ממ שלום

ממ שלום

היי לכולם, אני לא יודע איך להתחיל.. טוב אז ככה.. מאז ומתמיד ידעתי שאני נמשך לבנים
, אבל ישנה בעיה אחת,שאני שונא את העובדה הזו! ולא אני לא בנאדם מרובע גם לא איש סגור,אבל החבר'ה בשום פנים ואופן לא תקבל אנשים כמוני..אולי בת''א ..אבל לא מהסביבה שממנה באתי, סביבה די דומה לזו של פאייז/פווזא/פיוז..או השד יודע מה...ותרגע איש אני לא מכיר אותך..אבל די עקבתי בזמן האחרון למה שהולך כאן והופתעתי לגלות שיש ערבי שכותב בגלוי.. זה לא הכל...ישנה עוד בעיה קטנה...פוצית מוצית צוצית.. יש לי חברה
ואני חולה עלייה,היא הדבר הכי חמוד שקרה לי בשנים האחרונות
אבל אנחנו לא שוכבים..גם לא נשכב לפני החתונה
אז אני מבולבל...לאן הקשר איתה יוביל...האם זה פייר שאני נוהג איתה ככה ולא מספר לה על הסוד האפל שלי?! הודעה למערכת: לא לשים אותי בדף הראשי של תפוז ,למה ?! כי אני יתבע אותכם אם תעשו
חג אורות שמח לכולם
,וחג מולד שמח פיוז

Atticus Finch

New member
ברוך הבא. ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, לא בדיוק קסם לי היחס המזלזל לפאיז. אני יודע שזה היה בצחוק וכאלה, אבל לפעמים זה יכול לפגוע, לתשומת ליבך.
דבר שני - אני חושב שאתה דווקא צריך לספר לה. מה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים אם לא אהבה וכנות? אם היא באמת אוהבת אותך, היא תחייה ותשלים עם העובדה, ואם לא, הרווחת! אני גרוע במתן עצות, אז אני אפסיק פה. בכל מקרה, ברוך הבא! אני גיל.

דבר רשאון ../images/Emo24.gif, הגעת למשבר שאני

מאימנה שאין אחד שלא מגיע עלו או לאחד דומה, אז א' אתה תתפלא שיש אנשים שבחיים לא היית חושב שיקבלו אותך והם יקבלו אותך בצורה הכי יפה לצערי זה יכוללהיות גם הפוך. עצתי היא לדבר עם חברה שלך ולספר לה,אם היא באמת אותך היא תקבל אותך. חג שמח!

XspiritX

New member
הייייייייייי ברוך הבא../images/Emo24.gif

דבר ראשון ברוך הבא חג מולד שמח גם לך(אתה נוצרי )? ואני בחור לא בחורה חחח...ומאיפה אתה ובן כמההההההה? ואני לא חיי בסביבה רעה ממש כפי שאתה חושב אנחנו חיים על רמה מאוד גבוהה אבל הדברים האלו הקטנים הם הם קצת מקלקלים את זה ....

תודה שהגבתם../images/Emo9.gif

ממ..אני עדיין לא בטוח שאני רוצה לשתף אותה וזה לכמה סיבות,קודם כל אף פעם לא מימשתי את "הנטייה" שלי,גם לא מתכוון לעשות , אז לא בטוח שיש צורך שהיא תדע מזה, שנית, הקשר ביננו מתקדם נורא ליאט ,וברגע שנחליט שהגיע הזמן לטבעות,אז אני בטוח שזה יהיה זמן מתאים לספר לה,לפני. ולבחור/ה שאמרה לי שיש כאלו שכן יקבלו אותי למרות שאני לא מצפה. אני בטוח שכן, אבל זה יהיה ברמת נטל או בצורה כזו, שזו עובדה ואמת וחייב TO DEAL WITH IT , אבל בכל זאת יתיחסו אלי כבנאדם שונה,חריג..שיש לו בעייה מסויימת. וספיריט,אני בשנות ה 20 לחיי, ואני גר לומד ועובד במרכז ,בת''א..וכשאמרתי סביבה ,התכוונתי לעניין הריליג'ין ההדוק שיש לסביבה שלנו , שכל מה שהוא חורג מהנורמה המקובלת נחשב לסוטה,משונה,פריק,ואינו שייך. וקבלה אמיתית אין לעניין הזה , הם אולי לא יגרשו אותך מהבית או לא ינודו אותך,גם לא ישכחו שאתה אחד מאיתם,אבל הם לא יהיו בסדר עם זה גם לא יהיו גאים בזה.ובטח יעדיפו שגם אם אתה כזה אז תשמור את זה לעצמך ואל תשתף אותנו.

