ברוכהבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif
אחחח..יום שלישי
עוד יומייםםם
ונמנממ אקורדים לאלבום השני..
מרגיש אחר: E F# G#m לא, זה לא עובד, זה יתנפץ לכם בסוף בפנים, אני לא רוצה אבל מוצא ת'מציאות שבשגרת החיים. תמיד ניסיתי, אבל טעיתי, לעשות מה שכולם מכתיבים, אולי הזמן יעצור וזה כבר לא יחזור בסוף הדרך עוד אמצא פתרון. אני לא יכול, נוטה ליפול, זה מחייב אותי ושוב שובר אותי אולי עכשיו אהיה לבד, אולי עכשיו קצת טוב לבד G#m F# E C#M שוב מרגיש אחר, כבר לא מוצא מקום כלום לא מסתדר, שוקע בחלום איך אצא מזה, איך להבין הכל בטוח אנסה, וכמו תמיד...
ליבי נשבר:
C D C מתעורר לעוד בוקר חדש עם תקווה C D C מנסה לחפש ולא מוצא אהבה C D C אוסף אט אט אל חתיכות הייאוש C D C את תמונת חיי אני מרכיב בלי ריגוש Bm D C Em עכשיו אני יודע Bm D C Em שהזמן הוא יקר, Bm D C Em מכסים עננים, Bm D C Em השמיים בוכים Bm D C Em כי זה ליבי נשבר C D C השמש קמה כבר הרבה לפני C D C שוטף ת'פנים ופוקח את עיני C D C עכשיו כשהלכת, כשנשארנו לבד C D C חיפשתי סיבה ומצאתי אחת Bm D C Em עכשיו אני יודע Bm D C Em שהזמן הוא יקר, Bm D C Em מכסים עננים, Bm D C Em השמיים בוכים Bm D C Em כי זה ליבי נשבר
יום יפה: Am F קם בבוקר ופותח ת'חלון Am F לא מרגיש עייף כבר לא יכול לישון F Am צעקות של אנשים שממשיכים לרוץ F Am הרגשה שמשהו טוב קורה בחוץ C Am F זה יום יפה, חושב על איך הרגשתי עד עכשיו, G בחוץ כבר שמש. C Am F זה יום יפה פתאום רוצה לשכוח את הכל G לראות אחרת. Am F יוצא החוצה ולוקח נשימה Am F נזכר ביום שזה קרה לראשונה F Am אמרו לי שהכל קורה רק לטובה F Am עכשיו הבנתי שרק רע זו אשליה פזמון .. אממ זהו בינתיםם:] תהנה