ממ

Alexi Laiho

New member
ממ

קראתי את ההודעה של קארל מרקס וחשבתי ... תכתבו ביקורות לדיסקים מעניינים זה יכול להיות כלי ... אני ישמח לשמוע על להקות חדשות תרשמו בכותרת את שם הלהקה והדיסק .. כדי לחסוך מאלו שלא מעוניינים לא לקרוא את ההודעה ... בביקורת תכתבו סיגנון מאיפה הלהקה איכות וביצוע .. וכמובן ציון ועוד משהו אל תכתבו על הדיסקים הכי מפורסמים בעולם ...תכתבו על דברים פחות מוכרים ... הרי כולנו מכרים את הבלאק אלבום אז אין טעם שמישהו יכתוב עליו . שחקו אותה ... הנה המלצה ראשונה שלי ... CACOPHONY - SPEED METAL SYMPHONY יצא ב87 אוקיי אז ראשית זו להקה של הגיטריסטים מרטי פרידמן וג`ייסון בקר לאלו שלא יודעים שני גיטריסטים גדולים מארה``ב מרטי פרידמן הוא הגיטריסט לשעבר של מגדת` וג`יסון בקר הוא אחד הגיטריסטים הכי מדהימים בעולם חבל שב89 הוא עבר תאונה ושותק בכל הגוף (באסה) כרגע הוא כותב חומר לגיטריסטים אחרים .. אז ככה זה דיסק שלפי השם אפשר להבין את הכיוון זה ספיד מטאל רצחני מהירויות שלא יאמנו שניהם קורעים את האבא של הגיטרה ... בוא נגיד ככה ביצועים לא חסר .. זה הדיסק עם הגיטרות הכי מהירות ששמעתי בחיים (ושמעתי המון) רוב השירים הם אינסטרומנטלים לאלו שאוהבים לשמוע ביצועים וגיטריסטים טובים זה דיסק חובה לאלו שלא זה לא ממש יעניין אותם זה הדיסק הכי אהוב עליי בבית ... הציון שלי 10/10 עוד פעם מומלץ רק לאלו שאוהבים לשמוע גיטריסטים מתחרעים

Bodom-child

New member
דיסק ענק (רק חבל שמישהו לקח לי אותו

ואין לי מושג איפה הוא היום הדיוק בינהם הוא פשוט אדיר. אני מעדיף את GO OFF... אבל עדין הם ענקים

אלקסי שיחקת אותה

ודיסק מעניין מאוד כבר שבועיים שהוא לא יורד מהמערכת אפילו שיש לי בעייה עם הבאס שלהם , מן באס שלא בדיוק קיים .

Alexi Laiho

New member
מרטי עושה באס

אגב הוא באסיסט לא רע תשמעו דיסקים סולו שלו הוא עושה את הגיטרה והבאס בערוצים טוב יאללה תכתבו ביקורות ...

Bodom-child

New member
יש לי עוד שני דיסקים שלו סולו

true obsessions ו dragon`s kiss שניהם פשוט מצויינים ופרידמן עושה בשניהם את הבס והגיטרות. אני אישית אוהב בדרגון קיס את השיר NAMIDA, שהוא שיר מלא מלא רגש...

אז ככה

אני יודע שהוציאו את שני הדיסקים האחרונים של in flames בדיסק כפול שווה שווה שווה מין שלוב של ד`ת מלודי עם מוטיבים פינלנדים עתיקים והכל עם עבודת גיטרה . אני גם יודע שsix fit under הוציאו אלבום קאברים , הנגינה ענקית ץ השירים יפים יפים , השירה קצת מקדימה כמו שירה של להקות ישראליות ציון 7.5 מה עוד??? יש את החדש של dimmu borgir שהוא בלק במיטבו עם כל האלמנטים מאוד מלודי עם קלידים ושירה משתקת לפעמים הלהקה עברה המון שינוים החליפו את הזמר והמתופף ונראה לי שהוסיפו גם גיטריסט יש את amorphis החדש שלא דומה לכלום מין שלוב של הארד רוק עם מטאל עם חצוצרות הורדתי כמה שירים מאיימיש והם מאוד נחמדים והאחד שמאוד אהבתי אפילו שהוא דיי ישן מין שלוב של ד`ת עם אופרה ונגינה אלוהית ושירה אלוהית , מזכיר קצת את ט`ריון וקצת את נייטוויש אבל שונה כל כך . ללהקה קוראים after forever והם מאוד מענינים מוזיקלית בעיקר . על behemoth כבר כתבתי , דיסק פיצוצי עם המון אינדסטריאל וד`ת מכני קשה ושירה שטנית שנכנסת עמוק לנשמה . ויש את children of bodom האחרון שחלק אהבו וחלק לא . ואני אחשוב על עוד

Bodom-child

New member
תגובה......

החדש של דימו בורגיר הוא לפי דעתי השני בטיבו של הלהקה המדהימה הזאת (שחלק יטענו שהם הולכים אחרי קריידל ברמת המסחור but i dont give a shit). מה שיפה באלבום הזה היא ההפקה המהוקצעת שלו שלא כמו אצל הרבה מהלהקות של הז`אנר. בודום האחרון (FOLLOW THE REAPER) הוא אלבום שחלק מהשירים בו ממש מצויינים והשאר פחות (אבל אני משוחד). צריך לשים לב ל HATE ME ו CHILDREN OF Decadence

למעלה