תעשו אחרי יומשני, מה;[ יש לי גבס ואמא קוראת לי מוגבלת. תתחשבו בי |צומי|
S SomeTwo New member 2/7/05 #21 ../images/Emo31.gif תעשו אחרי יומשני, מה;[ יש לי גבס ואמא קוראת לי מוגבלת. תתחשבו בי |צומי|
S SomeTwo New member 2/7/05 #23 הו.../images/Emo12.gif עברו פחות משבועיים ואיבדתי את העקביות. אז יש מצב שאני כן אופיע. אני אחזיק אצבעות שבאמת יחליפו לי לגבס הליכה ביום שני.
הו.../images/Emo12.gif עברו פחות משבועיים ואיבדתי את העקביות. אז יש מצב שאני כן אופיע. אני אחזיק אצבעות שבאמת יחליפו לי לגבס הליכה ביום שני.
S SomeTwo New member 2/7/05 #25 ראיתי את הספרנית ונפלתי. סתם נו. במדרגות ליד הספריה. כאילו שזה משנה איפה
S SomeTwo New member 4/7/05 #31 נאמ. אני לא אגיע בסוף אחרי הכל. לא החליפו לי את הגבס. יש עוד זמן. נו מילא. עכשיו תבואו לבקר אותי
R RoCk StaR 1 New member 4/7/05 #29 נו.. את רואה שהרבה כתבו שהם לא יכולים..אולי בכל זאת תתיחסו למה שכתבתי [Oo] ותעבירו לנגיד..יום רביעי? [:
נו.. את רואה שהרבה כתבו שהם לא יכולים..אולי בכל זאת תתיחסו למה שכתבתי [Oo] ותעבירו לנגיד..יום רביעי? [:
C chompi2 New member 4/7/05 #33 **לקשורה לפורום** אבל מרגישה קשורה למפגש P: חה חה אני אהיה עם שירה P: ראיתי שיש פה גם כאלא מפורום דוליז..=]
**לקשורה לפורום** אבל מרגישה קשורה למפגש P: חה חה אני אהיה עם שירה P: ראיתי שיש פה גם כאלא מפורום דוליז..=]
S shoohy New member 5/7/05 #35 אני קצת מפורום דוליז../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif פעם הייתי..=]