אני יודעת! אני מתה על אולסטאר ;)
ס סינטטית New member 8/5/07 #28 ../images/Emo2.gif מאיפה את יודעת? חחח כאילו, הייתי לבושה ככה פעם , משעשע
ש שלומיתת New member 8/5/07 #29 אני צריכה לציין שוב שחרשתי על היידפארק מכל כיוון אפשרי? את כ"כ חמודה עם הבגדים האלה! בעצם,את חמודה בכל מקרה
אני צריכה לציין שוב שחרשתי על היידפארק מכל כיוון אפשרי? את כ"כ חמודה עם הבגדים האלה! בעצם,את חמודה בכל מקרה
ס סינטטית New member 8/5/07 #32 הו. אני יודעת איזה תמונות ראית, זה עוד מפורים של שנה שעברה! גרביים עם פסים זה שולת .
S shilgiah New member 8/5/07 #43 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאולסטאר זה האובססיה שלי חח וזה לא נאמר בציניות..
S shilgiah New member 8/5/07 #56 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאין לי הרבה.. 3 אולסטאר-אולסטאר 1- סקטור ועוד אחד שהוא ממש דומה לאולסטאר.. אבל אני רוצה עוד!! ואין לי כסף לזה חחח לך יש?
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאין לי הרבה.. 3 אולסטאר-אולסטאר 1- סקטור ועוד אחד שהוא ממש דומה לאולסטאר.. אבל אני רוצה עוד!! ואין לי כסף לזה חחח לך יש?
ש שלומיתת New member 8/5/07 #60 כסף?לא../images/Emo12.gif חח אני יודעת שהתכונת לאולסטאר.. יש לי אחד.. אני לא מכורה לאולסטארים..אני סתם חושבת שהוא נחמד ואין נעליים נורמליות כיום..
כסף?לא../images/Emo12.gif חח אני יודעת שהתכונת לאולסטאר.. יש לי אחד.. אני לא מכורה לאולסטארים..אני סתם חושבת שהוא נחמד ואין נעליים נורמליות כיום..
S shilgiah New member 8/5/07 #64 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח בגלל זה התחלתי לאהוב את נתניה חחח יש שם חנות מלאה באולסטארים.. נסעתי לשם פעמיים בשבוע כדי לקנות שני זוגות חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח בגלל זה התחלתי לאהוב את נתניה חחח יש שם חנות מלאה באולסטארים.. נסעתי לשם פעמיים בשבוע כדי לקנות שני זוגות חחח
S shilgiah New member 8/5/07 #74 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכי לא הכרתי אותה אז..../images/Emo4.gif זה היה בחופש האחרון..חח פעם הבאה שאני אהיה בנתניה (מקווה שבקרוב.. ) אני אודיע!! חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכי לא הכרתי אותה אז..../images/Emo4.gif זה היה בחופש האחרון..חח פעם הבאה שאני אהיה בנתניה (מקווה שבקרוב.. ) אני אודיע!! חחח