ממ...

אור ה101

New member
ממ...

חשבתי לי איך יצאת מהשביזות גם כשאין לך משהו מיוחד לעשות במשך היום אז אחרי הצהרים יצאתי ללמוד הרגשתי כמו סמרטוט לא היה לי כח לאמר שלום לא לחיך לאף אחד אבל עשיתי זאת ישבתי בשיעור והראש שלי היה בגופי העיף ללא טיפת כח כך שבמקום שאדע את החומר אני יודע יותר טוב איזה נקודה בגופי יותר חלשה אבל אלו לא תלונות אני אופטימי רק אני מרגיש צורך ליפרוק סחורה. תודה תודה תודה

avital24

New member
תגיד אור ../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

מה נראית לך הסיבה שאתה מרגיש עייפות בצהריים או בלימודים אגב לדעתי עדיף לא לעשות דברים כשעייפים או כשאין מצב רוח אלא פשוט לנוח ולתת לעצמך זמן להיפתח מחדש לדברים.

אור ה101

New member
אביטל24

החולשה הזו יוצאת מהנשמה אין לי כח לכלום אני פשוט מרגיש מחוסר אנרגיה שאין לי כח לצחוק לדבר להתעניין לבקש וכו` אני מרגיש חוסר טעם לחיים למרות שאני אדם דתי ואני יודע שלכל אדם יש יעוד אבל אין לי שום דבר שאני יכול להתקדם כשמרתי שאני תקוע זה במלא מובן המילה

Zot ani 1

New member
הי תתעודד.....

אתה צריך לאגור כוחות ולדעת שבסופו של דבר יהיה בסדר ותרגיש טוב ויהיה לך כוח כי הכל עובר בחיים וגם השלב הזה יעבור! בן כמה אתה?

avital24

New member
אז שים ../images/Emo23.gif לתשובה שלי ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לדברייך בהתחלה , שאלתי אותך במה אתה מרגיש שאתה תקוע מה אתה עושה כרגע בחייך ןמה היית רוצה שיהיה לך , רק אתה יודע מה אתה מחפש , מה הכי מתאים לך , מה מדבר אלייך , אם תסתכל עמוק לבפנים תמצא את התשובות , יש לי עוד שאלה , אתה מרגיש אולי שבאיה אופן הציווים בדת עוצרים אותך מלהיות מי שאתה או מי שאתה רוצה להיות ? תדע שהנשמה לא חלשה החולשה נובעת מכך שהנשמה שלך לא באה לידי ביטוי הנשמה של האדם היא מאוד חזקה ובריאה אך כשיש אילוצים ודברים נעשים בכפייה ולא מאפשרים לנשמה ולכישרונתיה הטבעיים לבוא לידי ביטוי אז בהחלט יכולות להיות הרבה בעיות כמו שאתה מתאר ותדע לך שגם אם אתה דתי זה לא אומר שחייב להיות לך טעם לחיים לדעתי יש חלקים בדת שמאוד יכולים להיות קשים לבן אדם להתמודד איתם בעיקר בגלל שאין מקום לביטוי עצמי ולביטוייה של הנשמה ואז יכול להיות חוסר טעם לחיים , אתה חייב להשתחרר לעשות רק מה שאתה אוהב , להתחבר פנימה למקורות הפנימיים ולדמיין מה יעשה לך הכי טוב. שתף.
ותחייך זה יכול לעשות פלאים

אור ה101

New member
קיום אני

לא עושה כלום אני לפעמים יושב עם עצמי לבד וחושב מה אני רוצה לעשות ואני לא מתחבר לכלום זה נורא מתסכל אני כמעט שנתיים כך אני לא מוצא את עצמי בשום מקום

avital24

New member
אז תתחיל לעשות משהו

דברים קטנים , זה לא משנה הזמן שעבר , תתחיל עכשיו , תמצא עבודה אולי במשרה חלקית , תלך לקולנוע , תקשיב לשירים , אין ביקום בן אדם שלא יכול להתחבר לעצמו ולדעת מה הוא רוצה מעצמו זו זכות אינטגרלית ובטוח שגם אתה תצליח , תתחיל לנסות , ספר חדש , מדבקות הצהרה כל דבר קטן יכול לעזור , תתחיל להסתכל סביבך בצורה עיונית יותר. מישהו חסם אותך בחייך פעם ו/או חוסם כרגע ? מחכה לשמוע

אור ה101

New member
קיום אני

לא עושה כלום אני לפעמים יושב עם עצמי לבד וחושב מה אני רוצה לעשות ואני לא מתחבר לכלום זה נורא מתסכל אני כמעט שנתיים כך אני לא מוצא את עצמי בשום מקום

למעלה