מן משחק...

מן משחק...

אני רושם שיר מסוים ואתם רושמים מה השורה או הקטע שאתם הכי אוהבים או התחברתם אליו, זה לא כמו שלושת השרשורים הגדולים, כי עכשיו זה יותר מעודכן!!! אז אני יתחיל עם ONE- give up my earned status as fabouls freak of nature י'עני - לוותר על המעמד שזכיתי בו כמו עיוות אגדי של הטבע. השיר ONE הוא ביקורת שרשמה אלאניס על עצמה, שעבדה יותר מידי פיזית ונפשית ולא ניסתה לעזור לה. קיצר יש פרטים בשרשור הפירושים. אני חושב שזה אחד המשפטים הכי טובים שאלאניס רשמה אי פעם. לוותר על כל מה שאני כל ההצלחה, ממון, שיגרה, תהילה זה יהיה משהו בלתי יאומן יוצא טבע עיוות של טבע אבל בצורה חיובית. ענק. תמשיכו - UNSENT

j u n k

New member
I used to say the more tragic the

וואלה משפט שמתאים לי בול... כמה שיותר טראגי יותר טוף...זה פשוט מושך אותי כמו מנורת פלורסנט לאש לילה.. אוקיי ממשיכים: thank you

j u n k

New member
*better

יופי שכחתי את המילה הכי חשובה
קיצר ממשיכים עם ת'אנק יו

Lotzifer

New member
how bout........

me enjoying the moment for once כי זה נורא מתאים לי, אני ממש לא יודעת להנות מהרגע לפעמים...... ויש לי עוד אחד..... the moment I let go of it was the moment I got more than I could handle the moment I jumped off of it was the moment I touched down תאמת, אין לי מושג למה, אני פשוט מתה על החלק הזה. הוא נורא נוגע בי......

אני חושב שתהיה כאן הסכמה........

if we were our nametags if we were our rejections if we were our outcomes i'd be joining you if we were our indignities if we were our successes if we were our emotions i'd be joisning you איך שאלאניס מנסה לשכנע את חברה שלה לא להתאבד ומציגה לה חיים שלא בהכרח כמו שחברה שלה רואה......אם באמת כל החיים הם כמו שאת חושבת הייתי מצטרפת אלייך (בהתאבדות) שיר מאוד נוגע לליבי.....האנפלאגד הכי עושה לי את זה מהגירסה הרגילה.

s u z i e

New member
how 'bout not equating death with s

השורה שמדברת אליי מאוד- שום דבר, אפילו מוות לא יכול לגרום לחיים להיפסק.. מה עם jlp? נמשיך עם all i really want!!

j u n k

New member
../images/Emo39.gif

"All I really want is some peace man a place to find a common ground" נו צודקת מה אני אגיד נמשיך עם u learn

s u z i e

New member
You grieve you learn

לא יודעת למה אני בסימן אבל היום אבל לומדים מכל דבר לא? נמשיך עם.. uninvited

אחחח איזה שיר

You speak of my love like You have experienced like mine before פשוט מדהים! תמשיכו עם a man

s u z i e

New member
חבר'ה, אף אחד לא ממשיך אז-

אני אעשה זאת! well, A Man: this won't work well if you're hell bent on your offence"p" בהחלט שיר נחמד, אך לא מתאים לכל מצב רוח- משהו במקצב שלו ךא עושה לי את זה.. אפרופו URS, נמשיך עם..21 things?

משפט שאני מאוד מתחבר אליו מהשיר ה..

מהמם הזה......I'm in no hurry I could wait forever I'm in no rush cause I like being solo there are no worries and certainly no pressure in the meantime I'll live like there's no tomorrow זה בדיוק אני
אני לא ממהר לשום מקום ולא בלחץ שאני לא במערכת יחסים אני דווקא נהנה מאוד...... ונמשיך עם.... Your House (חולה עליו אבל אני מחכה שמישהו כבר יביא לי את השיר שלי שאני אבחר שורה יפה)

Lotzifer

New member
אני לא יכולה לבחור שורה....

פשוט שיר מדהים!!!! כ"כ בא לי לבכות כל פעם שאני שומעת אותו, בעיקר את הגירסה האקוסטית...... טוב, בכל זאת נבחר.... So forgive me love If I cry in your shower So forgive me love For the salt in your bed So forgive me love If I cry all afternoon זה נותן כזאת הרגשה שמי שאשם כאן שאת היא ולא אותו בחור שפגע בא.... זה עצוב.....

Lotzifer

New member
רגע, אני צריכה לבחור שיר....

למה אני כל הזמן שוכחת?! תמשיכו מ.........Forgiven!!!!

תתעלמו מההודעה למטה חשבתי שלא

רשמת שיר........... יש לי 2 קטעים שבחרתי What I learned I rejected but I believe again I will suffer the consequence of this inquisition If I jump in this fountain, will I be forgiven ועוד אחד The sinners, the saviors, the loverless priests I'll see you next Sunday וההודעה למטה מתייחסת לשיר הבא שאתם צריכים להגיב....

בחירה נכונה../images/Emo70.gifגם אני הייתי בוחר ב..

שורות האלו....... שכחת לציין שיר........... אש אני אעביר בשמך... Can't Not

gggrrr

New member
ונעבור ל...

one השורה שלי:im the biggest hypocrite i've been undeniably jealous

Rוית

New member
אמממ

התבלבלת קצת באיך משחקים..היית צריך לתת שורה לCANT NOT ולתת שיר שאחרים יתנו שורה ממנו.. אז אני אתן את השורה שלי בCANT NOT- To all the unheard children in the school yard You think you're the right ones You say you're the charmed ones I'm sure But how can you go on with such conviction? Who do you think you are when you question me? תמיד זה היה האהוב עלי.. בנוסף, הגירסה של SFIJ ששומעים מישהו צועק את זה ברקע - מצמרר!!! השיר הבא: The Couch

למעלה