ממ שמתם לב לזה

ממ שמתם לב לזה

שהחיים של האדם מתחלקים ל3 חלקים : לפני הפסיכומטרי : שלב הלמידה והסבל (17 שנה בממוצע) בין הפסיכומטרי למתן ציונים : שלב ההתרגשות (כ3 שבועות) אחרי מתן הציונים : שלב ההכחשה (103 שנה). השלב המרתק ביותר זהו שלב ההכחשה, כששואלים 1000 נבחנים מגלים שיותר מחצי קיבלו 700, והשאר הם 600+. מוזר שאף אחד לא מקבל 400 וכאלה

הגיל הממוצע הוא ממש לא 17!

הרוב עושים בזמן או אחרי הצבא. ואני מכירה הרבה אנשים שקיבלו 400-450, ומודים בזה. הם פשוט לא היו צריכים יותר מזה, והשקיעו בהתאם.

שמעתי פעם משפט ,אולי טיפה מצחיק

פשוט אמרת אנשים קיבלו 400 והספיק להם.. נזכרתי במשהוא שראיתי בפורו מסויים. בחור נכנס ואמר אני רוצה לפקולטה X והציון שלי 450 , האם אני יתקבל.. וענו לו בנימוס (טיפה מצחיק אל תגיבו בקיצוניות) אני לא חושב שהציון הזה יספיק , זה ציון נמוך יחסית. אבל אם כן , ממליץ שתשקול שנית אם אתה רוצה לפקולטה הזאת
, סתם נזכרתי

אני חושב שאת מבינה מה זה אומר..

יאללה סיימת פיסיקה מה הלאה ? מה עושים עם המקצוע. פיסיקה לבד מקצוע חסר תועלת, חוץ מללמד אחרים אין מה לעשות איתה. אפשר להתקבל למו"פ אבל זה לא בתואר ראשון... בגלל זה מקצועות שאפילו שהם קשים יחסית כמו פיסיקה ומתמטיקה ואווירויטיקה מקבלים ציון קבלה נמוכים מאוד.. כי פשוט אין מה לעשות איתם. לעומת זאת פיסיקה וחשמל זה סכם 93. בקיצור , ככה זה..

זה רק בגלל היצע וביקוש

עם תואר ראשון בפסיכולוגיה אתה יכול רק לנגב איברים מוצנעים, אם אין לך תואר שני (ומעטים מתקבלים לתואר שני). ובכל זאת צריך פסיכומטרי של 700+. זה לא מראה שום דבר על ההפקולטה עצמה. ויש לי בשבלך טיפ לחיים: אל תחזור על משפטים של אנשים אחרים, במיוחד אם הם מטומטמים (המשפטים, לא האנשים).

למעלה