זהות כפולה..

עניין הדת אצלי אף פעם לא שיחק תפקיד...אבל גדלתי בבית דרוזי לא דתי
קרמבו מישו?!

אני בת. לא ידעתי שמדובר על החברה

הערבית, אני מניחה שאתה חיי בחברה יותר שמרנית מהחברה שבה אני חייה ולכן יכול להיות שבאמת הסביבה שלך תקבל את זה בצורה קצת יותר קשה כמו אצל אנשים דתים או מסורתים אצלנו ולכן קשה לא ליעץ לך.

XspiritX

New member
הכי טוב אפשר להאומר

לא ממש ... יש ויש את הערביים המודרנים ואם ההורים ניוצרים בעיקר הם יקבלו את זה קצת פחות קשה ותשאר אני מכיר כמה נוצתרים כבר יצאו מהארון וזה בסדר היה מצד ההורים ומכיר את מוסלימי ההורים שלו התחיו לשלוח אותו לשייח" כדי שישנה לו תנטיה חחחחח יש להם קצת פיגור חחח ( אני לא גזעני ) ויש מהמודרנים שמקבלים את זה מאוד טובב ... נוו בסוף תלוי מי ההורים ואיך הם... !

בוא נגיד שזה לא תלוי רק בהורים..

במיוחד במשפחות גדולות, ואצל ערבים משפחה זה לא רק אבא אימא אחי ואחותי.. אני יכול להבין למה אצל נוצרים זה קצת שונה,מן הסתם כי הדת קצת שונה,וכמובן האנשים בתכליתם שונים, שרובם לא חיים בקרבה לדתם,והדרישות שונות, אבל בתכלס גם אצל נוצרים יחסים כאלה אסורים על כל פניהם..ואנשים דתיים הם לא אנשים מפגרים,וכנראה אותו בחור ששלחו לשיח' או במקרה אחר ישלחו לרבי או לכומר,זה מתוך אמונה שהנטייה נוגדת את טבע האדם,וניתן להחלים מזה עם קצת אמונה ורצון..זאת הגישה שלהם.. חלק מלהיות בנאדם עם ראש פתוח,זה לא רק לקבל את הפירוש שמתאים לי (אני כזה וככה נולדתי וכזה אשאר) ..אלא לנסות ולהכיר גישות והיבטים שונים ..

XspiritX

New member
נו..

לא כולכך מסכים איתך...מה פתאום שישלחו בני אדם לאנשים האלו... כול אחד והנטיה שלו בידיים שלו טזה לא קשור לאף בן אדם אחררררר .... מסכיחם או לא ?

Shakiamun

New member
מוכרח להגיב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נכון, בחברות שנוטות יותר לשמרנות ולכולם-מתערבים-בעניינים-של-כולם (או במילה אחת - קהילתיות), כמו אצל הדרוזים, הערבים - אבל לא פחות אצל היהודים הדתיים והמסורתיים - קשה יותר לקבל את *השונה*. אבל זה הכל על סקאלה כזאת של קבלה - ותתפלא, אבל גם אצל חילוניים, או אצל מי שאצלו יש פחות עניין ל"ריליג'ין" בחיי היומיום - יש הרבה (מאוד) מקרים של הורים/משפחה שמתקשים לקבל. טוב, טיפה התבלגן לי. אני חושב שהשורה התחתונה היא: נכון, יש לזה מחיר. ואז, השאלה שאתה צריך להציג לעצמך היא: מה יעלה לך יותר - אי-הקבלה שלהם, או ההדחקה של הנטייה? ואני לא מכוון לתשובה מסוימת; יכול להיות שתסתדר יפה גם בלי מימוש של המשיכה לבנים, ותבחר לא להביא את זה לידי ביטוי. אבל גם יכול להיות שלא - ואז המחיר של ההסתרה יהיה גבוה יותר, ועדיף כן יהיה לחיות כמו שאתה באמת רוצה. והעלית את עניין החברה, ואני חושב שזה משמעותי. האמת, חבר? הייתי ממליץ לך ללכת לייעוץ, אצל פסיכולוג או משהו בסגנון - לא כי "יש לך בעיה", אלא כי אני חושב שתרוויח מללבן את הסוגיה הזאת אחד על אחד, עם כל הפרטים החשובים וכו'. הי, עדיף להתעמק בזה עכשיו, מאשר בעוד עשר שנים ושלושה ילדים.
והמון בהצלחה. בהרבה מובנים אני חש הזדהות איתך.

למעלה