ממ ערב-טוב ......... מה אומר המשפט opportunity nox ?... תודה למי שיענה!
P PeAcH oN eArTh New member 25/6/03 #1 ממ ערב-טוב ../images/Emo9.gif......... מה אומר המשפט opportunity nox ?... תודה למי שיענה!
P PeAcH oN eArTh New member 25/6/03 #2 ועוד שאלה... בסרטים, כאנשים מדברים במכשירי קשר אז כשהם אומרים "קיבלתי" הם אומרים משהו כזה: r_____ that תשלימו לי את החסר תודהההה מראש!!!
ועוד שאלה... בסרטים, כאנשים מדברים במכשירי קשר אז כשהם אומרים "קיבלתי" הם אומרים משהו כזה: r_____ that תשלימו לי את החסר תודהההה מראש!!!
P PeAcH oN eArTh New member 25/6/03 #4 ממ אוקי תודה רבה! עכשיו מסתדר לי גם למה בעברית אומרים "רות", אולי ניסו לתרגם את זה ובמקום להגיד רוג'ר אמרו יאלה רות. תודה שוב, ומישהו יודע מה עם השאלה הראשונה?
ממ אוקי תודה רבה! עכשיו מסתדר לי גם למה בעברית אומרים "רות", אולי ניסו לתרגם את זה ובמקום להגיד רוג'ר אמרו יאלה רות. תודה שוב, ומישהו יודע מה עם השאלה הראשונה?
D dikiss New member 29/6/03 #8 אולי... בגלל שיש חברה של תקשורת וסלולארי שהיא די גדולה באמריקה ונקראת ROGERS AT&T. אז אולי בגלל זה? זה לא מספיק טוב, אבל נחמד לחשוב על זה.
אולי... בגלל שיש חברה של תקשורת וסלולארי שהיא די גדולה באמריקה ונקראת ROGERS AT&T. אז אולי בגלל זה? זה לא מספיק טוב, אבל נחמד לחשוב על זה.