ממ..

מורית1

New member
ממ..

די משעמם לי אז אני מביאה שאלון שראיתי במלא פורומים אחרים. 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: שהוא שמילים "יפות" די מטומטם..אבל בשם השיעמום. יאללה תתחילו לענות.

מורית1

New member
...

רק מקפיצה תענו

OmErIcO

New member
תתחילי את,יעשו אחרייך..

ככה זה עובד בפורום הזה, קוף אחר בנאדם

מורית1

New member
עכשיו אני

השם שלי: מורית כינויים: מורמור, מורצ', מוריק, מותק... ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול: הרדוף, מה זה מסלול??? איך היית רוצה להיקרא? גיל תבלין מועדף: מלח שתייה מועדפת: קפה, אייסקפה, ד. קולה ומים כמובן דאודורנט\בושם: דאודורנט-דאב רגיל ובושם נילאנג אבל יש מלא שמפו וקונדישינר: כל מה שיש לו ריח טוב ולא נוסה על בע"ח האם שחית בעירום פעם: פעם, כשעוד הייתי ספונטנית האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור, אבל זה לא מצחיק אפחד צבע מועדף: קשה..סגול נראה לי. וורוד. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אפ-פעם לא תפסו
חברים הכי טובים: עידן כרית אחת או שתיים: אחת, למה להסתבך? חיות מחמד: קלי, כלבה מעצבנת סרט מועדף: חדרו של הבן, ממ..כנפיים שבורות מוזיקה בכללית: ג'וני מיטשל, וכל מה שטוב.. מכונית אידיאלית: מי מבין בזה משו?! שיהיה כיסא נוח וקומפקט דיסק משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כ"כ, דוגרי אוכל מועדף\שנוא: שנוא-שמיר אהוב-נראה לי סיני חבר\ה לעתיד: לא הבנתי.. האם אתה מחשיב את עצמך סקסי: אממ..לא! היחסים עם ההורים: יש רק אמא והיחסים מסובכים, אבל לרוב טובים העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: עמק הירדן ממתק מועדף: פרוטלה, טופיתה נעליים מועדפות: בלאנסטון, כפכפים של נאות
שיר מועדף: וואו לא יודעת אתר מועדף: תפוז:) ספורט מועדף (לצפייה):אין ספורט מועדף: ריקוד, חדר כושר הרגע הכי משפיל בחייך: כל יום כל היום, הייתי צריכה להיקרא "פאדיחה" איזה חג אתה הכי אוהב: פורים-יומולדת:) אם היית לסבית למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי אוספים: פעם אספתי מדבקות.. מה הפחד הכי גדול שלך: להיות לא אהובה, לאבד עוד מישו יקר תגיד מילה טובה: דוגרי, לא כיף להיות כוסית ספר מועדף: ספרי שירה עיתון מועדף: ידיעות אחרונות סדרת טלויזיה מועדפת: חברים כמה טיפים מהחיים: הכל לטובה מועמד פוליטי: מצנע מפלגה: מרצ חום או קור: עכשיו אני אגיד חום, ובקיץ אני אגיד קור מכתב או אי מייל: מכתב, ברור זמר אהוב: בילי קורגן, אביתר בנאי זמרת אהובה: ג'וני מיטשל להקות: סמאשינג, לד זפלין.. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות תאר את עצמך ב-4 מילים: קרועה על כל השכל אתה שונא אנשים ש...: מתנשאים, רעי לב אתה שונא מקומות ש...: יש בהם ריח של דגים?! אני אוהבת: אנשים טובים, ריחות טובים, בידור טוב. שאוהבים אותי. מיהו האהבה האפלטונית שלך: לא יכולה לענות האנשים שאתה הכי שונא: הייתה כבר שאלה כזאת.. מה הכי מגעיל אותך: ריח של שוק דגים.. מה אתה הכי אוהב: לישון משפטים שלך לסיכום: זה היה ארוך לאללה!!

OmErIcO

New member
ואם עשיתי את זה כבר?

באה לעשות את זה שוב.. ממצפ מותק? למה את לא באייסי?

רוני_(-:

New member
yay!! i luvvvv surveys!!

