מן סקר שכזה...

מן סקר שכזה... ../images/Emo9.gif

כמו שרובכם יודעים אני די פנאטית בקטע של הפורום כן כן לשבת יומיים ולהדפיס פליירים לפורום זה נקרא פאנטי. למזלי יש את רפי מלצרית הפורום שיחלק את זה (איפה רפי באמת
) יוצא לכם לפרסם את הפורום? ובכלל יוצא לכם לפרסם ת'דיסק של מוקי? אתם ממליצים עליו לאנשים?

Jimmiet

New member
את הפורום האמתי, לא כל כך

אבל את מוקי - בטחחחחחח!! לפני יומיים היה לי ויכוח של בערך שעה עם חברה שלי, על המוסיקה שלו, הבנאדם שהוא, איך הראיון האידיוטי הזה שעשה כותרות השפיע. פשוט במשך שעה ישבנו ודיברנו והיא ממש עצבנה אותי. חחח... אני תמיד ממליצה עליו ומפרסמת אותו :) גם כאדם וגם על האלבום

morena P

New member
מאז שיש לי את הדיסקים...

שזה אמנם לא הרבה זמן כל כך (אבל אני כבר מכירה בע"פ!..), כל בן אדם שאצלי בבית או מדבר איתי בטלפון יכול לשמוע את הדיסקים ברקע, ואז גם מקבל הסבר מפורט למה השירים אחלה וההופעות מדהימות ואין אין על מוקי.. אפילו לא רק בכזאת שטחיות..ממש קל לפתח דיונים שלמים על המילים.. זהו, זה החלק שלי למרות שכמעט ואין לי זמן להיכנס לפורום..

° w a v e °

New member
בטח.

אמאשלי גם אוהבת... מוקי בטירוף שלנו!
ואני ממליצה עליו, בטח. בעיקר לאלה שלא פתוחים לקבל סוגים שונים של מוזיקה,ואז אני מתעצבנת עליהם וקוראת להם טיפשים.

ברור../images/Emo70.gif

דבר ראשון, אין כזה דבר בנאדם שמכיר אותי ולא מכיר את מוקי. כל אחד חייב, אבל פשוט חייב לשמוע את השירים שלו. חוצמזה שאני גוררת איתי אנשים להופעות שלו [לשורה ראשונה
], וכולם יוצאים פעורי פה מהבנאדם
ובקשר לפורום- גם. כל מי שאני מכירה ושאוהב את מוקי אני שולחת לפה. וגם חברות שלי מבקרות פה לראות מה קורה מדיי פעם ואח"כ גם אומרות לי שפה זה בין הטובים
[מיכל- ריספקטע
]
בקיצור- כן, גמני פאנטית. ואני אפילו נהנית מזה

ד

אממ את הפורום לא ממש,אולי פה ושם אני מגיעה איכשהוא שאני כותבת כאן אבל לא פירסום פרסומי(חח נו לא יודעת איך להגיד) ואממ את מוקי עצמו ?אני חושבת שלא ממש צרי לייחצן את המוזיקה שלו ואותו מכיוון שאני בטוחה שהמונים מכירים ויודעים איזו מוזיקה טובה הוא עושה,וממש לא צריכים המלצה ממני .

M C A

New member
הפנאטיות שיש למספר אנשים פה...

להערצה למוקי היא מוגזמת ובמידה מסויימת זה די עצוב...

מה זה קשור עכשיו הערצה למוקי??

דיברתי על פאנטיות לפורום עצמו לאנשים לכיף לצחוקים...

M C A

New member
מה את קשורה בכלל?

מה שאמרתי מתבסס על התגובות של אנשים בשירשור הזה, זה הכל. פשוט לא רציתי להגיב לאף אחד באופן ספציפי...

אני לא חושבת שאתה יכול להגיד אתזה

כי אתה לא כל כך מכיר אותנו
כן, יש פה אנשים שמעריכים את מוקי ושומעים אותו ומדברים עליו יותר מכל אמן אחר. אז מה.

M C A

New member
אז אמרתי כבר...

שאני מתבסס אך ורק על התגובות של האנשים פה ולא פניתי לאף אחד ישירות. לא שופט ולא נעליים. "אז מה." תפוח אדמה!

נו י'מצחיק אבל הגבת אליי...

ואני אמרתי פאנטיות
אז הכל התחבר לי... ולגבי מה שאמרת אני די מסכימה איתך

Magi¢ Girl

New member
דברת עליו 7\24. באמת.

אני אובססיבית אליו וכל דבר מזכיר לי אותו ... ואמרתי לחברות שלי שאחרי שאני חוזרת מחו"ל אני מתחילה לפרסם את ההופעות שלו ...
(לא מבטיחה, אני לא ילדה של הבטחות) ואני כל הזמן מדברת על הפורום אבל חברות שלי הן לא נשות פורום ... ות'דיסק של מוק ?!! כל שניה ... וכל משפט שלי אני תוקעת איזה משפט משיר ... עזבו אני ילדה חולניה
הי"בניקים אצלנו הולכים לפאבלול ואין מקום איתם כי הם יכולים להסיע רק 2 וזה מבאססססס בטירוף כי בפאבלול תהיה אווירה ... (טוב סטיתי מהנושא) אני ממליצה לאנשים כל הזמן ומשבחת אותו באוזני כולם ... :)

Magi¢ Girl

New member
מדברת*

וההודעה הזאתי נשמעת SICKית לחלוטין, אני ילדה קצת נסחפת

את נשמעת כמוני ../images/Emo2.gif

אני יכולה כל נושא בעולם לקשר למוקי. וגם באמת כל מילה שאומרים לי אני מצטטת שורה של מוקי\שבק
והרבה פעמים לא מבינים מה אני רוצה מהחיים
תגידו שאני פנאטית, לא אכפת לי.
אני מעריצה אותו מסיבות חיוביות.

MC SammY

New member
אממ לא ת'פורום

אבל אם אני יודעת שיש מישו שאוהב את מוק, אני מספרת לו שיש פורום. ואת מוקי? תכל'ס הוא לא שילם לי על יחסי ציבור
אבל יוצא לי לדבר עליו וכולם יודעים שאני אוהבת את המוזיקה שלו, ויוצא לי לענות על שאלות לגביו וכאלה.

chewe1

New member
אממממ...

את מוקי כן :) הרבה. ובאמת בזכותי חברות שלי התחילו לאהוב אותו, הן יודעות שזה מה ששומעים אצלי באוטו :) הן באו איתי להופעה ביומהולדת שלי (נו מה שלא יבואו ביומהולדת שלי ?! :)) והן גם אוהבות אותו, אבל הן לא באות לכל הופעה... לא נורא - אנשים אחרים שאני מכירה באים :) העיקר שבאים :)

Amit Remmus

New member
אממ..

לא מפרסמת את הפורום, כי אין לי למי. יצא לי להמליץ על הדיסק כמה פעמים- בחלק הצליח ובחלק לא.

למעלה