ממ שאלה לי P=

ממ שאלה לי P= ../images/Emo53.gif

היי, זאת שוב אני (עדן), הייתי רוצה לדעת את מחיר השיעורים הכללי זאת אומרת מהו המחיר הכלל לשיעורי דראס'ג וקפיצות. [ממה שאני הבנתי הדראס'ג והקפיצות משולבים באותו שיעור או שיש שיעור דראס'ג או קפיצות]. תודה P=.... עכשיו עוד שאלה לי, יש לנו סוס בחווה שעשו עליו טיול ארוך נורא בערך כ7 שעות, והוא סוס בעל כושר בריא וחסון, לאחר שבוע הופיעו סימני לחץ מהאוכפ על שני צידי הגבנון של הסוס, זה פשוט נראה כמו 2 כתמים גדולים, בערך בגודל של אגרופ, הפרווה באיזור לבנה (הסוס חום) עכשיו שאלתי היא האם מיכיוון שחורפ הפרווה תנשור ותצמח פרווה חומה בחזרה, או שזה ככה לכל החיים? או שבשלב כלשהו זה יעלם?? [ואם כל מה שאמרתי לא עוזר האם יש דרך להחזיר את פרוות הסוס?? כלומר למרוח משושת אחרי החורפ או כבר עכשיו?] אשמח לשמוע עצות תודה לכולם=]]

fliperit

New member
ההממממ

הכתמים הלבנים ישארו סביר להניח... זאת צלקת. ולהבא חובה לוודא שהאוכף מתאים! עם אוכף מתאים אפשר לבת על הסוס 10 שעות בלי שיהיו לו סימני לחץ. עם אוכף לא מתאים מספיקות 10 דקות.

../images/Emo45.gif ומוסיפה../images/Emo107.gif

לפעמים גם אם האוכף מתאים לא איכפו נכון,כלומר, האוכף לא היה במקום המתאים, או שהיו קפלים שנכנסו פנימה ופצעו אותו. אחרי איכוף צריך גם להרים את השמיכה לכיוון השקע הזה של האוכף, קצת קשה להסביר מבלי להראות, כדי למנוע לחץ. וחשוב גם שהשמיכה והגב של הסוס יהיו נקיים, בשביל למנוע שפשופים. גם אני חושבת שאלו הן צלקות ואני מקווה שזה לא קורה אצלכם בד"כ ושיודעים אצלכם להתאים אוכפים ולאכף כמו שצריך. ולגבי מחירים של שיעורי רכיבה- הטווח גדול מאוד. יכול לנוע בין 70 ל-130 שקל בערך, יש מקומות שיותר ויש מקומות שפחות. אם את מתנדבת בחווה אז יש חוות שנותנות שיעורים חינם, תמורת התנדבות. לגבי שיעורי דרסז'/קפיצות, זה משתנה. אם את מתעניינת בשניהם אפשר לעשות שיעור ככה ושיעור ככה. וכמובן שאם את רוכבת מתחילה לא תתחילי לקפוץ לפני שיהיה לך בסיס כלשהו.

למעלה