ממ היי

JustAnotherOne

New member
ממ היי

אז ככה, אני עולה לי"א וכרגע אני לומדת בתיכון מחוץ לעיר. הבעיה היא שאני ממש לא סובלת את הבצפר הזה ופשוט מתה לעבור. אז ישלי כמה בעיות, הראשונה מן הסתם היא שאני עולה לי"א מה שאומר רק שנתיים מסכנות נישארו לי, ואני לא יודעת אם זה באמת שווה את הטרחה.. הבעיה השניה היא שעשיתי הרבה בגרויות השנה, ואני לא יודעת איזו מגמה תתאים לי.הבגרויות שעשיתי הן: אנגלית בע"פ ושאלון E מתמטיקה 005 ו006 [אבל 006 ניראלי אני צריכה לגשת שוב] פיזיקה-מכניקה [האמת שגם לבגרות הזו אני חושבת שלא יזיק לי לגשת שוב] מחשבים- פרוייקט בHTML ובגרות בפסקל לשון היסטוריה א' הבעיה השלישית היא שאני לא יודעת מה נחשב לתיכון טוב בפ"ת.. כאילו אני יודעת שעמל ב' נחשב למאוד טוב במיוחד למקצועות מדעיים [שזה מה שאני צריכה] אבל השאלה היא אם יש עוד כאלה? בעיקרון אני רוצה לסיים עם 5 מתמטיקה, 5 אנגלית, 5 פיזיקה ו5 מחשבים, כמו שהייתי אמורה לסיים בתיכון שלי.. אז כל מי שיודע משו, אני ממש אשמח להמצלות וכאלה.. וסליחה שחפרתי קצת ^^ תודה מראש :)

atsmon666

New member
אם זה ככה , עמל הוא המקום בשבילך .

מה כן ... כל כך הרבה טפסים ואת רק עולה לי"א .... כבוד !! עמל ב' גם מאפשר לעשות 5 מתמטיקה , אנגלית , פיסיקה ומחשבים. ככה ש.... "בוא אלינו אלינו אלינו לעמל..... " ואת ההמשך תנחשי. לעוד פרטים אם תצטרכי : [email protected]

JustAnotherOne

New member
חחח

אז כנראה שעמל ב'- here i come בתקווה שאני אצליח להשיג את המזכירות שם כדי להירשם... תודה על התוגבה :)

NYMets Man

New member
מדעיים? רק עמל ב'

ואל תדאגי... מישהי אצלנו הצטרפה בי"א והתאקלמה בשניות...

liorhikri1991

New member
אהה...

אם את רוצה לסיים מחשבים 5 יח"ל,אז זה יתאפשר לך רק ב"הדנסת תוכנה" בעמל ב',לדעתי,או שאני טועה? נראה לי שיש מצב גם שבאלקטרוניה לומדים מחשבים. הינה תבדקי באתר של עמל ב':http://yeda.amalnet.k12.il/CmsAmal1/Petah/

היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני למדתי באחד העם ויש שם מקצועות כאלה רק שמחשבים זו מגמה שהיו בה בקושי 10 תלמידים מכל השכבה...

מיכמיך3

New member
יש לך גם את תיכון בן גוריון

שאת יכולה לעשות בו 5 יחידות אנגלית, ויש מגמת פיזיקה כמובן גם 5 יחידות, ויש מגמת מחשבים שזה גם 5 יח"ל. אבל נראה לי שעדיף לך את עמל ב' כי יש שם את מגמת ביוטכנולוגיה.

danieli rose

New member
היי:)

אני לומדת בהנדסת תוכנה בעמל ב'.. ואני גם עולה לי"א.. אז מבחינת מחשבים..גם אנחנו עשינו 3 יחידות השנה - יחידה של אתר ו2 יחידות של C#..כעיקרון לא נראה לי שזה משנה באיזה שפה נבחנת..אז לא תהיה לך בעיה להשתלב ממש לדעתי במקצוע הזה. פיזיקה עושים בי"א מכניקה.. ככה שאם תרצי לשפר אז תוכלי ואם לא אז סתם תוכלי לנוח..:) אנגלית עוד לא עשינו כלום.. נעשה את E רק בסוף י"א... (לפחות ככה זה היה עד עכשיו). מתמטיקה עושים את 005 בסוף י"א ו006,007 בסוף י"ב.. ולשון והיסטוריה א' עשינו גם השנה. אגב איפה את לומדת..?

JustAnotherOne

New member
ממ

בעיקרון נישמע שזה ידפוק אותי רק באנלגית ומתמטיקה, אבל בטח יהיה אפשר לסדר אתזה איכשו, לא?? וממ אני לומדת בכפר הירוק אם זה אומר לך משהו... ישלך מושג אם אפשר להישרם עדיין? כי אבא שלי מתקשר כבר איזה שבוע ולא מצליח לתפוס אף אחד.. בכל מקרה תודה על התגובה המהירה :) כולכם נישמעים נורא נחמדים :)

liorhikri1991

New member
בעמל ב' המזכירות כמעט שלא עונות,אין סתומות

אימא שלי רצתה גם לברר משהו ולקח לה שבוע לתפוס את המזכירות

danieli rose

New member
ככה חשבתי למען האמת

אתם ידועים בתור בצפר כזה שלומדים בו הכל מוקדם... בכל מקרה אני מאמינה שתצליחי להסתדר.. ובכלל אני לא חושבת שיש איזשהו תיכון בפ"ת (לא מתחייבת על זה אבל ממש לא נראה לי) שמגיש לE בסוף י'..אז זה לא ממש משנה לאיזה תלכי. ובקשר ללהרשם עכשיו אני מניחה שאת יכולה.. יש לנו מספיק מקום בכיתה ועוד לא חסרות לך בגרויות או משהו:)

liorhikri1991

New member
במתמטיקה גיטר שינה את המועדים של הבגרויות...

רומה המורה שלי אמר שנעשה את 005 בחורף הקרוב ואת 006 בקיץ הקרוב ואת 006 בי"ב

atsmon666

New member
גיטר שינה את כל חוקי היסוד של מערכת החינוך...

הוא משעבד את יולי תמיר להיות שפחה שלו ..... זה חלק מתהליך ההשתלטות על העם .... עוד מעט הוא יטיל איסור על קונים להיכנס לחנויות של אנשים ב 3 יחידות , ויקבע את חוק ה"גיטר קלאוזוס" שאומר שכל תלמיד שהוא לא רוסי , לא יכול להתקבל לאוניברסיטה. אלא אם כן הוא דור חמישי למשפחת הצאר סטניסלב. וזה מוביל אותנו היישר לשאלה הגדולה : מיהו רוסי ? רוסי הוא מי שהוריו היו צאצאים למשפחת האצולה והוא חייב לדעת לפחות 25 קללות במילון העברי רוסי - מארק לוי - עברי . (מי שלא מבין על מה אני מדבר , שיחכה להסטוריה ב' ... , הנ"ל לא ניסה לפגוע ברוסים . הוא יותר מדי מפחד מהם )

JustAnotherOne

New member
אם זה יהיה ככה

זה יהיה מעולה... ככה אני אסיים כל שנה שאלון, שזה הכי טוב.. בכל מקרה שוב תודה לכולם על התגובות :)

liorhikri1991

New member
חחח רק עכשיו שמתי לב שאת עולה לשכבה שלי...

אז לאיזו מגמה את מתכוונת ללכת,אם את רוצה להירשם לעמל ב' באמת? נראה לי שתבחרי בין ביוטכנולוגיה,הנדסת תוכנה ואלקטרוניקה

למעלה