ממ..

תרנגולת

New member
ממ..

אני: פרה, שמנה, חזירה, מטומטמת, טיפשה, בכיינית, עצבנית, קרציה, יצור טורדני, חסרת שליטה, מכוערת, ברברנית, מניאקית, פוסטמה, אגואיסטית, חלשה, פפפהההגגדדווולללאוווכככללללהההכככללללוווממדדדבבברררייווותתרררמממדדדיי! מסרטוט. אפס. זבל. כשלון. זהו.. היה כיף. תודה.

קארן_@

New member
יופי מותק.

הוצאת? עכשיו תורי- את- יפה חכמה טובה מוכשרת חזקה מתוקה מקסימה נשמה מלאכית מדהימה מתחשבת את מלכה, את פשוט הכל, ותפסיקי לעשות לי בעיות כי אני כבר בדרך אלייך!!!!!!!!!!! מטורפת עלייך, אני

תרנגולת

New member
..

יופי.. תבואי להרביץ לי.. אני רוצה שישנאו אותי.. 8-( רוצה שיכאב לי . 2#$%@#$^%$^# אני יודעת שאני הכל.. כל השומן שבעולם זה אני. הכללל!

קארן_@

New member
אם לא איכפת לך אני והכנופייה שלי

כבר מזמן מחכים לך בכניסה ל... את עוד תצטערי שביקשת. יאללה מתוקתי, חייבת לטוסססססס נשיקות

זאת הודעה שאני אוהבת לראות..

מקווה שתעשי את זה לעיתים יותר קרובות.. או סתם שתתקשרי ותצרחי לי את זה באוזן.. מה שעוזר.. העיקר לעשות.. אוהבת אותך..

תוגי...

את כל כך לא כל מה שאמרת! אבל אני מאושרת שאת מצליחה לכתוב קצת...התגעגעתי להודעות האלו שלך. את צריכה לעשות את זה יותר. את ניפלאה ומדהימה וכל מה שקארן כתבה לך. ואני אוהבת אותך כל כך על מי ומה שאת... עד הרבה אחרי סוף העולם הבא. תודה.

תרנגולת

New member
מי אמר לך?

אולי אני פשוט מצליחה (לא יודעת איך) לעבוד על כולם?! תודה. אני אקלל את עצמי הרבה. מבטיחה.

למעלה