ממ..

shabiadi0

New member
ממ..

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? לחבק אותך מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?מליסה! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> תמונות באתר של הצופים! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שהחזירו אותנו להיות קורס!!!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " כי בחיים הכל עובר, מטעויות למד והשתפר.." (קצת נדוש) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " את מדהימה, את פשוט חצי ממני, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך, אני פשוט אוהבת אותך, כולנו אוהבים אותך.." סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ממ..לא יצא לי לאחרונה.. \\: משהו שהרס לכם את השבוע: שהעיפו אותנו מהפעולות :( ושרבתי עם חברה.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מממממ..פורים? ואתם מוזמנים לתת קצת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: אני עדיין לא מכירה פה הרבה אנשים, אבל בנתיים כולם פה ממש חמודיייייייייים!!! מסר לאומה: תהיו עצמכם. הכי חשוב בעולם

li gueta89

New member
חח נדוש אבל נכון!

פעם הבאה תשרשרי

אז ככה

כשאת מגיבה להודעה מסוימת, נגיד כמו שהגבת עכשיו למומלצים, אז את מגיבה לאותה הודעה שאת רוצה להגיב לה. זה אומר שאת לוחצת על הוספת תגובה להודעה של מורן במקרה הזה. הנה הוספתי לך את אומנות השירשור, כנסי ותראי, זה דיי ברור :)

למעלה