ממ Help

S h e e p a

New member
ממ Help ../images/Emo13.gif

תגידו תגידו קו 129 מקריית גנים .. מגיע איכשהוא לשנקין?
אם לא אז איזה קו ? ומאיפה לוקחים ?
ספאסיבה

S h e e p a

New member
זה קרוב ?

חחח ואת יכולה להסביר לי איך הולכים מאלנבי לשנקין ? אני קצת נכה

אני לא טובה בלהסביר,

אבל יש לי עצה ממש טובה... הקו הזה נגמר ב-8 ועשרים בדיוק,אל תאחרי כי בסוף תתקעי במונית והמונית של אלנבי ממש מוזרות

S h e e p a

New member
יום שישי אני לא חושבת שיש ...

שיש אוטובוסים עד שעה כזאת
חחח תודה בכל מקרה על העצה!!! מממ .. לא הבנתי את ההסבר אבל אני כבר אשאל את הנהג אם הוא יהיה נחמד אמרו לי שאני יכולה גם לעבוד על הנהג ולא לשלם מחיר של ת"א אלא מחיר של נסיעה רגילה אם אני פשוט נכנסת לאוטובוס כמו אדם רגיל שנוסע רגיל ... ולא אומרת לו שזה נסיעה לת"א האומנם ?!
רמאות לשמה

יש לי משהו יותר מגניב

אפשר לרמות את החניון בעזריאלי, תדבקו למכונית שלפניכם ותעברו את המחסום בלי לשלם :)))

cobainos

New member
מממ...לא נכון!

בעזריאלי לוקחים כרטיס בכניסה,מחתימים במכונה במעליות לפני שעולים לקניון\משרדים ומחתימים שוב כשיוצאים ואז משלמים ויוצאים עם הקבלה או הכרטיס המשולם.

לא זוכרת איך זה בדיוק הולך

אבל העניין הוא שמשלמים ביציאה. ולא משלמים לשומר משלמים למכונה או שמעבירים כרטיס לא עקרוני ואז המחסום עולה. בכל מקרה אתה פשוט לא משלם, אלא נדחף במחסום בעזרת המכונית שלפניך שכן משלמת. ראיתי את זה אני לא אומרת סתם.

תיראי,

אם יושבת באוטבוס ותסתכלי לצד שמאל שלך, התחנה הכי קרובה היא שתראי את הקאסטרו עודפים. אז תדעי מתי לרדת. (שוב, שזה בצד הנגדי שלך) את הולכת ברגל טיפה, ואז תיראי, או שתשאלי אנשים נחמדים.
וכן, זה נכון הקטע עם הנהג.

למעלה