ממ...=\\

A Radcliffe

New member
ממ...=\\../images/Emo129.gif

הגעתי למסקנה נוראה שאני לא מכירה פה את האנשים מספיק טוב!! וזה נורא!!!!!! אז אר....... הנה..... שם: גיל: מקום מגורים: תמונה של........ כל מה שבא... מסר לעולם: בהצלחה לכם!=] וויזלי:)

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

שם:עמית/לילי גיל:12.5 מקום מגורים:גני תקווה תמונה של........ כל מה שבא... מסר לעולם:ניצה ושרונה שולטות!!! וויזלי:)

sh53

New member
המסר שלך לעולם

כדי שהשרשור ימשיך עוד ועוד אם ניצה ושרונה שולטות, איך אני לא מכירה אותן?
איפה הן? למה הן לא באות להציג את עצמן? לא מנומס. תגידי להן שממש נעלבתי מהן.

Looovely Girl

New member
חחח שושי!

הרגת אותי.. עכשיו אני אתלונן עלייך כי הרגת אותי.. זה אסון..! או שלא!

*צנועה*

גם כשאומרים לי שאני יפה אני צנועה ואומרת שאני לא.. למשל היום חברה שלי אמרה לי שאני יפה ואמרתי לה שלא.. ככה התווכחנו... טוב אבל אני בדרך כלל נכנעת..

A Radcliffe

New member
טוב... הכרות!../images/Emo129.gif

שרונה ח'- מורה נורא נחמדה למתמטיקה. אנא להדגיש ח' וע' בכניסה לשיעור. יש לדבר עם ר' בזמן השיעור. יש לכתוב בס"ד על הלוח. יש להגיד לשרונה שלא יפה לה כחול. יש להגיד לשרונה שתסדר את כיסוי הראש שלה כך שלא יראו את השיער שלה. ================================================================== ניצה- המורה המשעממת לתנ"ך. בשיעור מותר לדבר אך ורק על: סקס אונס החדרת חפצים לאיבר המין ברית מילה ההנהלה מתנצלת מראש על מקרים שבו יעלו במשך השיעור נושאים כגון: תנ"ך ה' או כל דבר שקשור לנושאים המוזכרים ברשימה כאן. =] וויזלי:)

sh53

New member
../images/Emo20.gif

שם:שושי גיל:32 מקום מגורים:פ"ת תמונה של........ כל מה שבא... כשתהיה לי עדכנית מסר לעולם:גלידה הכי טעים לאכול בחורף, אני אוכלת עכשיו ולא יודעת יש לה טעם יותר טעים מאשר בקיץ

sweetdreams

New member
יש לי מסר!!

תלכו אחרי הלב, ב90 אחוז מהמקרים הוא יודע מה שהוא אומר..

למעלה