מןסך בצפון???

ronenap

New member
מןסך בצפון???

האם משהו מכיר מוסך בצפון??? דחוף!!!! תודה

TheReverend

New member
כמה צפונה?

איזור קריות - "אופנועי הקריות" -048720582 דבר עם רוס או יגאל נהריה וצפונה - "רוזנר" - 049923616 דבר עם אלישע בכל מקרה תתרחק מ"טרייל אופנועים"

zoharch

New member
יש בנהריה

מוסך הקטנוע של רוזנר. הוא עושה גם חילוצים, אם צריך.

ransnow

New member
ההמלצה הכי חמה שלי: ד"ר ניר סייקל

חיפה-קריות: הכביש מהצ'ק פוסט צפונה לקריות מצד ימין שכיוון הנסיעה לצפון ( מעט לפניי הצומת שם יושב " התותח " - גם מקום נחמד). רח'ההסתדרות 206 מפרץ חיפה. 04-8401402 אמין ומקצוען!!!!

ransnow

New member
נו, חיכתי לאישור שלך../images/Emo9.gif

זכרתי שגם שאתה מחסידי הרב ניר...... באמת מגיע לו.

® Road Runner

New member
../images/Emo13.gif אכן גם אני מחסידי

הרב ניר מישיבת "אור לרוכבים"
כשמגיע לבנאדם, אז מגיע..וכשלא מגיע(מישהו אמר טרייל
) אז לא מגיע..

ransnow

New member
אגב, משהו יואיל לתת לי סיבה טובה

ועסיסית על טרייל? דווקא לי הייתה התנסות מאוד טובה איתם, אומנם רק החלפת צמיג+ איזון , הסיבה למה שם? חד משמעית כלכלית.כי היה לי חסכון של 250 ש"ח לעומת כל מוסך אחר , כולל ת"א (וזה גם בכות טייגר שעזר....רב תודות אגב). מה הבעיה שם שכולם נרתעים כ"כ?

יש פה אחד שעובד אצלו...

ואם הוא אומר שלא כדאי...
הם לא יודעים לעבוד ואין להם יחסי אנוש בגרוש.

אגב רן, רואים לך מחר?

אם כן תקבל הסבר כמו שצריך על טרייל... ולשם שינוי גם אני אהייה שם...

® Road Runner

New member
אם אני אספר לך על זה שהם לא

יהססו לפרק חלק מאופנוע שנמצא אצלם בטיפול כדי להרכיב אותו על האופנוע שלך?(קרה לחבר שלי שהוציא את האופנוע וגילה חלקים אחרים...) אם אספר לך שהם דרשו מחבר עם אופנוע ים שהשאיר אותו אצלם להחלפת גומיות לתושבות מנוע, מחיר לגומיה אחת ששווה למחיר של ארבעה גומיות? אם אספר לך שלקרוב משפחה שלו, חבר שלי, אבי עשה טיפול, לקח מחיר מופקע אחרי שטען שזה בהנחה, ואחרי שהתקלה חזרה התנער מאחריות? זה חלק קטן מאד ממה שאני יודע עליהם. הם אומנם אלופים בלעשות הצגות כאילו הם חבר'ה ישרים ואמינים, מדברים איתך נחמד וקונים אותך, אבל אל תיפול למלכודת שלהם... אני במו אזניי שמעתי פעם את אבי אומר שהמוטו שלהם זה לדפוק קופה כל פעם על לקוח אחר ולא איכפת לו אם הוא לא יראה אותו יותר... אבל אם אתה מרוצה מהם...איך אומרים?מה שאתה לא רואה לא יכול להכאיב לך...

ransnow

New member
ז"א שעם החלפתי צמיג, יתכן שדפקו

לי בוכנה? טוב לדעת, תודה...... ללא קשר סביר שאשמור את נאמנותי לניר. אגב, לא יעזור בית דין, אבל כדי להמנע מלקנות כבל ספידומטר ב 270 ש"ח אצל הונדה, אעדיף עדין את זה של קימקו ב 44 ש"ח (והוא קופי אותו הדבר, רק קצר ב 5 ס"מ לא משמעותיים באורך......).

TheReverend

New member
אם קרוב משפחה שלו שגולש בפורום

אמר שב"משפחה" הוא ידוע בשם "אבי גנבי" -
מה אגיד ומה אומר...

ransnow

New member
זה לא המוסך המפורסם?

זה אם התקרית של הבחור שתבע אותם, ופרסם פה את המקרה שלו לפניי חודשיים בערך?

xfwind

New member
חס וחלילה - חזור בך מיד

המוסך ההוא זה "קטנועי אבי" ברחוב ת"א. מוסך י.א.ב - זהו דובי שאני יכול לשפוך עליו חום וסופרלטיבים מכאן ועד קצה הפורום. דובי=יושר, מקצועיות, אמינות.

למעלה