ממ. היי

Dawson girl

New member
בהצלחה! ../images/Emo9.gif

תל השומר או חיפה? כי אם זה חיפה הייתי שם מיליון פעם

יההה תהנה../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

למרות שאני מניחה שלבנים זה לא חוויה כ''כ מהנה. הממ.. אז

DAN1EL

New member
ולבנות כן? =\ ../images/Emo97.gif

זה בערך אותו צו רק שלבנות אין ראיון אישי. וממש לא נהניתי... איכס.

בטח שלבנות כן../images/Emo42.gif

זתומרת כל העולם אומר שלא אבל דיי בא לי ללכת לשם בגישה חיובית אז אני קצת באשליות קורה
אבל מה רע בחיילים מסביב?
איך היה? אתה מסכם הכל ב''איכס''?

DAN1EL

New member
חיילות, לא חיילים. ../images/Emo97.gif

יש שם אולי חייל וחצי והם די אידיוטים. וכן.

Dawson girl

New member
אוי, חיילים ../images/Emo122.gif

כשהייתי כמוך, פעם, מזמן
גמני אהבתי חיילים. אבל לאחרונה פשוט נמאס לי לראות אותם, כי הם פאקינג בכל מקום
(בלי קשר לזה שעכשיו יש לי קטע עם מדים של חיל האוויר, כן?
)

Dawson girl

New member
אני חיה. בקושי ../images/Emo122.gif

מחר יש מתכונת בספרות
מי הולכת להוציא 0 עגול ונחמד? אני
הממ היה חופש מעניין ביותר, שבשונה משאר החופשים לא סתם ישבתי בבית כל החופש ולא עשיתי כלום עם עצמי- רק חצי ממנו!
אממ היה יום מרוכז בתולדות האמנות+מבחן (מקווה לציון טוב++), אחרי זה יומיים פלמחים, חוויה של ממש.. ו. אממ זהו. אחרי זה שבוע התבטטות
יום שלישי הייתי בת''א בשינקין וקניתי כמה דברים יפים. ואחרי זה ספרות
לא שזה יעזור לי מחר

../images/Emo24.gif אני רוצה להזמין אותכם ל....

קומונה של לינדזי לוהאן http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7822&smsMsg= תכנסו

ס-ו-פ-ס-ו-פ*נושמת*../images/Emo42.gif

לא צריכה לראות עוד אינטגרלים ודפרמציאלים וטריגונומטריים ואינדוקצים במשך שבועיים לפחות. הייתה מתכונת ראשונ במתמטיקה. 66 בטוח יש לי אלא אם כן מותר להוריד נקודות על טעויות בשאלה אחת יותר מהמ שהיא שוה. זתומרת. היו לי 3 טעויות חישוב בשאלה אחת
מי מטומטמת? מי? הא ובערב מתחילה העונה העשירית של חברים וואי, היום הזה דווקא נחמד:)

גרמס

New member
מזל טוב!!

עדיין לא ראית את העונה הזאת??? היא בדי.וי כבר בערך שנה וחצי..

G A L 17

New member
חרא של יום האמת ...

מהבוקר אני רק בהתרוצציות למסיבת סיום , שונא לקחת על עצמי הכל , זה התחיל מהחזרות למסיבת סיום , עבר לפגישה של הספר מחזור משם לפגישת כתיבה של הטקס הרשמי המשיך בלנסוע לבית דפוס לעבוד על ההזמנה והסתיים בזה שהמורה למתמטיקה אמר לי שיש לי יותר מדי היעדרויות והוא יקפיא לי תציון (זה אני לא דואג דוקא..) אהה כן ובין לבין גם בית ספר תגבורים וכזה.... אז אתם יודעים מה ? אם אנשים היו יודעים להעריך אז זה היה שווה את זה אבל הם כל כך מכוערים ברמות.... שנים אני מתחנן לאנשים מי בא לעזור עם ההזמנה ולמה שמישהו יבזבז תזמן היקר שלו ? פתאום עכשיו כולם "איכס איזה גועל נפש " כאילו מכוער ? למה לא ניסיתם אתם במקום לבוא בתלונות... לפחות בכוכב נולד הדתי האלוהי הזה עלה.. אהבתי אותו רצח , גם מריאור שכולם שונאים ממש חמודה וזאת עם הקול היפה.... אהה כן וגם הספקתי להיזרק היום , חפיף התרגלתי , אני לא יודע למה אני מנסה כל פעם מחדש , מתי אני אבין שקשרים זה לא בשבילי

גל ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

וואו באמת נשמע יום קשה..
אל תקח על עצמך את כל הדברים האלה! אנשים לא יודעים להעריך כלום.. ככה זה. הם לא עוזרים ואח"כ באים בתלונות. אתה צריך גם לנשום מדי פעם!! ושום "התרגלתי"! מה זה השטויות האלה? קשרים זה ועוד איך בשבילך!!!!

גרמס

New member
דבר ראשון- כל הכבוד גל

וואו המסיבת סיום שלי הייתה מזמן... גל- שתדע שגם אני הייתי ככה- בהצגה שלנו הייתי אחראית על התלבושות (וחלק מהם תפרתי בעצמי) ואני חייבת להגיד לך שאף פעם תפקיד עם אחריות לא נעים כשנמצאים בתוכו- תמיד יש אנשים מגעילים שרק צועקים ולא חושבים ממש מה הם אומרים (חלק מהם חוזרים אח"כ לבקש סליחה אם זה מעודד אותך) ותמיד כולם חושבים שהם יודעים יותר טוב ממי שעשה אבל כמובן שלא מוכנים להחליף אותו, ובסוף גם הרבה אנשים לוקחים קרדיטים על דברים שאתה עשית (וזה הכי מעצבן) אבל חוץ מכל הדברים הרעים אני בטוחה שלא סתם התנדבת לעשות כל-כך הרבה ושאתה נהנה מזה, וזה כיף מאוד לראות בסוף איך דברים מסתדרים ושיש לך חלק בזה הרבה יותר מאשר להיות סתם עוד תלמיד מהשכבה שלא עשה כלום- אתה תחווה בגדול את הסיום ואח"כ ישארו לך הרבה זכרונות טובים ובטוח גם תרוויח הרבה לקחים לחיים כי אחרי שיוצאים מבית-ספר לפעמים זה יותר קשה אני זוכרת את זה לטובה (ביחד עם הדברים הרעים!!) ואני מקווה שגם אתה בסוף הדרך... סליחה על ההשתפכות אבל אני מקווה שהועלתי קצת.. ימים טובים שיבואו.. ובהצלחה

למעלה