1. השם שלי: רוני 2. כינוי\ם: באני,שוש ועוד ועוד... 3. ארץ לידה: ארץ הקודש,כמובן 4. בית ספר ומסלול: חסוי,ו...מסלול? יענו מגמה? 5 יח' פיזיקה,5 מת', 7 אנגלית 5. איך היית רוצה להיקרא: קורל/דניאל 6. תבלין מועדף: שיוווו..אין ל מושג!! 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה!!! ו...diet vanilla coke שהחליטו לא ליבא לישראל!!! 8. דאורדורנט\בושם: בושם שקניתי בחנות מיוחדת באמריקה שיש רק אחד כמוהו בעולם
ו...ג'אדור, ודיפ רד (של הוגו) ועוד מלא...(מגוונת) 9. שמפו וקונדישינר:הוואי (כן כן!! תוצרת הארץ!) 10. האם שחית בעירום פעם: חחח לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי ועל מה
12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: נופ... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מממ, לא חושפת כרגע פרטים מזהים 15. כרית אחת או שתיים: כמה שיותר יותר טוב! 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף:אוקיי...זה הסרט הכי לא מוכר בעולם!!! dead man on campus 18.מוזיקה בכללית: רוק ורוק ישראלי...וג'אז 19. מכונית אידיאלית: ג'יפ...עדיין לא החלטתי איזה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ביצ', פאק (כן!! אני יודעת שכאן לא אמריקה!), ראסמי 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- קרח!!! מכורה!!!, שנוא- סלרי וחיות מתות!! 23. חבר\ה לעתיד: ? הסבירי ופרטי... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: ברור!!! אני כוסיתתתת!! לא...חחח 25. היחסים עם ההורים : שישרפו (מסביר הכל) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בוסטון,סאן פרנסיסקו,ברצלונה 27. ממתק מועדף:starburst- שוב...לא מיובא לישראל
אבל זה כזה טופי ממש טעיםםםם 28. נעליים מועדפות: אמממממ...הסקצ'רז שקניתי בקיץ, ודוקטור מרטינז שקניתי שנה שעברה 29. שיר מועדף: paper bag,wonderwall, iris...יש כל כך הרבה... 30. אתר מועדף: מממממ....www.stupid.com אני בדר"כ בפורומים אז אין כל כך... 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגלללללללללל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדוריד וטניס (משחקים), ואמ..חדר כושר 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היום שנפלתי מהאוטובוס והנהג עצר אותו, הוציא את היד מהחלון, הצביע עליי והתחיל לצחוק!!! אההההה וקרעתי את הג'ינס האהוב עליי!! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח!! חופש ארוךךךך 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: חחחח...אין לי מושג!
36. אוספים: דיסקים,תיקים,נרות,ואמממ...הכי גאים שיש! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמשהו רע יקרה לאנשים שאני אוהבת...שהם יפגעו 38. תגיד מילה טובה...: לא בא לי 39. ספר מועדף:narnia- the lion,the witch and the wardrobe (מתההה עליו!) וגם the giver-lois lowery 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות (מגזין-seventeen,sugar) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אוזבורנז,הכי גאים שיש, הסנגור,בנות גילמור!!!(קשה לבחוררר..יש 4 סדרות בערך שאני רואה...ואני אוהבת את כולן) 42. כמה טיפים מהחיים:אפעם אל תכנסו לים המלח יום אחרי שהתנפץ לכם בקבוק זכוכית על הרגל 43. מועמד פוליטי: לימור!!1חחחח 44. מפלגה:שינוי!!!! 45. חום או קור: לא סובלת חום...מעדיפה לקפוא 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר
תמיד יותר טוב הדבר האמיתי 47. זמר אהוב (אהם):בק...נראה לי...לא יודעת 48. זמרת אהובה:פיונה אפל 49. להקות:גו גו דולז, מטאליקה, אואזיס...יש המון 50. סרט מצוייר אהוב: south park!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא יודעת 52. אתה שונא אנשים ש..: רעים ומשפילים אנשים אחרים...ומתנשאים!! 53. אתה שונא מקומות ש..: אמממ..--- לא יודעת 54. אני אוהב/ת: את הכלבה שלי, את הידיד הכי טוב שלי..את הגר, את רעות... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: בריאן מהכי גאים שיש!! חחחח....סתם לא. אין לי מושג. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ילדה מגעילה מהשכבה שלי שניראת כאילו ערפד מצץ לה את כל הדם...דרור (מישו שנוא),אסף וגיא!! גררררר 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקיםםםם 58. מה את/ה הכי אוהב?: לא הייתי כבר השאלה הזאת? 59. משפטים שלך לסיכום: אני מוסיפה שאלה שהייתי בקוויז אחר שאהבתי!!! *אם היית יכולה לבחור במי שאת רוצה שיאמץ אותך, במי היית בוחרת? אוסבורנז!!!

../images/Emo26.gif

וזה רק כי באמת משעמם לי!!! 1.הדר.(די באמת
) 2.אין 3.תנחשו. 4... 5.אין 6.אין 7.אין(?) 8.c.k 9. 10.לא 11.לא 12.שחור,כחול,סגול. 13.לא 14.אין. 15.אחת 16.חתול וכלב
17.שוקולד 18.כל הסוגים 19.אין 20."לא יודעת"
21.אין 23.אין תגובה.... 24.לא 25.סבירים 26.לא יודעת
27.אין 28.אין 29.יש הרבה 30.תפוז. ו-www.justsaywow.com 31.כדורסל 32.אין 33.יש הרבה 34.אין 35.לא יודעת 36.בשמים 37.יש הרבה.... 38.... 39.הפיתוי של רם אורן 40.מעריב לנוער(היה) 41.חברים
42.אין 43.אין 44.אין 45.קור
46.אימייל 47.יש הרבה. 48.הרבה.(
) 49.הרבה.(
) 50.טום וג'רי
(אני מכורה לחמודים האלה!
) 51.עדיף שלא... 52.מעשנים,משקרים,צבועים,איגואיסטים. וכו וכו וכו.
53.אין.(נדמה לי) 54.........אין תגובה 55.לא יודעת 56.יש הרבה. 57.מה שכתבתי בשאלה 52
אותו דבר.... 58.מוזיקה. 59.מרוב שעמום החלטתי לענות על הסקר הזה! יאללה תעברו הלאה! (אלה המשפטים שלי לסיכום) נ.ב: כאילו שקראתם את כל זה. יה רייט........

