ממ שאלה ..

ממ שאלה ..

אז אני יודעת שהתעסקות בלתי פוסקת בעבר זה לא כזה מועיל אבל פצעים ששמים עליהם את הפלסטר חייבים חיטוי אחרת הם רק גודלים מתחת לפני השטח. בכל הדחקה יש סוג של ריפוי -הפלסטר אבל צריך לפתוח את זה ולבדוק מה באמת זה אומר . אז השאלה שלי מה ההשלכות לגבי מקרה שבו ילדה בת 11 עוברת הטרדה מינית הכוללת גם מגע מיני שהוא לא אלים ולא כוחני ע"י נער כבן 16 בכל זאת גיל 11. העניין נסתר כל החיים אף אחד מהמשפחה לעולם לא ידע מכך. אני לא יודעת מה ההשלכות ואיך זה יכול להשפיע על חיים נורמטיביים מהבחינה הנפשית כמובן .. אשמח לשמוע ..

זה נורא אינדיבידואלי

ויכול להיות תלוי ב1001 גורמים שונים... טראומות מהסוג הזה יכולות להוביל למשל לקשיים בזוגיות / במיניות בוגרת , לעיוותים בתפיסה של מיניות וכו'. זה יכול גם להשפיע בדרכים נוספות - אבל שוב, השאלה ששאלת נורא נורא כללית. צריך לבחון את המקרה לעומק. בכל מקרה- אני לא מקבלת את ההנחה שלך של "בכל זאת גיל 11". זה בהחלט יכול להיות משמעותי.

גרא.

New member
קו6ידונית,ההשלכות העתידיות על הילדה,עלולות

להיות קשיים באינטראקציה בינאישית,לאו דווקא בקיום יחסי מין לכשתתבגר.הפוסטטראומה שתתפתח אצלה במידה ולא תלך לטפול,תקשה עליה ביותר בבניית חייה כאשה בוגרת.מכאן ברור למדי,אם הילדה עוד לא הגיעה לטיפול.זה הזמן לעשות את זה.כדאי לפנות בבקשת עזרה לאל"י .האגודה למען הילד.יצורף בהמשך קישור.

למעלה