מן בחן את עצמך.

כע1

New member
מן בחן את עצמך.

הוא בעיקר לילדים עד גיל 16, אז סתם הבאתי אותו מפורום אחר. 1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד יהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני יחרוש על החומר כל היום. ד.אני יתכונן חצי שעה ובסוף אני יעתיק מחבר/ה שלי. ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא יגיב. ד.אני יגיד לה פשוט לסתום. ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא? ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני יקום בעצבים. ד.נראה אותה מקימה אותי! ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת. ד.פריקים לשלטון! ה.מוזר/ה כזה/כזאת. _________________________________________ אם רוב התשובות שלכם הם א'- אתם צריכים ללמוד הרבה יותר. החיים הם לא רק משחק וכדאי שתבינו את זה מהר כדי שלא תהיו עובדי זבל בזמן הקרוב. אם רוב התשובות הם ב'- אתם חייבים להשתחרר קצת. אתם כל כך מסודרים. נדמה שאין לכם בכלל חברים. ואתם רוצים שכל העולם יהיה משעמם כמוכם. אם רוב התשובות הם ג'- אתם צריכים להשתחרר טיפה יותר. אך גם אם תמשיכו ככה לא יהיה בזה כל רע. אם רוב התשובות הם ד'- נדמה שאתם אנשים ממש מצחיקים, נחמדים שלא שופטים בני אדם. תמשיכו ככה! רק תזכרו שהחיים קצת יותר רציניים מזה. אם רוב התשובות הם ה'- תמשיכו ככה! ואין לי מילה אחרת.

CrazyYoYo

New member
תשובות

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד יהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני יחרוש על החומר כל היום. ד.אני יתכונן חצי שעה ובסוף אני יעתיק מחבר/ה שלי. ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה.
2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר.
ג.אני פשוט לא יגיב. ד.אני יגיד לה פשוט לסתום. ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור.
ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא? ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני יקום בעצבים.
ד.נראה אותה מקימה אותי! ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת.
ד.פריקים לשלטון! ה.מוזר/ה כזה/כזאת.

Danielle b3

New member
אני../images/Emo9.gif

יש מחר מבחן, את לא יודעת כלום
יש לך רק יום
אחד להשלים את החומר, את...
אני יתכונן כמה שאני יכולה
(ה')
שהמורה צועקת עליך את..
אני פשוט לא יגיב (ג')
שחברה טובה מבקשת ממך שתתני לה להעתיק, את..
אני אתן לה. רק שזה יהיה מהר
(ה')
המורה מעמידה אותך בפינה, את..
אני יקום בעצבים
(ג')
איזה סוג של טיפוס את
סתם, רגילה, לא יותר מדי מופרעת (ג')
יש לי חלק ג' וחלק ה'
חח..
"את צריכה להשתחרר טיפה יותר. אך גם אם תמשיכי ככה לא יהיה בזה כל רע"

moshit1

New member
../images/Emo26.gifממ

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? ד.פריקים לשלטון! (טחחח הרג אותי) _________________________________________ אם רוב התשובות הם ה'- תמשיכו ככה! ואין לי מילה אחרת.

