ממ שאלה

Xholy shitX

New member
ממ שאלה

אממ מאז ומתמיד יש לי קטע כלשהו.. אני כמו חושבת על דברים והם קורים..אוקיי אני אתייחס לזה יותר בספציפית- אני חושבת על שירים ואז אני שומעת אותם..(רדיו, מישו שר ועוד..) זה לא סתם..קרו לי עשרות פעמים בשנה הזאת שאני פשוט חושבת על שיר והוא מופיע אבל זה לא סתם שיר..למשל ההורים שלי שומעים מוזיקה מפעם-ובגלל זה אני מכירה הרבה שירים כאלה..ואני חושבת על שיר ואני אומרת לעצמי-כמה זמן לא שמעתי אותו ופתאום הוא מופיע ברדיו..אבל אני לא מדברת על שירים שחורשים עליהם..אני מדברת על שירים שמשמיעים אחת לשנה וגם זה בקושי! עכשיו אני רוצה לדעת מה זה..-סתם צירוף מקרים? או שזה מראה על משו? ועוד שאלה: יש שאומרים שיש אנשים שנולדו עם חוש שישי..זה כך אצל כל האנשים או רק אצל חלק..ואם זה לא אל כל האנשים-אנשים שאינם ניחנו בכוחות אלה יכולים להשיגם בכל זאת?

ניתן להשיג כוחות של החוש השישי

פשוט יש כאלה שאצלם זה טבעי קל וחזק יותר ויש כאלה שיצטרכו להתאמץ מאוד
ולגבי העניין עם השירים זה עיניין של רגישות נבואית, אינטואיציה וכיו'... עשו על העיניין של ניבוי טלפוני איזה מחקר וגילו שכל אדם שלישי (אם אני לא טועה) יודע כשהולכים לטלפן אליו וכיו'... זה דבר נפוץ יחסית...ולי אישית זה קורה המון

dont bug me

New member
כן

זה קורה גם לי לפעמים....לא דברים חשובים כמו ממש לחזות עתיד בפרטי פרטים אלה דברים קטנים כמו מה שאמרתם על השירים ועל הטלפון..והרגשות כאלה...יש שקוראים לזה אינטואיציה (להרגשות) אבל זה קצת יותר מזה... לפי דעתי יש את זה לכולם...פשוט לא כולם מודעים לזה או שמים לב לזה...הרי זה ידוע שבני האדם משתמשים במודע רק באחוז קטן מאוד מהמוח שלהם...וכמו שיש אנשים שיש להם ממש כוחות של מדיומים אז בטח יש אנשים שיש להם קצת מההרגשות האלה... בטח עוד כמה מאות שנים נצליח לפתח את היכולות האלה יותר

°°NaTaLi°°

New member
כן אפשר

גמלי זה קורה אני אומרת כמה זמן לא שמעתי מהזמרת הזו והיא מוציאה שיר כמה זמן לא ראיתי את האיש הזה ופתאום אני רואה או סרטים ותוכניות זה גם קורה ודברים שאני עכשיו לא מוצאת יותר מאוחר אני מוצאת וכן אפשר לקבל חוש שישי צריך איכשהוא להתחבר לנשמה שלך ועוד כמה דברים

למעלה