ממ שאלה

O L g i T

New member
ממ שאלה

בעונה 4 מתייחסים בכלל למבתר?! הסיפור איתו לא נסגר הרי, פשוט שכחו מהם?

O L g i T

New member
../images/Emo58.gif

כי זה לא נסגר.. אם הוא היה מת כמו שגרמו לנו לחשוב, הסיפור היה נסגר כי הוא כאילו כבר נתפס. אבל לא, הוא ברח, וגם התברר בכלל שמי שרצתה למצוא אותו הכי הרבה היא בכלל אחותו והם משתפים פעולה, אז כאילו.. הם לא אמורים לחפש אותו שוב? בשביל לתפוס אותו סופית, ובשביל לוודא שהוא לא יחזור ויתחיל לבתר אותם שוב או כאלה דברים..? הם כאילו פשוט שכחו ממנו לגמרי והתחילו "בעיה" חדשה שצריכה להיפתר עד סוף העונה הרביעית.. כשהבעיה שהיתה בעונה השלישית עוד לא נפתרה לגמרי.. הם פשוט גילו מי זה ולמה הוא עשה את זה, זה הכל..

limors2

Well-known member
אבל../images/Emo58.gif

זה היה הסוף! הם גילו מי זה, הם עזבו, אבל הם לא יחזרו כי הם מיצו את כל הקטע של הביתור. עכשיו הם חיים על תהילת העבר- "ביתרנו וברחנו"

O L g i T

New member
נו אבל זה הקטע ../images/Emo58.gif

זה לא משנה מה ~הם~ עושים עכשיו.. נגיד תחשבי מהנקודת מבט של כריסטיאן ושון, שיודעים שהמבתר ברח להם ואשכרה מסתובב איפשהו חופשי.. לא דחוף להם לתפוס אותו? חח גם זכור לי שהיה איזה קטע בפרק האחרון שהם גילו שג'ינה לא התקשרה אליהם, ועוד במיוחד שהם גילו שקיט היא אחותו.. הם לא רוצים לסוגר את העניין הזה סופית?? ע"י כך שהם ישבו בכלא, או יהיו מתים חחחח
ואגב אני חייבת לציין את דעתי האישית, למרות שאני מאוהבת בסידרה הזאת, ולמרות שאני רק בפרק הרביעי של העונה הרביעית.. זאת רק אני או שהם ממש ממציאים שם סיפורים לא הגיוניים? [טוב, אולי הם כן הגיוניים אבל הם ממש.. הזויים וכאילו כבר לא היה להם מה להמציא יותר אז הם המציאו שטויות] כמו למשל מה הקטע הזה עם קימבר ומאט??? שהיא בהריון ושהם מתחתנים?! WTF?? ושכריסטיאן פתאום "הומו".. אחרי ש3 עונות הוא לא מפסיק לזיין בנות ונרתע לגמרי מבנים.. [מה שמעורר חשד לזה שהוא גיי האמת, אם בכלל..] בכל מקרה, לאדעת. חפרתי חחח לא משנה..

GaIi4697

New member
הם פשוט החליטו לא להתעסק בזה

בניפ טאק תמיד היו קטעים הזויים.. מאט וקימבר דווקא לא *כזה* הזוי.. סתם אדיוטי וכריסטיאן אפעם לא אמר שהוא הומו

limors2

Well-known member
הסיפורים שלהם באמת הזויים../images/Emo58.gif

כל עונה 3 הייתה משוגעת לגמרי, בגלל זה ככ אהבתי אותה. קימבר ומאט באמת קצת הטריד אותי
אבל זה היה כי אני רוצה שקימבר וכריסטיאן יחזרו... ואולי הם עוד יחזרו לעניין המבתר פעם, מי יודע! הם בטח השאירו אותו פתוח למקרה שיגמרו להם הרעיונות

שאלה לגבי הרופא השלישי...

הבנתי שאין לו זין...מתי גילו את זה ואיך?????????? למה חשדו בו?? פשוט הפסדתי כמה פרקים....אשמח אם תעזרו לי לנשלים את החסר :)

GaIi4697

New member
הה

לא זוכרת למה עצרו אותו בפעם הראשונה, ישמצב שזה קשור לקימבר כי קוונטין לא היה בחתונה והמבתר חטף אותה אומשהו בחקירה, כשהם לקחו תמונות שלו, אז הוא היה צריך להתפשט וכשהם ראו שאין לו זין הם הבינו שזה לא יכול להיות הוא אני כמעט בטוחה שאת זה מגלים בפרק הלפני אחרון

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif

ואז אני זוכרת שחשבתי "מה?? אבל הוא המבתר! איך זה הגיוני!!!
"

O L g i T

New member
חח ישר אמרתי "סטרפ און כאילו???????"