ילדונת~

New member
חח אני בהלם שאני עושה את זה

1. השם שלי: אהמ חסויי אבל מתחיל ב מ 2. כינוי\ם: בובה ילדונת וכל השאר יסגירו אותי 3. ארץ לידה: בריהמ 4. בית ספר ומסלול: אהמ מסלול עיוני ביצפר אורט 5. איך היית רוצה להיקרא: פעם רציתי מוריה 6. תבלין מועדף: זעתר 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: בושם פלאור 9. שמפו וקונדישינר: נטורל פורמולה 10. האם שחית בעירום פעם: לאאאאאאאאאא חזיה ותחתונים לא של בגדים נחשב????? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממש לא אבל נהנת לצחוק עם אנשים 12. צבע מועדף: כחול וסגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:אהמ כן בלהחביא מסטיקים באישפוז
14. חברים\ות הכי טובים\ות: חסויי 15. כרית אחת או שתיים: אחת אבל הרבה שמיכות 16. חיות מחמד: ארנב בשם פו 17. סרט מועדף: טיטאניק כן כן קיייצית 18.מוזיקה בכללית: מזרחית וישראלית 19. מכונית אידיאלית: קבריולט אדומה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כאילו כזה, חומה, את מוכנה?! קצת מעליב 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף פיצה שנוא אויי המון דברים 23. חבר\ה לעתיד: כאילו מה הכוונה???????!!!!!!! 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כאילו ברור!!!!!!!! נראה לכם?! 25. היחסים עם ההורים : יכולים להיות יותר טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל ציונית עד הסוף 27. ממתק מועדף: מקופלת 28. נעליים מועדפות: פלטפורמה 29. שיר מועדף: בא מכאב של דניאל סלומון 30. אתר מועדף: אהמ מקום www.macom.org.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות אומנותית והחלקה על הקרח 32. הספורט המועדף (למשחק): ריקוד והתעמלות קרקע ומכשירים 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אהמממממ לא עולה לי כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שונאת חגים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לא יודעת אבל המשאלה שלי זה להיות לסבית
36. אוספים: פיגמות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיות לבד 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: האביר בשריון החלוד 40. עיתון מועדף: לאישה 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: בנות גילמור ודוסון קריק 42. כמה טיפים מהחיים: להסתכל על חצי הכוס המלאה 43. מועמד פוליטי: ביבי נתניהו 44. מפלגה: ליכוד 45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב כי זה אישי יותר אבל משתמש רק במיילים 47. זמר אהוב (אהם): כרגע איןאבל היה בושההההההההה אמיר פיי גוטמן 48. זמרת אהובה:סלין דיון 49. להקות: אין 50. סרט מצוייר אהוב: טוייטי וסילבסטר 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:זה יקח הרבה יותר מ 4 מילים 52. אתה שונא אנשים ש..: שמשקרים לי 53. אתה שונא מקומות ש..: שמזכירים לי זכרונות רעים 54. אני אוהב/ת: לרקוד 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:????????!!!!!!!!!!!!! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חברה לשעבבר 57. מה הכי מגעיל אותך:גוקים וחרקים למינהם 58. מה את/ה הכי אוהב?: כבר אמרתי לרקוד 59. משפטים שלך לסיכום: זה היה השאלון הכי ארוך שעשיתי מישהו קרא את זההההה<???????????????. אם כן מגיע לכם צלש!!!!!!!!!!!

OmErIcO

New member
אז בגלל שלא משעמם לי בחיים,

1. השם שלי: עומר 2. כינוי\ם: יש מלא.. 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון אחד העם בלי מסלולים 5. איך היית רוצה להיקרא: עומר 6. תבלין מועדף: קינמון ומלח 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה 8. דאורדורנט\בושם: דאודרנט ADAM 2002 ובושם נרסיס 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש בבית 10. האם שחית בעירום פעם: בגיל 3 זה נחשב?
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור..זה הכי כיף! 12. צבע מועדף: כתום,בורדו 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חסוי 15. כרית אחת או שתיים: אחת,מנוצות 16. חיות מחמד: כלבה-בימבה 17. סרט מועדף: החתונה של החבר שלי 18.מוזיקה בכללית: רוק ישראלי 19. מכונית אידיאלית: פג'ו 206/307 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:סתבי,ממצפ,חיים רק פעם אחת 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף זה פסטה ושנוא זה כל דבר שיש בו בצל 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:תלוי מה אני לובשת 25. היחסים עם ההורים : יכולים להיות יותר טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: פלדלפיה 27. ממתק מועדף: סוריות טופי 28. נעליים מועדפות: שטוחות 29. שיר מועדף: סאונד אופ סיילנס 30. אתר מועדף: TAPUZ 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא מדברים על זה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לחברה שלי:) 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לאס מישו יקר 38. תגיד מילה טובה...:את/ה מותק 39. ספר מועדף: יש גם ימים כאלה 40. עיתון מועדף: ידיעות/לאישה 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:לחיי האהבה 42. כמה טיפים מהחיים: חיים רק פעם אחת אז למה לא לחיות כמו שצריך 43. מועמד פוליטי: שרון 44. מפלגה: ליכוד 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר 47. זמר אהוב (אהם): רמי קלינשטיין 48. זמרת אהובה: ריטה 49. להקות: סיימון אנד גארפנקל 50. סרט מצוייר אהוב:מפלצות בע"מ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:מעצבנת,חסרת סבלנות,לפעמים מצחיקה ולפעמים נחמדה 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: רועשים 54. אני אוהב/ת:את אמאבא 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ידיד שלי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: לסביות 58. מה את/ה הכי אוהב?:את החיים 59. משפטים שלך לסיכום: מה,כבר נגמר??

CRAZYIT

New member
כנראה שמשעמם גם לי.. אז:

<לא משעמם לי אבל מישהי החליטה שאני צריכה לענות לפניה!!!> 1) ליטל 2) פומיפידו! או משהו כזה... 3) הוואי - <מותר לי לחלום כן?!> 4) מכללה - לומדת מתמטיקה ומחשבים... 5) ... לא צריך לקרואא לי אני בטח אבוא לבד
6) פפריקה.. בעצם זעתר!!! 7) מים מים מים.. 8)דאודורנט?? חחח ספיד סטיק בושם - מירכל ועוד אחד עם פרח <מה לעשות אני גרועה בשמות!> 9) 10 10) לא.. זהו לעת עתה!

fatpig

New member
בשם השיעמום!

