!!!!!!
מה אתם מעדיפים שוקולד לבן/שחור
לבן רולז!!!
שוקולד פרה שחור עם אגוזים! יאמיי
מהו השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים
שוקולד מרייר / שוקולד עם תפוז בפנים! לא כל כך אוהבת!!...
מהי כמות השוקולד שאתם מסוגלים לאכול ביום
1/2 - 1 חבילה (ביוווווווווום!!)
|הנה תמונה של שוקולד בומבסטי!! יאמיייייי!!

יאללה לענוות!!! ../images/Emo163.gif

מקפיצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!

אני:)../images/Emo85.gif

האם אתם אוהבים שוקולד בבאדי שכן!!!!!!!!!!!!!!(חח נכון) מה אתם מעדיפים שוקולד לבן/שחור מריר:) מה השוקולד שאתם הכי אוהבים יאמיי: קליק האורגינל[= אין עילו מהו השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים שוקולד מרייר / שוקולד לבןאו עם רום או צימוקים מהי כמות השוקולד שאתם מסוגלים לאכול ביום 1/2 - 1 חבילה______-

chezi1

New member
ברור...

אוהב שוקולד אוהב יותר שחור שוקולד שוויצרי פרה 7 חפיסות

Noopy

New member
../images/Emo26.gifהתשובות שלי../images/Emo36.gif

האם אתם אוהבים שוקולד? ברורררר!!!
מה אתם מעדיפים שוקולד לבן או שחור? שוקולד שחור! מה השוקולד שאתם הכי אוהבים? כל שוקולד!! העיקר שלא יהיה בטעם בננה או דובדבן...(או כל מילוי שהוא לא שוקולד..) מהו השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים? שוקולד מקולקל/מתוק מדיי/עם מילוי לא טעים. מהי כמות השוקולד שאתם מסוגלים לאכול ביום? הכי הרבה שאפשר.. למרות שאחרי כמות מסויימת הקיבה שלי לא מחזיקה מעמד ו....
עדיף לא לאכול יותר מדי..

o C r A z Y o

New member
תשובות!!../images/Emo67.gif

האם אתם אוהבים שוקולד
דהה.. ברור
מה אתם מעדיפים שוקולד לבן או שחור
שחור.. אבל גם על לבן אני חולה.. וגם על מריר!! מה השוקולד שאתם הכי אוהבים
טובלרון, שוקולד ארומה מהו השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים
מקולקל, עם מילוי תות ( שכחתי איך קוראים לו) מהי כמות השוקולד שאתם מסוגלים לאכול ביום
הממ.. בואו נראה.. מילקי בבוקר, קוראסון שוקולד בבי"ס, אחרי ארוחת צהריים איזה כמה חתיכות/ מקופלת/ קליק אוקיי, ועוד חבילת טובלרון בין לבין. ולפעמים גם שוקו מקופלת או ארומה.

raspberry juice

New member
שלי

ברוווררר:)
שחור..או איך שלא קוראים לכהה
וואו זה קשה...מקופלת,אולי...או מקס ברנר,או...ואוו אי אפשר להחליט יש כ"כ הרבההההה
שוקולד לבן!!!!! לא מסוגלת!!!!! אבל גם לא אוהבת שוקולד עם מילוי...חוצמזה יאמי:)
למזלי לא בדקתי את הגבול,אבל אני בספק אם הוא קיים

שלי

1 אוהבת מאוד 2 לבן 3 חלב 4 מריר 5 חצי חבילה וגם לא בכל יום אני גם נורא אוהבת M&M

../images/Emo9.gif

בטח שאני אוהבת שוקולד!
אני מעדיפה שוקולד שחורררר
השוקולד שאני הכי אוהבת- E. Wedel, שזה שוקולד פולני [כן כן!] מ-ד-ה-י-ם...חוצמזה לפולנים יש באמת אחלה שוקולד
אני הכי שונאת שוקולד עם התות בננה הזה של עלית נראה לי..איכככס
הרבההההההההההה

העצלנית

New member
גם אני עונה

1 אוהבת במידה ותלוי איזה. 2 שחור מריר אבל מעדיפה לבן על חלב. 3 שוקלד מריר משובח רצוי עם אגוזים 4 חלב וכל החטיפים כמו פסק זמן וכאלה. 5 קוביה שתיים וגם לא כל יום. אבל הכי אוהבת לבשל עם שוקלד ואין כמו קינוחי שוקלד.

אני עונה../images/Emo185.gif

האם אתם אוהבים שוקולד
:כן אני מתה אוהבת זאת לא מילה
:אני מתה על שוקולד קליק כריות אבל גם שוקולד פרה{חלב......}
מהי הכמות שאתם מסוגלים לאכול ביום
:תראו זה לא בשליטתי אני רואה שוקולד אני מתחילה לטחון אותו אבל חוץ מזה מצדי כל היום לאכול שוקולד במקום דברים וארוחות שונות הלואי והיה מין יום כזה בשנה או אפילו בחודש והיו קוראים לו יום שוקולד והיינו אוכלים רק שוקולד באותו יום ובהקשר לשאלה שוקולד תמיד בא לי לאכול גם אם אני שבעה ואכלתי כל היום ואני מפוצצת כמו אחרי יום כיפור שאני מתחילה לטחון ואני שבעה ומפוצצת תמיד היה בא לי שוקולד ואופסי דילגתי על שאלות אז הינה אני אענה עליהם מה אתם מעדיפים שוקולד לבן או שחור
:שחור שחור שחור שחור שחור אבל לא מריר כאילו יותר חום א מריר שוקולד חלב אני מודיעה חלב.... ושחור מהו השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים
?:את השוקולדים העגולים הקטנים שנראים כל כך טעימים ואז אתה נותן ביס וקולט שהיה לך בפנים איזה גרעין משהו לא יודעת מתחילים להשים לך פיצוחים בשוקולד זה לא מסתדר לי מתוק לוח לא אין מצב שאני אוכלת דבר כזה וגם זה די קשה זה שבר לאמא שלי שן בגלל שהוא היה כל כך קשה ומאז אני לא נוגעת בשוקולדים כאלה

תשובות...../images/Emo59.gif

ברוררר לא נראה לי שיש כאן מישהו שלא אוהב שוקולד..
שוקולד שחור.
שוקולד מריר.
אממ... נראה לי שוקולד מנטה, שוקולד תפוז... אה וכל הליקרים שבתוך הפרלינים למיניהם
(לא לסקול אותי).
נראה לי ש - 1/2 חפיסה... אם זה שוקולד מריר כמובן.
תמונה... תמונה תמונה תמונה...

למעלה