זה היה ככ ברור חח וכשהם עצרו את ליז זה היה בכלל ברור, גם לה אין זין ממש

שאלה נוספת....מי זאת אבי?

למה הוא אמר לה לשים שקית על הראש בזמן הסקס??????????? זה היה כל כך מגעיל!

GaIi4697

New member
המ

היא באה לעשות ניתוח כדי להיות הה..יפה והמ, אני פשוט חייבת לצטט הודעה אחת שמישהי כתבה פה כששידרו את העונה בפעם הראשונה
'לכריסטיאן (זה שחטפו את אישתו) יש סיבות להיות כמו שהוא (האבא המאמץ שלו התעלל בו כשהוא היה ילד, ועכשיו היה את כול הקטע שהוא נאנס ע"י המבתר ואז אימא שלו וארוסתו נטשו אותו, ובכלל החיים שלו הם דיי חרא.) בתחילת הסידרה הוא היה מנייאק כמו עכשיו ובמהלכה הוא כול הזמן השתפר ככול שהוא ניפתח וגילה יותר דברים על העבר שלו, במהלך כול עונה הזאת הוא היה דיי בסדר מבחינת ההתנהגות שלו וההתמודדות עם כול מה שקורה, ובפרק הזה הכול פשוט יצא החוצה וחזר להיות כמו בהתחלה (יש גם מחווה לפרק הראשון בקטע שהוא מצייר על הגוף שלה עם ליפסטיק)' [לינק]

O L g i T

New member
../images/Emo58.gif

סתם כזה ריפרפתי בפרקים של העונה הרביעית ראיתי שם את הזקנה הזאת מהעונה הראשונה או השניה, זאת שרצתה לשכב עם כריסטיאן אומשו ומצאו אצלה איזה כלי בבטן. ואז היא סחטה אותם וכאלה. מה היא עושה שם? היא לא השתגעה אומשו?

GaIi4697

New member
גרובמן הזאת?../images/Emo58.gif

אם לא ראית, למה את רוצה לדעת?
בכלמקרה, היא ידעה שהיא עומדת למות אומשהו והיא רצתה שכריסטיאן ינתח אותה כדי שהיא תשאר עם גופה יפה והממ בקצרה? אחרי כמה שכנועים כאלה כריסטיאן הסכים לתת לה בוטוקס אם היא תאכל [כי היא לא הסכימה לאכול] וכשהיא באה לקליניקה לעשות את הבוטוקס הזה, אז היא מתה שם [ורק כריסטיאן בא ללוויה שלה. זה היה קטע נורא יפה]

O L g i T

New member
כן כן היא..

סתם העברתי וראיתי שחזרו מלא אנשים מעונות קודמות.. אבל היה מוזר לי לראות אותה לאדעת כי היא לא הכי תיפקדה בצורה נורמלית בפעם האחרונה שראיתי אותה שם חחח למה רק הוא בא?? :\

GaIi4697

New member
../images/Emo58.gif

הממ אחרי מה שקרה לה.. כל הנכות הזאת או מה שזה לא היה, היא לא רצתה שאף אחד יראה אותה, היא פשוט התרחקה מכולם כולל מהבת שלה היא השתחררה מהבית חולים והייתה לה איזה עוזרת אחת שהייתה גרה איתה [היחידה שראתה אותה] ללוויה באו רק כריסטיאן והעוזרת, כריסטיאן הגיע קצת אחריה, כשהיא ראתה שהוא בא היא אמרה לו משהו על זה שגרובמן [שכחתי את השם שלה
] כתבה בצוואה שהיא נותנת את הכסף לאנשים שלא יכולים לשלם על ניתוחים פלסטיים או משהו כזה, לא בטוחה שהבנתי ושיום אחרכך היא תבוא לניתוח והלכה ואז כריסטיאן נשאר שם לבד ונאם איזה נאום יפה כזה והלך

למעלה