1.שם:ענת 2.כינויים: יש הרבה כאלו-עז,קשיש,סבתא,שובידובי,פאטפיג ועוד רבים... 3.ארץ לידה:ישראל. 4.בית ספר ומסלול:היה ונגמר... מתמ' פיזיקה ואה גם כימיה על הדרך. 5.הייתי רוצה להיקרא: תום 6.תבלין מועדף:מלח או בעצם סוכר . * תלוי באיזה שלב של הבולמוס אני נמצאת...* 7.שתייה מועדפת: דיאט ספרייט - שאתה באמת צמא! 8.דאורדורנט/בושם: וואהו עד לכאן הגעתם??? אממ רול של לנקום ובושם או הוגו בוס או פרי אליס ( להשיג רק בניו יורק! :) ). 9.שמפו וקונדישינר: משתנה. בהתאם לכמות הנשירה ... 10.ברור שחיתי בערום אלא מה??? ברחם של אמא שלי ! 11.ברור שאני נהנת לצחוק על אנשים. למה רק להם מותר לצחוק עליי??? 12.צבע מועדף:שחור , שחור , ו-צבעים כהים שדומים לשחור. 13.האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: ברור. בכיתה ב' גנבתי ממתקים במרכז. ולאחרונה אפילו נשפטתי בצבא על "מעבר שלא במעבר חצייה תוך כדי סיכון רכוש צה"ל )" . התחרפנו על כל השכל או לא?! 14.חברים הכי טובים : אין הרבה . לא רוצה להזכיר שמות אבל יש את ש',ל',ק',א',ע',ר',ע2'. וזהו. 15.כרית אחת. אבל רק הכרית שלייי , אני אובססיבית בקטע הזה . 16.שאני יגור לבד יהיו לי חיות מחמד. כרגע אני מאותגרת מהבחינה הזו... 17.סרט מועדף:"ראקווים לחלום" , "טריינספוטינג" ,"ממנטו" ועוד סרטים גאוניים כאלו. 18.מוזיקה : רוק , רוק , ורוק. וגם קצת אלטרנטיבי וישראלי איכותי. 19.מכונית אידיאלית: חיפושית חדשה. (לו הייתי רוטשילד ...) 20.משפטים/מילים שאני מרבה להגיד: פאקינג , "על הזין שלי" *ולא אין לי אחד כזה*. 21.אוכל מועדף/שנוא:משתנה מקצה לקצה אז "עבוררר". 22.חבר לעתיד: שיבוא כבררר! 23.האם אתה מחשיב את עצמך סקסי: נו בוודאיייי . *בעעעעעעע* 24.היחסים עם ההורים: אין כאלו. 25.העיר שאתה רוצה לחיות בה: ניו יורק. 26.ממתק מועדף:מממ... "עבוררר". 27.נעליים מועדפות: האולסטר שלי. 28.שיר מועדף:"Im not an addict" k`s chice" ועוד הרבה. 29.אתר מועדף: תפוז כאילו דההה. 30.ספורט מועדף: לרקודד. לצפייה- התעמלות קרקע . 31.הרגע הכי משפיל בחייך: יש הרבה כאלו... 32.החג שאני הכי אוהבת :אני מנסה לחשוב על חג שלא קשור באוכל אבל לא הולך לי... אמממ "יום כיפור" נחשב? 33.אם הייתי לסבית הייתי עושה טובה ל:אנג'לינה ג'ולי. 34.אוספים:נרותתת. 35.מה הפחד הכי גדול שלך: להשמין, להישאר לבד לנצחח. 36.תגיד מילה טובה:"מילה טובה".:) 37.ספר מועדף: באדולינה, ורוניקה מחליטה למות, על העיוורון ועוד... אני תולעת ספרים. 38.עיתון מועדף: ידיעות 39.סדרת טלויזיה מועדפת:חברים. 40.כמה טיפים מהחיים: לא אוהבת קלישאות כאלו... 41.מועמד' פוליטי :אין 42.מפלגה: לצערי אין *עלה ירוק?* 43.חום או קור:לא זה ולא זה. 44.מכתב או אימייל: אין כמו לקבל מכתב... 45.זמר אהוב:ארקדי דוכין. 46.זמרת:הסולנית של סקאנק אננסי. 47.להקות:סקאנק,korn,massive attack ,החברים של נטאשה ... 48.סרט מצוייר:מלך האריות !!!!!!!! 49.תאר את עצמך בארבע מילים:שמנה, צינית, דיכאונית ו- בלונדינית? 50.שונאת אנשים: צבועים! 51.שונא מקומות: חנוקים מסיגריות *אמרה החשישניקית* 52.האהבה האפלטונית שלי: לא נמצאה עדיין. 53.האנשים שאני שונאת:קצינים בצה"ל! 54.הכי מגעיל אותי: עדיף שאני לא אפרט... 55.אני הכי אוהבת: לישוןןןןן 56.לסיכום: עדיין יום שבת???

