ממ שאלה..

neta16

New member
ממ שאלה..

היום השמעתי למורה שלי את רעש לבן... והוא ככה אמר לי שרעש לבן הוא תדרים או משהו כזה לא הבנתי מש למה הוא מתכוון אבל הוא אמר שזה הרבה תדרים שיוצאים נגיד מרדיו . וזה אחלה כי למשל:מטפטף לתוך האוזניים מנגן כל הזמן". שאלתי היא: זה קשור? ו....איפה אני יכולה למצוא תרגומים לשירים? תודה
-נטע-

אשף

New member
רעש לבן -

אחת התופעות לוואי של הגברה (עוד אחת מפורסמת היא הדיסטורשן). לצורך העניין כל רעש בנוי מתדרים, ברעש לבן אלה הפרעות אלקטרו מגנטיות ממשדרים (רדיו, סלולר) וכבלי חשמל. עוד סיבה, בעיקר בהופעות, ההשראה החשמלית של הדימרים (שייך לתאורה).

neta16

New member
ואו...

זה היה מהיר תודה על התשובה עכשיו אני יודעת שהוא לא מדבר סתם. בכל זאת אם מישהו יוכל להביא {אם קיים בכלל} אתר של תרגומים לשירים? זה יהיה אחלה. -נטע-

תיכנסי

לרישמי ותעשי חיפוש שם. דנו על זה המון פעמים. ויש שם תרד ממש טוב בנושא. תחפשי.

או שיותר טוב

תכנסי בפורום שלנו למאמרים ושם לניתוחי שירים ו"רעש לבן" שם תמצאי פירושים שונים של אנשים לשיר הזה, שאגב ההגדרה של אסף לרעש לבן נכונה בתחום התקשורתי, בתחומים אחרים יש לזה הגדרות אחרות, מומלץ לקרוא את הניתוח

איש24

New member
לא!

תראה,אני לא ממש יודע מה אתה מנסה להשיג-אני מבין שאתה נמצא גם בפורום הרישמי וגם פה,ואני מקווה שאתה נהנה בשני המקומות,אבל בשתיים-שלוש הודעות האחרונות שלך(ואל תתפוס אותי במספר) אתה מפנה אנשים לפורום הרישמי מבלי בכלל להזכיר את פורום תפוז-הפורום שאתה נמצא בו כרגע... לא נראה לך קצת מוזר\לא במקום?? אני בהחלט מבין את גאוות היחידה בפורום הרישמי,אבל יש דרך לכל דבר-אם שואלים משהו כאן,הדבר ההגיוני\נכון לעשות(לדעתי) הוא להפנות למקורות שכאן(מאמרים,לוחות וכו'...) ואם ממש בוער לך,להזכיר שגם בפורום הרישמי ניתן למצוא מידע. סליחה על ההודעה התוקפנית משהו,אבל זאת לא ההודעה הראשונה שלך בסגנון וזה מתחיל קצת להרגיז... שיהיה רק טוב

תראה

אתה חושב שכדאי להפנות למאמרים שנמצאים כאן למרות שהמידע שם יכול להיות שגוי? וזה בסדר, אני רגיל שתוקפים אותי. אני פשוט אומר פאק איט :)

עוד משהו.

אני לא מנסה להשיג כלום, יש ברישמי מספיק אנשים וממש לא אכפת לי אם יצתרפו משתמשים חדשים או לא.

Minimal Affair

New member
איכפת איכפת.

למה? כי אתם לא רוצים שיצטרפו חדשים. אז מה שאיש24 אמר, שגוי לחלוטין. (מבחינת ההצטרפות)

מגניב:)

אתה יכול להגיד לי מה אכפת לי ומה לא... חוץ מזה אני חושב שאתה לוקה באיזו טראומה עקב פליטה די מהירה מפורום מסויים, מסויים מאוד אפילו. האומנם? אאוץ'