OoOYardenOoO

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד יהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני יחרוש על החומר כל היום. ד.אני יתכונן חצי שעה ובסוף אני יעתיק מחבר/ה שלי. ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה.
2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא יגיב. ד.אני יגיד לה פשוט לסתום. ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט.
3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא?
ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני יקום בעצבים. ד.נראה אותה מקימה אותי! ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד.
5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1.יש מחר מבחן. את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד אהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני אחרוש על החומר כל היום. ד.אני אתכונן חצי שעה ובסוף אני אעתיק מחבר/ה שלי. ה.אני אתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.כשהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני אכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא אגיב. ד.אני אגיד לה פשוט לסתום. ה.אני לא אגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.כשחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני אתן רק אם זה/זו חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא? ה.אני אתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני אקום בעצבים. ד.נראה אותה מקימה אותי! ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. (זה לא ייקרה, לא מעמידים בפינה בתיכון
) 5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית, אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת. ד.פריקים לשלטון! ה.מוזר/ה כזה/כזאת. (אני לא יכולה לענות על השאלה הזו, יותר מדי הגדרות
) _________________________________________ אם רוב התשובות שלכם הם א'- אתם צריכים ללמוד הרבה יותר. החיים הם לא רק משחק וכדאי שתבינו את זה מהר כדי שלא תהיו עובדי זבל בזמן הקרוב. אם רוב התשובות הם ב'- אתם חייבים להשתחרר קצת. אתם כל כך מסודרים. נדמה שאין לכם בכלל חברים. ואתם רוצים שכל העולם יהיה משעמם כמוכם. אם רוב התשובות הם ג'- אתם צריכים להשתחרר טיפה יותר. אך גם אם תמשיכו ככה לא יהיה בזה כל רע. אם רוב התשובות הם ד'- נדמה שאתם אנשים ממש מצחיקים, נחמדים שלא שופטים בני אדם. תמשיכו ככה! רק תזכרו שהחיים קצת יותר רציניים מזה. אם רוב התשובות הם ה'- תמשיכו ככה! ואין לי מילה אחרת.

מתוקה777

New member
עניתי

הוא בעיקר לילדים עד גיל 16, אז סתם הבאתי אותו מפורום אחר. 1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת. _________________________________________ אם רוב התשובות הם ה'- תמשיכו ככה! ואין לי מילה אחרת.

emperor28

New member
יאללה נו

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. למרות שזה בקושי קורה 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? אממ צועק אבל בלי קללות 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! מהר ובטוח חיחיחי 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: אין תשובה לא מעמידים אותנו בפינה בתיכון זה עקשות 5.איזה סוג של איש את/ה? ד.פריקים לשלטון! ה.מוזר/ה כזה/כזאת. משו בין 2 אלה

Thade

New member
עונה...

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד יהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני יחרוש על החומר כל היום. ד.אני יתכונן חצי שעה ובסוף אני יעתיק מחבר/ה שלי.
ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא יגיב. ד.אני יגיד לה פשוט לסתום. ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט.
3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי.
ד.למה לא? ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני יקום בעצבים. ד.נראה אותה מקימה אותי!
ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת. ד.פריקים לשלטון! ה.מוזר/ה כזה/כזאת.

coullette

New member
משעמם לי אז..

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: ו.מועד ב' 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: ו.מי צועק באוניברסיטה? 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: ו.הממ...לא מעמידים אצלנו בפינה 5.איזה סוג של איש את/ה? ו.נורמלית _________________________________________ אם רוב התשובות שלכם הם א'- אתם צריכים ללמוד הרבה יותר. החיים הם לא רק משחק וכדאי שתבינו את זה מהר כדי שלא תהיו עובדי זבל בזמן הקרוב. אם רוב התשובות הם ב'- אתם חייבים להשתחרר קצת. אתם כל כך מסודרים. נדמה שאין לכם בכלל חברים. ואתם רוצים שכל העולם יהיה משעמם כמוכם. אם רוב התשובות הם ג'- אתם צריכים להשתחרר טיפה יותר. אך גם אם תמשיכו ככה לא יהיה בזה כל רע. אם רוב התשובות הם ד'- נדמה שאתם אנשים ממש מצחיקים, נחמדים שלא שופטים בני אדם. תמשיכו ככה! רק תזכרו שהחיים קצת יותר רציניים מזה. אם רוב התשובות הם ה'- תמשיכו ככה! ואין לי מילה אחרת.

עונה

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? ה.מוזר/ה כזה/כזאת.

הופה

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד יהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני יחרוש על החומר כל היום. ד.אני אתכונן חצי שעה ובסוף אני אעתיק מחבר/ה שלי.
ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.כשהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא יגיב. ד.אני אגיד לה פשוט לסתום.
ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.כשחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא?
ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני יקום בעצבים. ד.נראה אותה מקימה אותי! ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד.
5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת.

