ממ קצת אלי..

דוווושה

New member
ממ קצת אלי..

ממ קוראים לי דשה (דריה) אני בת 12 וחצי ..|: מנתניה והחלום שלי להיות מדובבת. בשנה שעברה.. המורה שלי לדרמה היה עדי וייס .. לא יודעת עם אתם מכירים הוא דיבב את פלנקטון מבובספוג וגם הוא דיבב בסוניק X הוא המליץ לי ולילד מהכיתה שלי אליאור נ.ב מיה רצה אחרי אליאור כש אלכנו לנ.ל.ס היא אמרה שיש לו שיער מושי והוא חיייבת לגעת בו אז אברתי קורסים ועכשיו אני רוצה מאוד לדובב זה אליי ואני אשמח להכיר פה את כולם ..:)

ברוכה הבאה : )

מקווה שתהני בפורומנו החביב : ) ממ...אני ליבי , נעים מאוד..^^.. (אם את זוכרת..הייתי איתכם באותו יום של הדיבוב בנלס..וכולם התפלאו כשגילו שאני רוסיה..אכן..-.-"")

מאיוש33

New member
פָרוּסקֵה פָרוּסקֵה PP:

XDD האממ..וולקאם טו פורומינו הקט *__* אני מאיה , 14 ....*עדין* לא מדבבת , אבל עוברת קורס בקיץ !

אנבלווש

New member
מדובבת את רוצה להיות הא?

אאפילו את הבובה של הכלב הגדול הזה אצל ירדן לא הצלחת לדובב XD

אוקיקי

New member
לא, היא הגיבה למאיה

אפשר לראות לפי הנקודות בצד ימין של ההודעה.

אנבלווש

New member
חחחחח לא לא כתבתי לך ../images/Emo3.gif

כתבתי ל "מאיוש 33" סתומרת לממאיה
סתם היא פשוט חברה שלי-שמשגעת אותי בפורום,אז החלטתי לשגע גם קקצת אותה
בתקווה שהיא לא קוראת את זה עכשיו חח

דוווושה

New member
נעים מאוד להכיר את כולם :)

וכן אני זוכרת שהיית איתנו בנ.ל.ס ..:) היה כייפ..!!

דוווושה

New member
ספרי קצת אל עצמך ..

את מדובבת ? או שאת עוברת קורסים ? טוב אני אשמח להכיר אותך ולישמוע עלייך (;

MorraniChan

New member
היי דשה!

אני מורן, גם אני הייתי איתכם בקולות רקע בנלס. אני זוכרה כילדה שלא מדברת בפומבי ונמוכה לגיל שלי XD דיבבתי עד היום כמה דמויות בפוקימון, קולות רקע בסרט ותפקיד קטן בסרט נעים להכיר D:

דוווושה

New member
היי מורן..:)

אני מאוד שמחה לדעת שאני מכירה פה כמה אנשים .. טוב אני לא ממש מכירה אותך.. \= אבל אבנת למה אני מיתכוונת ..(אני מקווה שאבנת) חח אני עדיין לא דובבתי בשום מקום חוץ מקולות רקע..בממלכת טראבטיה שזה אפשר להגיד משהוא קטן אבל בכול זאת אני ממש שמחה .. גם מקולות רקע ואני מקווה מאוד שזה ימשיך לכמה מישפטים לפחות .. ממ עם יש לך בישבילי טיפים או משהוא כי אני מתחילה ולך יש ניסיון אז אני מאוד ישמח לישמוע על כמה טיפים ..:)

MorraniChan

New member
אני גם כן דיי מתחילה

אבל אין לי שום בעייה לתת לך קצת טיפים ממה שאני יכולה לתת. את תמיד יכולה לשאול אותי שאלות :) רק ש... יש לי שאלה לא כל כך קשורה אבל חשובה: כבר היה לכם [לקבוצה שלכם] מפגש בוגרים? ז"א קיבלתם את התיק עבודות וכל שאר הדברים?

דוווושה

New member
מורני?

לא לא קיבלנו למה? אבל אנחנו צריכים לקבל יותר נכון מתי שאני הגיע לג'פטו אז אני צריכה לקבל אותו כי יפה אמרה לנו מימזמן עוד בשיעור האחרון שלנו שאנחנו נבוא כאילו והכול קבענו כמה פגישות עם לימור והכול אבל ביטלנו אותן כול פעם ביגלל מישהוא שנוסע לא יכול להגיע או משהוא כזה אבל אני רוצה לבוא לג'פטו להגיד שלום ליפה ולקבל ת''תיק את קיבלת אותו??

MorraniChan

New member
לא. לא קיבלנו כלום עדיין

אצלינו קבעו עד היום רק פגישה אחת שהתבטלה. אני אשמח לבוא לשם :) הבעייה היא שהשבוע אני בטוח לא יכולה כי מחר אני יוצאת עם המשפחה לטיול ואין לי מושג אם הוא יהיה יום אחד או יותר S: בכללי אין בעייה

דוווושה

New member
אוווי..איזה עיצבון \=

אוי זה מזה מעצבן אותי בכול הזמן ביטלנו והכול אבל אני ממש כבר רוצה לישמוע ת'דיסק או מה שזה לא היה .. אהה ויש לי שאלה.. שהזה ששמה שיושב ליד יפה באולפנים נו כש עשיתי קורס ..במחשב אני לא זוכרת את קוראים לו..\: טוב לא משנה.. אז הוא אמר שהוא יכניס אותי וכאילו את כול הקבוצה שלי .. כש סיימנו ת'קורס ועדיין אין במאגר קולות באתר ..את הקול ות'שם .. אז אני רוצה לישאול אותך הוא כבר הוסיף לשמה???

MorraniChan

New member
לא. הוא לא אמור להוסיף

נראה לי שרק אחרי שנבוא וניקח את העבודות ישימו את הקולות שלנו באתר..

למעלה