טוהר 26

New member
התשובות הכי שוות בעיר

1. שם: ד' {מהשב"כ} 2. כינויים: בעיקר קוראים לי זקיינה 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: מדעים ואומויות במגמת מינהל וכלכלה. 5. הייתי רוצה להקרא: אוהבת ת'שם שלי 6. תבלין מועדף: פפריקה אדומה 7. שתייה מעודפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט/בושם: {מה זה?} ספידסטיק, אולטרהויולט {מהאחת שלי} 9. שמפו וקונדישנר: פינוק {מה לעשות, אוהבת אנוכי פינוקים} 10.שוחה ערומה כל יום בחלומות הורודים של החבר שלי. 11.צוחקת חופשי על אנשים. חבל"ז אם צוחקים עליי {ערסית שכחתם?} 12.צבע מועדף: כחול, שחור {להטעות את האוייב} 13.האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:תפסו אותי על שלפים, גנבתי מהתיק של המורה את המבחן בתנ"ך. 14.חברים טובים:התברכתי בהרבה כאלה. והם הולכים שולל אחרי.. 15.למה אני צריכה כרית, שיש לי את הכרס של חבר שלי? 16.חיות מחמד:מגדל הכלאה של קוף ושימפנזה שנקרא לו ר' {גם מהשב"כ} 17.סרט מועדף: אישה יפה{כשמי כך שם הסרט} 18.מוזיקה:מזרחית {עלק אשכנזייה} שרהל'ה שרון 19. מכונית: הקורקינט של אחיין שלי. 20.משפטים/מילים שאני מרבה להגיד: שמע ישראל, עלא יסטור, ובמיוחד לעומר" קקה. 21.אוכל מועדף: אין חיה כזאת. 22.חבר לעתיד: החבר מהעבר , מההוה ואולי הוא גם העתיד... 23.האם אתה מחשיב עצמך לסקסי: נו ברוררררררררררררררררר שלא. 24.היחסים אם ההורים:נפלאים{כפרות שלי} 25.העיר שאתה רוצה לחיות בה: פריז {השאנזה ליזה עושה לי את זה} 26.ממתק מועדף: עדייף לשאול, איזה ממתק אני לא מעדיפה.. אין דבר כזה. 27.נעליים מעודפות: מגף קליגולה שלי {פרחה רצינית} 28.שיר מועדף: "יהיה טוב יהיה טוב" {אופטמית מטבעי} 29.אתר מועדף: תפוזי האחד והיחיד 30.ספורט מעודף: הליכה, הליכה והמון הליכה 31.הרגע המשפיל בחיי:היו כלכך הרבה רגעים כאלה, שקשה לי לבחור.. 32.החג שאני הכי אוהבת: יום כיפור {זה היום היחידי שלא צועקים עליי שאני לא אוכלת} 33.אם הייתי לסבית הייתי עושה טובה ל:בטי המכוערת 34.אוספים: מכתבים{בעיקר מהמאהבים שלי} 35.מה הפחד הכי גדול שלך: להיכשל, ולחזור למימדי ענק.. 36.תגיד מילה טובה:האנשים שבחברתי מקבלים המון מילים כאלה. אבל אנשים שלא בחברתי מקבלים מילים קצת אחרות.. 37.ספר מועדף:האינצקלופדיה העברית {כולל כל הכרכים} 38.עיתון מועדף: מעריב 39.סדרת טלווזיה מועדפת:בוורלי איכס 40.כמה טיפים מהחיים:כל כלב יבוא יומו. על תשכחו! 41.מועמד פוליטי: עמרם מצנע{מאמינים בך עלק} 42.מפלגה: העבודה האבודה {שחייבת לי כסף מהבחירות אבל אין להם כסף לשלם לי, על דאגה המאפייה של תטפל בכם!} 43.חום או קור: חום {במיוחד חום של החבר שלי} 44.מכתב או אימיל: מכתב {אבל אף אחד לא שולח לי} 45.זמר אהוב: שלמה קרצי 46.זמרת:ריטה 47.להקות: להקת הנח"ל {ח ח ח } 48.סרט מצוייר: פינוקיו 49.תאר את עצמך בארבע מילים:יפה{בלונדנית}, חכמה, מדהימה ו...שקרנית 50.שונאת אנשים: שקרנים {אהה אז בגלל זה אני שונאת את עצמי} 51.שונא מקומות: שיש בהם אנשים חנונים 52.האהבה אפלטונית שלי:בורחת מהאהבות כאלה כמו מאש{אחרת החבל שלי יטפל באפטלוני הזה..} 53.האנשים שאני הכי שונאת:לא שונאת. אני אוהבת אנשים. 54.הכי מגעיל אותי:בקיץ יש אנשים ששוכחים לשים דאורדורנט וזה מגעיל. 55.אני הכי אוהבת: לנקות לעשות ספורט, לריב עם חבר שלי ולהתעלל בעצמי. 56. לסיכום:רגע, כבר נגמר? יא אני רוצה עוד. תביאו עוד. נו????? טוב הערסית מתחילה להתעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחלה שאלון!

