ממ..תמליצו לי..

ממ..תמליצו לי..

אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט בלי יותר מדיי סיבוכים שיהיה אמין וטוב! לא צריכה משחקים וכדומה. איזה מחשב לקנות?שלא יהיה יותר מדיי יקר...

tictac9

New member
אפשר לשאול בשביל מה אתה צריך

אינפרא אדום ובלותות מתוך עניין גם אני עומד לקנות נייד

אני עובדת המון עם הדברים האלה

חשוב לי שזה יהיה בנייד כי ברוב הפעמים אין לי כבל של אותם דברים.. נגיד פלאפון ומחשב כף יד אני עובדת רק עם זה...מחשב כף יד יותר WI FI אבל שיהיה...

יאיר B

New member
טוב,

1. קראי לינק אדום בראש הפורום. 2. המחשב שהצגת בלינק הוא מיצרן אנונימי. אנו מאוד לא ממליצים לקנות מחשבים כאלה בגלל שלא ידועה איכותו וכן לא ברור מה רמת השירות שתקבלי במדיה ויהיו תקלות (מחשבים ניידים יותר רגישים ממחשבים שולחניים). לכן עדיף להתמקד במותגים הידועים, בהם: IBM (לנובו), HP, DELL, פוג'יטסו, סוני ולהתרחק מכאלו שמעולם לא שמעת עליהם.

קראתי..

קודם כל תודה רבה על 2. קראתי את הלינק האדום אממ..אין לי כח מה להגיד..תקציב שיהיה בערך עד 5000 כי אני רוצה סתם מחשב ויש לי 2 נייחים בבית [וגם 2 כף יד].הצרכים זה אינטרנט אופיס אולי קצת.. 40 ג'יגה אני חושבת..כמו שאמרתי שיהיה בלוטות ואינפרא אדום זה אחד הדברים הכי חשובים לי,ושיהיה צורב עם אפשר משולב.. אגב-אחלה פורום =]

..

קודם כל תודה על התשובות. אשמח אם תמליצו לי על דגמים מסוימים =] אם אפשר שיהיו כמה שיותר יפים ;] לילה טוב.

למעלה