../images/Emo110.gif

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה
ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה
2.שהמורה צועקת עליך את/ה
ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט
3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה
ד.למה לא
4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה
ג.אני יקום בעצבים
5.איזה סוג של איש את/ה
ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת
_________________________________________ יצא לי 2 ג' ו2 ה'

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: ג.אני פשוט לא יגיב. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר! 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: ג.אני יקום בעצבים. 5.איזה סוג של איש את/ה? ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת. _________________________________________ אם רוב התשובות הם ג'- אתם צריכים להשתחרר טיפה יותר. אך גם אם תמשיכו ככה לא יהיה בזה כל רע.

מיאו

הוא בעיקר לילדים עד גיל 16, אז סתם הבאתי אותו מפורום אחר. 1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. ב.אני תמיד יהיה מוכן/ה למבחן. ג.אני יחרוש על החומר כל היום. ד.אני יתכונן חצי שעה ובסוף אני יעתיק מחבר/ה שלי ה.אני יתכונן כמה שאני יכול/ה..
2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא יגיב ד.אני יגיד לה פשוט לסתום. ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט..
3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא?
ד.פריקים לשלטון! ה.מוזר/ה כזה/כזאת. _________________________________________ אם רוב התשובות שלכם הם א'- אתם צריכים ללמוד הרבה יותר. החיים הם לא רק משחק וכדאי שתבינו את זה מהר כדי שלא תהיו עובדי זבל בזמן הקרוב. אם רוב התשובות הם ב'- אתם חייבים להשתחרר קצת. אתם כל כך מסודרים. נדמה שאין לכם בכלל חברים. ואתם רוצים שכל העולם יהיה משעמם כמוכם. אם רוב התשובות הם ג'- אתם צריכים להשתחרר טיפה יותר. אך גם אם תמשיכו ככה לא יהיה בזה כל רע. אם רוב התשובות הם ד'- נדמה שאתם אנשים ממש מצחיקים, נחמדים שלא שופטים בני אדם. תמשיכו ככה! רק תזכרו שהחיים קצת יותר רציניים מזה. אם רוב התשובות הם ה'- תמשיכו ככה! ואין לי מילה אחרת. אני צריכה להמשיך ככה ???????????????? מה הקשר ? חחחח מצבי קשה חחח איזה להמשיך ככה...

just almog

New member
תשובות.

2.שהמורה צועקת עליך את/ה: א.מגיב/ה בקללות. מי היא שתצעק עליי? ב.אני יכבד את דרישותיה. היא צודקת בסופו של דבר. ג.אני פשוט לא יגיב. ד.אני יגיד לה פשוט לסתום.
ה.אני לא יגיב ואחרי זה אקלל אותה בשקט. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: א.זה בחיים לא יקרה, אני לא יודע/ת כלום. ב.זה בפירוש אסור. ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. ד.למה לא? ה.אני יתן לו/ה. רק שזה יהיה מהר!
4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: א.עושה התעמלות ואחרי זה יושב/ת על שני כיסאות ומנסה להירדם. ב.אצטער עד מאוד. ואקום ממקומי לעבר מקום העונש. ג.אני יקום בעצבים.
ד.נראה אותה מקימה אותי! ה.שיהיה, זה עדיף מללמוד. 5.איזה סוג של איש את/ה? א.ערס/ית אני לא מבין/ה מה הבעיה איתם. ב.נחמד/ה, לא עושה רעש, אוהב/ת ללמוד. ג.סתם, רגיל/ה. לא יותר מדי מופרע/ת.

אניייייי

1.יש מחר מבחן את/ה לא יודע/ת כלום. יש לך רק יום אחד להשלים את החומר את/ה: א.לא מתכונן/ת, אני מחר לא בא/ה גם ככה. 2.שהמורה צועקת עליך את/ה: ד.אני יגיד לה פשוט לסתום. 3.שחבר/ה טוב/ה מבקש/ת ממך שתתן/י לו/ה להעתיק את/ה: ג.אני יתן רק עם זה/זאת חבר/ה באמת טוב/ה שלי. 4.המורה מעמידה אותך בפינה את/ה: ד.נראה אותה מקימה אותי! 5.איזה סוג של איש את/ה? ה.מוזר/ה כזה/כזאת.[משוגעת כשזאת

למעלה