שיץ

New member
התשובות שליייייייי

1. השם שלי: עידן 2. כינוי\ם: עידני, דנדי, דן דן, עידנוש, קרצ, קרציה. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: השרון, תקשורת 5. איך היית רוצה להיקרא: אורי (בשבילך...) 6. תבלין מועדף: מלח, פלפל שחור. 7. שתיה מועדפת: מים, דיאט קולה, קפה. 8. דאורדורנט\בושם: דאב. 9. שמפו וקונדישינר: לא נוסה על בעלי חיים, נראה לי ד"ר פישר 10. האם שחית בעירום פעם: כן... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור... אבל, זה ממש לא מצחיק אפחד! 12. צבע מועדף: סגול כהה, סגול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא תפסו אותי על שומדבר... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מורית. 15. כרית אחת או שתיים: שתיים, אחת בשבילי ועוד אחת בשביל זאת שלידי. 16. חיות מחמד: דאסט (ולפעמים קלי) 17. סרט מועדף: קשה. מהאחורנים: נפלאות התבונה, כנפיים שבורות. 18.מוזיקה בכללית: ג'ניס, דורס, ג'וני... אהוד בנאי. 19. מכונית אידיאלית: שתיסע טוב. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: טוב, כ"כ, בסדר, 21. אוכל מועדף\ שנוא: אהוב- פחממות לסוגיהם. שנוא - חצילים(??) 23. חבר\ה לעתיד: דאסט 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן, בטח... אני...מאוד... 25. היחסים עם ההורים : גרועים יותר מהיחסים בין ערפאת לשרון 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: עמק הירדן, לונדון. 27. ממתק מועדף: טופיטה, שוקולד 28. נעליים מועדפות: בלנסטון, כפכפים 29. שיר מועדף: wish you were here 30. אתר מועדף: מממ... 31. ספורט מועדף (לצפייה): נאדה 32. הספורט המועדף (למשחק): נאדה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אנלאדע... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים ונראה לי גם חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: המממ...שוב אנלדע... 36. אוספים: גולגולות של אווזי בר
37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא להיות אהוב, לאבד מישהו\י קרוב, להיות לבד יותר מידי זמן... 38. תגיד מילה טובה...: טובההה... 39. ספר מועדף: ספרי שירה ומחזות. 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, (שהייתי קטן אהבתי פרפר נחמד) 42. כמה טיפים מהחיים: הכל לטובה, אבל לא תמיד... 43. מועמד פוליטי: מצנע 44. מפלגה: מרצ 45. חום או קור: בדר"כ קור... כמו בלונדון הכי טוב. 46. מכתב דואר או אי מייל: ברור שמכתב... 47. זמר אהוב (אהם): לא יודע עכשיו 48. זמרת אהובה: כנ"ל 49. להקות: כנ"ל 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות, עבודת נמלים. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:גרר...גרר...גררר...גרר... 52. אתה שונא אנשים ש..: מתלהבים, צווחנים, רעים... 53. אתה שונא מקומות ש..: אוכלים בהם הרבה בשר, שאי אפשר לעשן בהם בשום אופן. 54. אני אוהב/ת: אנשים טובים, אנשים אמיתיים, אנשים שיודעים להעניק אהבה אמיתית... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אסור לי לגלות 57. מה הכי מגעיל אותך: דגים, ריח של דגים, ואת שרית חדד
58. מה את/ה הכי אוהב?: לישון, לראות חברים ואת מורית. 59. משפטים שלך לסיכום: יאדה יאדה יאדה... בלה...?

הרקדנית

New member
../images/Emo13.gif

1. השם שלי: סתיו 2. כינוי\ם: סתיוסתיו, סלבי, סתיוש, קוקי [
] 3. ארץ לידה: ארה"ב 4. בית ספר ומסלול: חחחחחחח..מובטלת ועצלה 5. איך היית רוצה להיקרא: מסתפקת בשלי :) 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: תה צמחים..ושיהיה אמיתי 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט של דאב, בושם- מיריקל, בודישופ 9. שמפו וקונדישינר: מה שבא ברוך הבא :) 10. האם שחית בעירום פעם: נייט
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממש לא. 12. צבע מועדף: בורדו..ורוד עתיק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: נשרתי כעלה ממוסד הלימודים החביב :)) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש הרבה, ולא נחשוף אותם פה. 15. כרית אחת או שתיים: מה צריך שתיים ? אחת זה די והותר ! 16. חיות מחמד: סקופה הכלבה הקושקושית שלי, ורובין החתול המדהיםםםםם שלי! 17. סרט מועדף: "האיש שלא היה שם" ; "5 ילדות יפות" ; ועוד הרבה.. 18.מוזיקה בכללית: מה שאיכותי. 19. מכונית אידיאלית: קודם נעבור ת'טסט, אח"כ נדבר !
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 'יפה לך', 'בראבו'. 21. אוכל מועדף\ שנוא: כל מה שלא התעללו\הרגו, ושונאת טונה !!! 23. חבר\ה לעתיד: הנוכחי שילי.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: נו באמת..חחחח 25. היחסים עם ההורים : אהמ. חייה עם אמא ושורדת, אבא אי שם רחוק..חביב 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: "..ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת.." :) 27. ממתק מועדף: הכל מלבד שוקולד
28. נעליים מועדפות: אני לא אקפח אף זוג !
29. שיר מועדף: יש המון..אבל..stairway to heaven של led zappelin 30. אתר מועדף: וואלה..חחח סתם סתם !! תפוז מאי לאב :) 31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות אומנותית.. 32. הספורט המועדף (למשחק): התעמלות אומנותית !! התעמלתי 10 שנים !!! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני מחייכת, למה לי להזכר ? 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ליב טיילור 36. אוספים: הכל אני אוספת חחח 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד את אמא שלי, את החבר את אהוביי..את עצמי 38. תגיד מילה טובה...: אחלה שאלון ! 39. ספר מועדף: סוזאנה הבוכיה 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: המורדים..חחח סתם
מממ..'תהילה' (פעם) 42. כמה טיפים מהחיים: החיים לא באים עם טיפים..הכל צריך ללמוד !! 43. מועמד פוליטי: מצנעעעע 44. מפלגה: מרצ (שנדפקו קשות) 45. חום או קור: ביניים 46. מכתב דואר או אי מייל: מה זה משנה, העיקר שיכתבו לי כבר !! :( 47. זמר אהוב: אביתר בנאי, יהודה פוליקר 48. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט, עפרה חזה ז"ל 49. להקות: לד זפלין, סקאנק אנאנסי, רדיוהד 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בלה בלה בלה בלה 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים, משפילים, מצטדקים 53. אתה שונא מקומות ש..: ??? 54. אני אוהב/ת: את ירוני שלי !! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אהממ 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: הפסיכולוג הראשון שלי ! 57. מה הכי מגעיל אותך: ריח רע 58. מה את/ה הכי אוהב?: את החיים
59. משפטים שלך לסיכום: אם שותים לא נוהגים..חחח

סתיו*

New member
אוי לא, לא התכוונו שסתיו תמלא גם..

