אטומיק בייגל
New member
ממ היי../images/Emo9.gif
יש לי כמה שאלות לגבי ש"ש (ולא מכינות). אשמח לקבל תשובות וסליחה אם אני חוזרת על דברים שכבר דיברו עליהם (קראתי קצת בפורום, אבל לא עשיתי חיפוש מקיף).
מעניין אותי בעיקר הכיוון של נוער בסיכון, ורציתי לשמוע קצת באופן כללי על פנימיות וכפרי נוער. איך החיים והעבודה שם, מה זה בערך. לגבי פנימיות - תהיתי לגבי פנימיות חינוכיות ושיקומיות, אולי טיפוליות ברמה קלה. אני יודעת שזה נורא כללי וקשה לענות, אני מקווה שבכל זאת מישהו יוכל להבין ולענות משהו.
כמה מקומות ספציפים שביררתי עליהם ונראים לי מעניינים הם פנימיית אהבה, בית אפל, בית זינגר, איילים (שונה מהשאר, אני יודעת), קרית יערים, מגדים, קדימה (שפה ספציפית שמתי לב שהכנס האחרון הוא ממש ממש עוד מעט
) ושדה בר (גם שונה מהאחרים לפי מה שהבנתי). אם יש אנשים שנמצאים/היו באחד המקומות האלה או יודעים עליהם ממקורות מהימנים, אשמח לקבל קצת פירוט מעבר למה שכתוב באתרים של המקומות ובאתר התק"מ. ופה אני מגיעה לנושא נוסף - התק"מ. אני, כמו רבים אחרים כפי שראיתי משיטוטיי המעטים בפורום, לא קשורה לתק"מ בשום אופן שהוא - לא תנועות ולא מגורים, אני גרה ב"ישוב עירוני". הבנתי שפשוט צריך להציק להם כדי שיתנו לי להירשם למיונים בכל אופן. יש עצות לגבי שיטות ודרכי פעולה?
(בינתיים אני הולכת להתחיל מיונים לש"ש בחברה להגנת הטבע, כבר נרשמתי ליום המיון. הרעיון הוא לנסות להתמיין לכמה שיותר דברים שונים כדי להיחשף כמה שיותר ולראות מה מתאים לי ואיפה ירצו אותי.) תודה מראש על כל התייחסות ומענה, וסליחה שיצא מלא בירבורים.
יש לי כמה שאלות לגבי ש"ש (ולא מכינות). אשמח לקבל תשובות וסליחה אם אני חוזרת על דברים שכבר דיברו עליהם (קראתי קצת בפורום, אבל לא עשיתי חיפוש מקיף).