ממ היי

specail girl

New member
ממ היי

מה הסיכונים בעגיל בטבור? שבוע הבא אני עושה כי אמא לא מרשה עגיל בגבה]': או לעשות קעקוע- פיטר פן? תבינו את המשמעות לבד...

Mistical

New member
אממ תראי..

אני לא יודעת מה הסיכונים בפירס בטבור אבל בקשר לקעקוע.. מה יעזור לך שאנחנו נגיד לך מה לעשות ואיזה קעקוע?את צריכה לעשות מה שאת אוהבת,ומה שתרגישי נוח איתו (בהתחשב בעובדה שקעקוע זה קבוע). אל תעשי לפי עצות של אחרים. לא רק שזה דבילי כי אנשים יכולים להציע את הדברים השרוטים ביותר,אלא גם שקעקוע זה משהו אישי,שרק את תדעי את המשמעות האישית שלו. אני למשל מתכננת קעקוע שאני אעשה,ורק אני וחברה טובה שלי יודעות את המשמעות,לא מבחינת סודיות,אלא מכיוון שזה משהו אישי שלך. זה כאילו נולד לך תינוק קטן..(כן,אני יודעת שזה דבילי אבל תחשבי על זה). בכל מקרה,הנקודה שלי היא שאת לא צריכה לשאול "ואולי לעשות את זה..?". תעשי את מה שהכי מתאים *לך* ומה ש*את* הכי תאהבי. מקווה שעזרתי

specail girl

New member
מממ....

הדבר שאני הכי רוצה לעשות אני לא יקבל אותו]': וגם עגיל בטבור זה נחמד ואני רוצה אז אני יעשה... וקעקוע אני ממש מפחדת לעשות אפילו שאמא ממש רוצה שאני יעשה אבל אני מפחדת להתחרט ואם אני יעשה קטקוע יש לי מה לעשות...

Mistical

New member
האמת?

אני יודעת איך את מרגישה..הצלחתי לשכנע את אמא שלי לפירס בגבה (שאני עושה עוד שבועיים),בתנאי שאני לא עושה יותר חורים בשומקום
לא נורא..נתחמן אותה עוד כמה חודשים
ואני שמחה שיש לך רעיון לקעקוע,ואני יודעת שאת מפחדת.גמני מפחדת למרות שאני רוצה..אבל זה משו שאני רוצה ותמיד רציתי-כמו פירס-אז אני אעשה את זה..אתגבר על הפחד.. אבל בכל מקרה,בינתיים תסתפקי בפירס בטבור..תגידי תודה שהרשו לך את זה

specail girl

New member
הרשתה לי? כן בערך אבל...

יש לזה תנאי עשיתי איתה הסכם למשו דפוק ביותר ואז אני עושה את הפירס כבר שנתיים בערך אני מנסה לשכנע בשביל עגיל בגבה והיא עדיין לא מרשה לי וקעקוע - אני ממש יחכה עם זה קצת

למעלה