1. השם שלי: עליזה החדוותית (סתיו) 2. כינוי\ם: ספסל במשבר זהות, סלק, זמירית, האווזה, כבשת עמקים, פעמונית32, *מאמצת את תאי מוחי* ברחש בשק, לעולם אחייג אלייך, סתיו המשתהה, ועוד ועוד ועוד. 3. ארץ לידה: מזרח זימבבואה. 4. בית ספר ומסלול: ממ רב תחומי *רב חנוני - הומור של בני נוער מתוסכלים* 5. איך היית רוצה להיקרא: חפציבה. 6. תבלין מועדף: מלח וקינמון. 7. שתיה מועדפת: תה קר. 8. דאורדורנט\בושם: ממ הניחוח הטבעי שלי
9. שמפו וקונדישינר: איזה משהו מוזר של חלב שקדים. 10. האם שחית בעירום פעם: פעם, פעמיים, שלוש.. *מבט של מופקרת*. סתם! אסור לי לומר את הדברים האלו. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא, הם רק צוחקים עלי כל הזמן. 12. צבע מועדף: כחלילי (אדום) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חסוי (רק כדי לא לומר בבוטות שאין לי
). ס-ת-ם. שקט כבר. מי בכלל הכריח אותי לענות על השאלון הזה?! 15. כרית אחת או שתיים: *סופרת* יש כאן 7 ענקיות. 16. חיות מחמד: פשפשית הכלבה שלי ואיזה קופה בלונדה שחיה כאן. 17. סרט מועדף: החתונה היוונית שלי. 18.מוזיקה בכללית: שלום חנוך *מבט הזוי*, כוורת, רוק ישראלי. 19. מכונית אידיאלית: סוסיתא. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "שמישהו ישתיק אותי כבר", "אורי שונא אותי", "תצא לי מהחדר", ועוד ועוד. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מה? רגע? זה פורום הפרעות אכילה? מותר להודות שאני אוכלת?
מועדף - האוכל של סבתא. שנוא - אוכל קפוא (טרואמות ילדות) 23. חבר\ה לעתיד: וול פרינס צ'רמינג כמובן. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: סמל סקס מהלך. 25. היחסים עם ההורים : כיחסם של עורבים ובנות יענה *רגע פיוטי*. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מערב זימבבואה (או מיאמי). 27. ממתק מועדף: גומי בשלל צורותיו. 28. נעליים מועדפות: נעלי בית (עדיף בדמות חיה פרוותית כלשהי) 29. שיר מועדף: המגפיים של ברוך. 30. אתר מועדף: תפוז *חיוך חנפני* 31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות קרקע. 32. הספורט המועדף (למשחק): עישון. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אויש, אני כ"כ לא אכנס לזה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: קריסמס. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ג' יפית. 36. אוספים: בלונדות רשעיות, בשמים, נעליים בודדות פזורות על כבישים. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא להיות אהובה. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה *המקוריות* 39. ספר מועדף: טירת הכובען. 40. עיתון מועדף: ידיעות. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ג'סט שוט מי. 42. כמה טיפים מהחיים: הברזות זה דבר מכוער. 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: "עלה ירוק" אוף קורס. 45. חום או קור: קור. 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב. 47. זמר אהוב (אהם): שלום חנוך 48. זמרת אהובה: מזי כהן (ואובססית המאמי החדשה אך זמנית שלי) 49. להקות: כוורת, גזוז, הקרפנטרס כמובן. 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אדם בריא בגופו ונפשו
52. אתה שונא אנשים ש..: מלאים בשקרים ו/או מניפולציות. 53. אתה שונא מקומות ש..: המוניים מדי. 54. אני אוהב/ת: אריק, אחח. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שתי הבלונדות שחיות כאן. 57. מה הכי מגעיל אותך: ראה סעיף 56. 58. מה את/ה הכי אוהב?: לצחוק. 59. משפטים שלך לסיכום: נכון שאתן מצטערות שהכרחתן אותי למלא את זה?

kiki girl

New member
תיקראו.... ואהבתי מאוד..