איש24

New member
הבהרה

נתחיל בזה שכוונת ההודעה המקורית שלי ממש לא היתה להתחיל מלחמת עולם בין הפורום הרישמי לפורום תפוז-בסך הכול האנשים שנמצאים בפורום,ולא משנה איזה מהם,נמצאים בו כי נחמד להם והם נהנים ואולי גם לומדים דברים חדשים על האומן שאותו הם מעריכים. המילה שהייתי צריך להשתמש בה בהודעה המקורית היא טאקט-אין לה תרגום ממש מדויק לעברית אבל ניתן להגיד דרךך ארץ או נימוס,ואני אתן לך דוגמא-מה שאתה עושה דומה למוכר של רשת אורנג' שיבוא לחנות של סלקום ויפרסם שם את הרשת שלו-לא עושים דבר כזה כי זה פשוט לא נראה טוב ולא "נימוסי"... בדרך כלשהיא אתה ו\או מינימל אפייר הבנתם שאני בעד\נגד הצטרפות של אנשים לאחד הפורומים-תכל'ס-I couldn't care less-שכל אחד יהיה באיזה פורום שהוא רוצה,בשניהם או שיפתח פורום חדש-ממש לא זה העניין. הדבר היחידי שהערתי עליו היה שההודעות שלך פשוט צורמות לעין לאלו שכן אוהבים את הפורום הזה. ודבר אחד אחרון-אתה טוען שכל המאמרים בפורום הרישמי נקראו ע"י ברי והוא אמר לכם שהם נכונים או לא ותוקנו בהתאם,או אפילו שברי בעצמו כתב אותם? קצת קשה לי להאמין... פורום מעצם היותו פורום מורכב מאנשים שלא בהכרח יודעים תמיד בדיוק על מה הם מדברים,ובהתאם לזה גם תוכן הפורום,כולל המאמרים שבו.אני בטוח שאף אחד כאן לא קורא את המאמרים וחושב-"וואו,אם זה כתוב בפורום זה בטח נכון ומדויק ולזה בדיוק התכוון המשורר"-תן לאנשים פה (ובעצם,לא רק פה) "קצת" קרדיט-כולם מבינים שמה שנכתב אלו דיעות אישיות שמתאימות לכותב ההודעה\מאמר וכו',ולכן אין כאן "מידע שגוי". שוב יצא ארוך-זה מה שקורה שיש פתאום זמן אחרי שמתבטל קורס באוניברסיטה. ושוב-באמת שהכול ברוח טובה ולא כמריבה אישית איתך או עם כל אחד אחר

Minimal Affair

New member
לא. לא ממש

אף פעם לא ניסיתי להכנס לפורום. אני בכלל גם לא ניסיתי להכנס לפורום הזה בהתחלה, עקב כך שאני לא מעריץ כל כך גדול של ברי, אני מאזין לו - אני מודה. אבל לא ברמה כל כך גבוהה בשביל לדון הרבה מאוד כמו שאתם דנים בו בפורום הרשמי. (גם כאן אני לא דן הרבה כל כך) סתם אני שמתי לב שאתם מעט אנטיפתים בהופעות. יומטוב. (ורק שתדע לך - אני לא מנסה להעליב, גם אני לא אוהב לפעמים שבאים אנשים חדשים)

JakeTheSnake16

New member
אנטיפתים?!

אני כבר לא מצליח להבין את זה.בחיי שלא. מה אתם מצפים? שכל הופעה נעבור אחד אחד בקהל ונציג את עצמנו, אולי במקרה מישהו רוצה לדעת מי זה שמשון ומי זאת פפי ומי זאת נימפה? נו, תהיו רציניים שניה. כשאתה בא להופעות עם חברים שלך, ההיגיון אומר שאתה תעמוד ליד החברים שלך, תדבר איתם ולא תהיה עסוק בלחפש חברים חדשים. אז ככה זה גם בפורום. האנשים בפורום, חלקם יותר וחלקם פחות, הם חברים שלי גם מעבר להופעות. אבל אף פעם לא קרה מצב שהגיע מישהו חדש, הציג את עצמו בהופעה ולא היו נחמדים אליו. אתה צריך להבין שאלה אנשים שאני מדבר איתם כל יום כמעט, ונפגש איתם גם לא בהופעות, את החברה שלי פגשתי שם ואני מחשיב אנשים מהפורום לחברים הטובים ביותר שלי. אז אני באמת מצטער (ולא,לא בציניות הפעם) אם למישהו שהוא לא חלק מהחבורה הזאת זה נראה כמו אנטיפתיות, אבל זה ממש לא ותאמינו לי שאם מישהו יבוא ויציג את עצמו אני אולי לא אהפוך אוטומטית להיות החבר הכי טוב שלו, אבל בהחלט נהיה נחמדים אליו. יום טוב לכם.

אשף

New member
News Flash

זה קרה. והאנטיפטיות דווקא בגלל ההשתייכות לתפוז.

ex5

New member
די הגיוני

אף פעם לא אהבתי אנשים שנמצמדים לחיקויים. ואני לא תמיד נחמד למי שאני לא אוהב...

רוני ואיש.

אין לי שום בעיה אישית עם שתייכם, אתם אחלה באמת. ואני גם לא מתכוון לפרט מה אני לא אוהב בשתיכם. אני חושב שקצת נסחפנו. אין לי כוח לדון בזה יותר, זה נראה לי ממש חסר טעם כי לכל אחד כתוב על המצח "לא תשכנעו אותי"... אז בשביל שיהיה טוב לכולנו תביאו 2 נשיקות על המצח ונסגור סיפור. לוב יו אול :) (וזה לא האלאסדי מדבר:)

אשף

New member
אתה יכול להמשיך ולנסות,

אבל אתה טועה. מה הנקודה שלך ? אתה מנסה להוכיח משהו ?

למעלה