ממ.. היי?!:))

menori

New member
ממ.. היי?!:))

שלום לום לכולם! קוראים לי ספיר אני חדשה פה..אבל.. גמאני חושבת על רועי גפן מיליון (אוחת) פעמים ביום.. מודה..:)) גמאני בהופעה שהייתה בב'ש יום חמישי צעקתי "גפן תעשה לי ילד" מודה..:)) גמאני שומעת כל יום וכל היום את השירים שלהם.. השיר האהוב עלי הוא חום יולי אוגוסט ו.. אה כן.. מחוץ לזרם! (שליטה) אני בת 14 בערך.. אני מב''ש (עיר הפשע..בעע..) אני לא פרחה.. אבל שאני מתעצבנת אני ערסית.. אני פריקית אני מודה.. שחור זה הכי יפה.. ממ. אהה ואני פנויה.. קבלו: 264545540 [email protected] וסיפו... גם בננות- אני לא לסבית אני סתם לא אוהבת לקפח..!) בהה ביי.. מקווה שאני אשתלב פה.. "רועי גפן!! המושלם!"=))

GiLi73

New member
ברוכה הבאה/tapuzforum/images/emo13.gif

אני גילי בת 17 וחצי!

N o y 1 6

New member
חח..

אני אוהבת אותך
ערסים שליטע
ברוכה הבאה

menori

New member
טנקיו..

תודה:)) גמאני אוהבת אותך חמודה:)) ערסים שולטים!!חחח:)) תוסיפו** (בהודעה הקודמת שלי..)

N o y 1 6

New member
היה נחמד...../images/Emo13.gif

חפרתי על בערך 67 דפים
אבל בסדר XD גם אח"כ בדקנו את התשובות עם המורה ויצא נכון 0_0

דורה17

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo24.gif

נו היה נורא כל כך? סתם מבחן עם שם מלחיץ...

N o y 1 6

New member
ממ..היה די קשה ../images/Emo4.gif

כאילו..היה ה-מ-ו-ן לכתוב...אבל בסדר..

niro levi

New member
ברוכהה הבאהה

מקווה שתשתבלי פה יפההה ונקווה שלא נעצבן אותך חחח אגב אני ניר (בת..חח) אממ אם את רוצה עוד פרטים וכאלה.. אז מסר או שתמצאי כבר דרך חח סומכת עליך..

שלומיתת

New member
כולנו פה פריקים מותק.

כולנו עם צמידי ניטים ושחור בעיניים כולנו עם אולסטאר וכולנו שומעים MCR כי זה כ"כ קשוח ואפל!!
אה כן,ואברילווין כ"כ שליטע!!
ברוכה הבאה.

GiLi73

New member
מאמי אני לא פריקית!!

הדבר היחיד מכל מה שרשמת שמתאים זה שאני שמה שחור בעניים, ושאני שומעת אברילויין! ואני לא סובלת אולסטאר!

למעלה