1. מתחיל בא' אני עדיין לא מוכנה להיחשף... 2.וואו יש קיקי גירל, ילדונת, אוש, צו'צו'לינה, פסטרמה דלת שומן(החבר שלי תמיד אמר לי את זה... זה היה מצחיק... אוף אני מתגעגעת אליו.., וברוסה (בדיחה אישית...) 3.ישראל הארץ הבטוחה! 4.מגמת מחול תיכון... לא אגיד יותר מזה... 5.רורי(מבנות גילמור היא פשוט ניראית לי כ"המושלמת" וגם אהבתי את השם.. או אילאיל השם שאמא שלי רצתה לקרוא לי פעם... 6.מלח 7.דיאט קולה כמובן! 8.בושם:emporio armaniו...עוד בושם fure wish 9.הד אן שולדרס. 10.לא עדיין לא שחית בעירום אבל חלמתי לפני כמה ימים ששבאמת שחיתי בעירום עם מישהו... 11.אני לא אוהבת לצחוק על אנשים אני פשוט אוהבת לצחוק איתם! 12.צבע זה דבר קשה...:כחול אפור כזה, ורוד סגול... 13.לא אף פעם לא פשעתי!! 14.אי אפשר לא רוצה שאולי פתאום מישהו יזהה מצטערת 15.אחת ולפעמים אפילו בלי... 16.תוכיתתתתת קוקטייל שאני מתה עליה.. קוראים לה צלילי! 17."מרכז הבמה" 18.רוק ישראלי רוק בכלל... אמ.. יש המון אני לא אתחיל לפרט...רק לא מזרחי חוץ מזה הכל! 19.ג'יפ קטן וחמוד.. לא משהו מסויים 20.וואוו בייבי, צ'קה צ'קה בום! 21.אוכל בינינו הכל!! שנוא כבד! 23.לירון החבר לשעבר... ויש אחד שאני התחלתי להתאהב בו... 24.סקסית כן אבל יש הבדל בין יפה וניראית טוב לסקסי.. אל תשאלו אותי מה... 25.לא משהו כפי שראיתם..הם נשואים.. 26.ניו יורק 27.שוקולד 28.נעלי בלט כמובן! ונעלי פוינט ונעלי בית!! השפנפנים שלי! 29.וואוו שאלה קשה! יש לי המון של מריה קארי ושל מנדי מור אלאניס מוריסט פול!! 30.ברור שתפוז! 31. החלקה על הקרח וכדורסל 32.כדורסל. 33.כרגע לא זכור לי.. 34.אמ.. פסח כי זה היום הולדת שלי... 35.וואווו בייבי... אין לי מושגגגגגגגגג 36.מפיות מגניבות יש לי גם של משפחת סימפסון, מיכתביות מאז שהייתי ילדה, עטיפות של מתנות....וכו' 37.יש לי הרבה להתעלף, להישאר לבד, ....... 38.אמרתי מילה טובה 39.וואו אני קוראת הרבה אז יש המון המועדף ניראה לי פוליאנה.ספר מילדות... שם למדתי את המשחק. 40.מעריב 41.בנות גילמור וחברים 42.לא לחכות בשביל משהו ללכת על זה! ואף פעם לא מאוחר מדי..(אני חייבת לחקת את העצות שלי) 43.שונאת פולטיקה 44.אין 45.קור 46.אימייל אבל גם דואר 47.בריאן אדמס.ורובי וילאמס 48.JEWEL 49.יש יותר מדי... 50.אלאדין,בת הים הקטנה, החיה והיפה. 51.חייכנית,אנרגטית,מצחיקה,לא יודעת להחליט!. 52.מרכלים ומדברים מאחרוי הגב ושמשקרים! 53.שיש בהם רופאים (והמון אוכל..) 54.אוהבת לשיר לצחוק לרקוד,להיות מאושרת. 55. שגיא 56.ששמים מסכות ונותנים לך להרגיש בצד. 57.אמ... בדיקות דם!!!!! 58.להיות מאושר 59.מילים לסיכום מקווה שקראתם עד הסוף... הייתי רוצה שתיקראו.. תודה!! אוהבת קיקי!

ב ל

New member
נו טוב אבל אני נורא יעיפה אז....

1. השם שלי: טל 2. כינוי\ם: אין מי שיקרא לי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: צבא ממחרתים
5. איך היית רוצה להיקרא: מרי, סלין(לא כל כך בטוחה) 6. תבלין מועדף: אין 7. שתיה מועדפת: מים(מהברז!) 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט-אימפולס, בושם-אימפוריו 9. שמפו וקונדישינר: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממש ממש לא 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: ממש לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חסוי 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד:דגים-וקוף(חחח.....אחותי) 17. סרט מועדף: ריקוד צמוד 18.מוזיקה בכללית: פופ ושקט 19. מכונית אידיאלית: פאסאט 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:נחמד, אין לי כוח, מרוב 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- ציפס, שנוא-סלטים 23. חבר\ה לעתיד: לא הבנתי את השאלה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים : אין כזה דבר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אם בארץ אז בקיסריה ואם בחו"ל בפלורידה 27. ממתק מועדף: מרס 28. נעליים מועדפות: מגפפים גבוהות 29. שיר מועדף: כל שיר של סלין דיון 30. אתר מועדף: הפורום הזה
31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות קרקע והחלקה על הקרח 32. הספורט המועדף (למשחק): התעמלות קרקע 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור לי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שום חג 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:שוב לא הבנתי את השאלה 36. אוספים: תיבות מעץ 37. מה הפחד הכי גדול שלך: פרידות
38. תגיד מילה טובה...:אין לי 39. ספר מועדף: שונאת לקרוא! 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער וידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון קריק והרקיע השביעי 42. כמה טיפים מהחיים: ממש אין לי 43. מועמד פוליטי: לא אוהבת פוליטיקה 44. מפלגה: לא מתעניינת 45. חום או קור: אף אחד, באמצע 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר- זה יותר אישי 47. זמר אהוב (אהם): אין 48. זמרת אהובה: סלין דיון 49. להקות: ספייס גירלס(מעריצה לשעבר
), אטומיק קיטן 50. סרט מצוייר אהוב: היפה והחיה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני ילדה ששונאת לחיות 52. אתה שונא אנשים ש..: שואלים יות רמדי שאלות 53. אתה שונא מקומות ש..: אי אפשר לזוז בהם 54. אני אוהב/ת: אני לא אוהבת 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: - 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ההורים שלי וכל מי שעושה לי רע 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים 58. מה את/ה הכי אוהב?: לא להרגיש 59. משפטים שלך לסיכום:אין לי כרגע

למעלה