ממ..יש לי שאלה..

ממ..יש לי שאלה..

האם חייב בהכרח לראות רוחות?או שהן יכולות להפעיל לחץ כלשהו על בן-אדם,כלומר לחץ פיזי,לא משהו רוחני. האם הן יכולות לגרום לדברים מוזרים לקרות,כמו לכבות טלוויזיה שהייתה דלוקה?או להפעיל לחץ פיזי על אדם המנסה לקום,ולמנוע ממנו זאת?או לטשטש ראייה של אדם?או אפילו להמהם את האורות בבית?או בחדר כלשהו?..

כל אחד מגיב לרוחות בצורה אחרת

אני חושבת שזה תלוי במידת הפתיחה של העין השלישית ועד כמה מאמינים בענין, בודאי שרוחות יכולות לנסות לעשות כל מיני טריקים מוזרים כדי להפחיד אותנו (בטח הן מתפוצצות מצחוק) בסך הכל תזרום עם זה וקח הכל בקלות. שלך חנה גונן

../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

היום כבר אי אפשר לדעת.. שלך חנה גונן

I am a freak

New member
הסבר על מסרים ../images/Emo26.gif

ככה זה אמור להיראות בדפדפן שלך..... [ראי קובץ מצורף] אמור להיות כתוב לך אם יש מסר אחד חדש או שניים או שלושה... ואם יש, את פשוט לוחצץ על הכיתוב [שזה בעצם קישור] וההוא מוביל אותך לדף המסרים האיישים שלך. שם, ליד כל מסר חדש, את תראי סמל בצורת מעטפה סגורה. ברגע שתלחצי על הנושא של המסר- ייפתח לך חלון ההודעה ושם יהיה כל הכיתוב. ברגע שהחלון ייפתח- יימחק הסימול של ההודעה החדשה מעל להודעה הנ"ל. בהצלחה.

זה לא עניין של איך אדם מגיב..!

יש אנשים, שרואים דרך העין-השלישית, ויש אנשים שרואים ישירות דרך הלב. יש אנשים, שאינם פתוחים לראייה מעבר לחומר, ואם "רוח" רוצה להודיע להם על מציאותה, כשהם גם לא שומעים אותה, אז ה"רוח" תעשה דברים מוזרים, כמו לכבות ולהדליק מוצרי חשמל.

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

1. אף אחד לא רואה רוחות. המונח ראיה לא משתלב כאן. 2. לא. הן לא יכולות. ישויות אחרות עושות את זה. 3. להפעיל לחץ פיזי על אדם המנסה לקום
רגע, הם דברים פיזיים בכלל
[התשובה טמונה שם] 4. לחץ דם נמוך יכול לטשטש ראיה של אדם. 5. לא. 6. לא. הפריק.

אם אנחנו כבר בנושא

בתחתית העמוד פירסם אילן(כוכב השחר)מאמר על הגואטיה,מאמר מעניין מאוד,ויש שם קטע על ראיית שדים(אם זה מעניין אותך). חביב הקסם

I am a freak

New member
קראתי ברפרוף.

השדים של הגואטיה הם החזקים ביותר שאני מכיר... לכן, יש להם את הכוח להראות את עצמם. [כנראה, לעבור למישור שלנו] שוש.

ניסיתי למצוא את המאמר שדיברתם עליו

אבל לצערי לא מצאתי בתחתית העמוד שום מאמר מישהו יודע איפה הוא נעלם?... טנקס
ליאל

למעלה