ממ היי

JustAnotherOne

New member
ממ היי

אני לא יודעת אם אני פונה למקום הנכון, אבל לא מצאתי פורום אחר שניראלי יותר מתאים. אז ככה, אחת החברות הכי טובות שלי עוזבת את הבצפר והכנתי לה מצגת כזאת של כל התמונות [שהצלחתי למצוא] מהתקופה הזאת..האמת שהשקעתי בזה דיי הרבה, עיצבתי בפוטושופ ועברתי על כל שקופית מאה פעם [לשנות אפקטים וכאלה]..ובכל זאת אני לא מרוצה מהתוצאה..כאילו חסר משו. נכון יש את כל התמונות, חלק ניראלי היא אפילו לא יודעת/זוכרת שקיימות ובאמת רואים שזה מושקע..אבל לא יודעת..אני לא מרוצה. חשבתי אולי להוסיף לשם דברים רשומים, אולי כל מיני משפטים, ציטוטים או לא יודעת.. כל דבר מרגש כזה... שמתי ממש בתמונות בודדות ציטוטים שקשורים לאירוע..ועוד 3 שקופיות שאחת מהן זה ציטוט משיר [green day-time of your life] והשתיים האחרות זה סתם משו על חברות וזכרונות שמצאתי.. אבל השקופיות האלה הן בסוף במצגת, ואני רוצה להוסיף משו גם באמצע ובמיוחד בהתחלה.. ממ אז אם למישהו יש רעיונות אני ממש אשמח.. תודה מראש :)

JustAnotherOne

New member
ממ

כן על זה בדיוק חשבתי, השאלה היא איזה פתגמים?? ישלך משהו להציע?? וגם, איך לשלב את זה במצגת? סתם בתמונות , או בין התמונות לעשות שקופיות של פתגמים ? בכל מקרה תודה על התגובה :)

RayoDeLuz

New member
well ...

i can try to upload for you some proverbs in English and i might even find some proverbs in Hebrew... well just ask and i'll try to upload...

RayoDeLuz

New member
אני יכולה לקרוא עברית..

רק שבבית ספר אין מקלדת עברית..
הנה אני מצרפת קובץ וורד שבו אני השתמשתי בשביל היומולדת של החברה שלי:)

sweetdreams

New member
אולי כדאי שתחשבי מה התמונות האילו מייצגות..

אם הן מייצגות אירועים מסויימים שעברתן ביחד או שהן מייצגות את אופי הקשר בניכן... יכול להיות שצירפת הרבה תמונות של חוויות שעברתן ביחד (טיולים, חופשות וכל מיני), וזה בא על חשבון תמונות אחרות, יומיומיות, שאולי נראות לך רגילות ולא מיוחדות, אבל מאפיינות את הקשר בניכן הרבה יותר טוב.. אני אישית מאמינה שless is more.. תחשבי קודם כל איזה רעיון את רוצה להעביר במצגת שלך, מה את רוצה שהיא תרגיש כשהיא תצפה בתמונות האילו, ואז עפ"י הרעיון הזה תבני את התמונות ואת המצגת כדי שיישרתו את אותו רעיון.. אם את צריכה עזרה, את מוזמנת לפנות אליי בפרטי.. בהצלחה

JustAnotherOne

New member
התמונות זה לא רק שלנו

זה תמונות גם עם אנשים אחרים, הכיתה שלה, השכבה שלה.. בגלל זה זה גם הרבה תמונות.. ודווקא להוריד תמונות אני לא רוצה, כי בסה"כ אני רוצה להעביר ולהזכיר לה כל רגע שהיא עברה בבצפר... וצירפתי ממש כל תמונה שמצאתי, גם יומיום וגם אירועים.. בתמונות שזה אירועים אז רשמתי נגיד "טיול שנתי" או דברים כאלה..אבל זה בעיקר דברים טכניים...ואני רוצה משו יותר מרגש.

sweetdreams

New member
אולי תצרפי עוד משהו פרט לתמונות..

סתם דוגמא: ציטוטים מתוך שירים שהיא אוהבת, או כאלו שמבטאים דברים שהיית רוצה לומר לה כחברה.. משהו עזה, שיגדיל את הפן האישי שבמתנה..

JustAnotherOne

New member
כן בדיוק עלזה חשבתי

הבעיה שאני לא מוצאת כלכך ציטוטים ודברים כאלה.. יש לך משהו להציע?

sh53

New member
אולי השקעת "יותר מדיי" ?

כלומר לקחת את כל התמונות של כל התקופה, ואולי חלק מהתמונות בכלל את לא "אוהבת", לא מתחברת אליהן, אולי יש יותר מדיי תמונות (מרוב עצים לא רואים את היער), אולי שמת תמונות שאין להן כל כך "משמעות" (חלק ניראלי היא אפילו לא יודעת/זוכרת שקיימות). אולי כשזה יהיה אישי וקומפקטי, אולי תתחברי לזה יותר?

JustAnotherOne

New member
יכוליות..

אבל אני מאמינה שהבעיה היא לא בתמונות כי דווקא זה הקטע היפה, שיש שם תמונות שהיא לא זוכרת בכלל, שאין לה במחשב וזה באמת יהיה משהו ייחודי למצגת הזו. וממ באמת הייתי רוצה לעשות אתזה יותר אישי, אבל דווקא ע"י הוספת דברים רשומים...למרות שכאמור "תמונה שווה אלף מילים"..אבל אולי משהו מעבר לתמונות.. אני לא באמת יודעת..בגלל זה אני פונה אליכם. שוב תודה על התגובות, אתן נורא חמודות :).

T o M a S 5

New member
דעתי

לדעתי את משקיע/ה יותר מידי זמן, אבל קשה לך לקבל את הרעיון שהיא עוזבת ולכן את מרגישה את הצורך לעוד ועוד.

מוזיקת רקע יכולה להוסיף..

תמצאי שיר שמתחבר לך לעזיבה שלה, שיר שאהבתן, תוסיפי אותו ברקע זה יכול לתת הרבה "להכניס לאווירה"

למעלה