ממ שאלה .....

hadar_1

New member
ממ שאלה .....

אני לומדת בכיתה י"ב אנגלית ברמה של 5 יחידות אבל האמת שאין לי מושג איך אני נמצאת שם האנגלית שלי על הפנים, גם בדיבור ובכתיבה, יש לי בעיה בעיקר עם אוצר מילים והזמנים וכל הבולשיט הזה. הייתי כבר אצל כמה מורים פרטיים אבל לא התאים לי אז עזבתי . אני מתה ללמוד אנגלית, אבל באופן יותר עצמאי, אני רוצה ממש לשלוט בשפה ושאני אצליח לדבר ולהבין באופן שוטף. איך אני יכולה לעשות את זה?

apl

New member
האממממ

אני אגיד לך מה הולך במקרה שלי,ברשותך
אני גם לומדת 5 יח"ל....בביצפר אני לא יכולה להגיד שלמדתי את האגלית שלי...המורים אומנם נותנים כלים ללימוד השפה,אבל עדיין-מה שלומדים בביה"ס זה לא מספק ויש לחזק את השפה ע"י אמצעים נוספים של קריאה\צפייה בסרטים ללא תרגום\לפטפט באנגלית (אם יש לך קרובים שדוברים אנגלית)\ואפילו מוזיקה טובה(אני למשל אוהבת את יו2 למשל למורה שלי בביצפר אין מושג שאני מדברת שוטף אנגלית כי אף פעם לא דיברתי בשיעור ואני פאסיבית רוב הזמן או בכלל לא נוכחת-לפחות זה מה שהיה שנה שעברה..שנאתי ללמוד אנגלית במסגרת בית הספר ולא הפקתי שום דבר חוץ מקצת אוצר מילים שלמדתי בעל כורחי במסגרת השיעור... בקיצור מה שאני ממליצה,זה לקרוא הרבה..ספרים\כתבות שמעניינות אותך..מאמרים ברשת...בטח אנשים נוספים שיגיבו לך-ימליצו לך על ספרים.. גם אני צריכה כמה המלצות כאלו:).. נ.ב:אני גם הייתי אצל מורה באנגלית..לא הוסיף לידע,אך גם לא גרע.. שבוע נעים

apl

New member
אופסי....ההודעה נשלחה בחלקה

לגבי המוזיקה התכוונתי להגיד שתמצאי לך משו שיש בו טקסטים עם משמעויות,ואם את אוהבת מוזיקה בכללי(הכוונה לא לבריטני והקולגות
)אז אפשר גם ללמוד מזה....אז שוב...U2 זו המלצה שלי..

hadar_1

New member
../images/Emo51.gif

אשכרה, גם אני הברזתי מכל השיעורים באנגלית כי זה לא עזר לי ותמיד נשארתי על אותו ממוצע - 70. בארה"ב כבר הייתי וזה עזר לי קצת, ויש לי מנוי על עיתונים אמריקאיים אבל אין לי כוח כל פעם לתרגם ת'מילים שאני לא מבינה. אולי באמת הקטע עם השירים יעזור ...... חחחחח קרעת אותי עם בריטני. וכן, גם אני אוהבת את יו טו ! אחלה להקה. תודה :) ד"א מה זה האתר הזה של זולו שרשום פה ?

apl

New member
......

אני באנגלית הייתי עם ציונים טובים,אבל זלזלתי לגמרי... לא הגשתי מטלות\לא ניגשתי לבחנים בזמן...וכו וכו..בקיצור-מישי שבכלל לא אמורה להיות בכיתה של 5 יח"ל...וזה דפק אותי ובא לביטוי בציון שהורידו על מנות וכו... בקשר לעיתונים..זה עוזר מאוד...עד לא מזמן היינו מנויים על TIME וקראתי פה ושם...היו דברים קשים אבל הסתדרתי.. בעברית אני חורשת את העיתונים\אקטואליה וזה משפר את העברית שלי יופי מבחינת אוצר מילים
... האממ בזולו יש הרבה דברים:)-מילונים עברית\אנגלית ולהפך.. קבוצות של מילים\הסברים...וכול מיני שטויות אחרות..אתר טוב.

למעלה