ממ ההודעות של אור..

• פותח הנושא orbu7
  • פורסם בתאריך

orbu7

New member
תרגום שירים

לכל מי שיודע תרגומים לשירים של הבויז בעברית שיכתוב לי בבקשה!!!!

orbu7

New member
סקר משלי

איזה שיר הכי אהבתם בדיסק BACKSREETS BACK? {לא סינגלים} 1. THATS THE WAY I LIKE IT 2. SET ADRIFT ON MEMORY BLISS 3. IF YOU WANT IT TO BE GOOD GIRL 4.LIKE A CHILD 5. HEY MR DJ 6. אני לא יכול/ה להחליט כולם יפים!!!!!! 7. לא אהבתי אף אחד

orbu7

New member
שירה בביהס שלי

תשמעו משהו מגניב: במסיבת פורים שהייתה אצלי השנה בביהס שלי אני שרתי שיר של הבויז WEVE GOT IT GOING ON ועוד מול כל הביהס ואני קיבלתי מחיאות כפיים+מחמאות טובות.

orbu7

New member
לSHIRI FROM THE BLOCK

לא משנה לי איזה שיר אבל אני רוצה שהוא יהיה סינגל ואני לא רוצה שירים מתוך האלבום החדש אני רוצה רק סינגלים מתוך BACKSTREET BOYS, BACKSTREETS BACK, MILENIUM, BLACK AND BLUE ושוב אני רוצה רק סינגלים.

orbu7

New member
שאלה על DVD

האם אתן גם אוספות DVD של בקסטריט? אם כן ספרו לי איזה DVD אתן צופות בו הרבה.

Miss Kitty

New member
ממ..

הייתי אוספת.
יש לי את: Backstreet Boys: All Access Homecoming: Live In Orlando A Night Out With The Backstreet Boys Around The World The Greatest Video Hits: Chapter One והייתי רואה הכי את Around The World..

../images/Emo99.gif

יש לך את The Greatest Video Hits: Chapter One מהאינטרנט, או שזה היה פעם בארץ? :|

Miss Kitty

New member
הרצליה פיתוח..

בלייזר סנטר [שנראה לי שזאת רשת בכל הארץ]. אבל אם נגמר להם, הם יכולים להזמין מחו"ל.. הסניף של הרצליה פיתוח הזמין לי את Around The World ועוד דיוידי של בלו שלא היה בארץ.

Miss Kitty

New member
ממ לא.. ../images/Emo3.gif

אבל את יכולה לברר את הטלפון דרך 144 ולשאול אותם..

Miss Kitty

New member
נופ..

ברחוב, ליד מלא מסעדות, מול "מרכזים 2001" [ראיתי את בר רפאלי נכנסת לשם שבוע שעבר
] אני יכולה ללכת לשם מחר לברר לך אם את רוצה..

orbu7

New member
יש לי

יש לי את CHAPTER ONE THE GREATEST HITS והשגתי אותו בארץ באילת.

Miss Kitty

New member
אוי.. חמודי..

תשרשר בבקשה את ההודעות שלך ואל תפתח הודעה חדשה כל הזמן.. יש שני כפתורים בשביל זה: הוספת תגובה והוספת תגובה מהירה. הם שימושיים, תשתמש בהם. בבקשה.

נממ..

יש לי את: Homcoming: Live in Orland All Access Around The World קצת.
אני רוצה לקנות עוד... אבל אין מאיפה.
וההורים שלי מעצבנים אותי, לא מסכימים מהאינרנט..לחוצים.
נממ..ואני רואה את Homcoming: Live in Orland הכי הרבה.

למעלה