ממ"ד כחדר מבודד

eyalmnm

New member
ממ"ד כחדר מבודד

יש כאן מישהו שמנגן בתופים אקוסטיים בתוך ממ"ד? האם ממ"ד יכול לבודד את "רעש" מלצאת החוצה ולהפריע את מנוחת השכנים? על פניו, נראה לי שממ"ד הוא אחלה מבודד לרעש מבפנים ומבחוץ.

כן, אני מנגן

בעקרון זה מבודד לא רע מבחוץ, כלומר מפחית את הרעש ששומעים בחוץ. זה לא אוטם ב100%, אבל בהחלט מפחית בעוצמה. הבעיה היחידה היא שיש הד מעצבן שמפריע לאקוסטיקה של החדר.

eyalmnm

New member
תודה רבה על התשובה המהירה

עם האקוסטיקה שבחדר אני כבר אסתדר לבד ( אולי ע"י צמר סלעים או ספוגים ). היה חשוב לי לדעת איך זה נשמע מבחוץ.

itay zac

New member
אבל זה גם מחניק לך תצורה

לי יש תפים במקלט, וההבדל בין מקלט לממ"ד לא נראה לי ממש גדול ואם אני רוצה לבודד את הרעש שלא יפריע לאנשים אז אני סוגר את החלון והדלת שהם כמובן מאיזהשהו סוג של פלדה או ברזל אבל אז אני מזיע ומתחיל לגרד לי בכל הגוף.

עכשיו כשאני קורא את התגובה שלך

אז אני רוצה להדגיש שהתכוונתי למקלט מבטון וקירות עבים ולא סתם חדר ממוגן. בעניין החום, דווקא אצלי המקלט נמצא במרתף כך שדיי קריר שם, אבל באמת אחרי שעה טובה של תיפוף יוצאים מזיעים
בהצלחה..

soad26

New member
אני גם מנגן

במקלט, זה ממש עוזר, השכנים כבר לא מתלוננים וכבר לא מזמינים משטרה (!!!!), והמשפחה לא אומרת לי על זה כלום. הבעייה היחידה זה בקיץ שחם שם בטירוף, והמקלט שלי קטן אז בקושי יש מקום למאוורר אבל שים מאוורר ותסתדר. עוד בעייה זה הד מעצבן, אז לי יש שם ארון עם אוכל, שהיה שם מלפני כן, וכיסיתי איזה 60% מהקיר עם ספוגים שמצאתי וזה מפחית קצת את ההד..

omer1789

New member
אני מנגן בממ"ד שהוא בעצם החדר שלי

אקוסטיקה גרועה ובידוד סביר של הרעש. ככל שתכניס יותר גברים לחדר(מיטה,ארון שולחן) אז ההד ירד אבל בכל זסאת יש הד גדול והאקוסטיקה גרועה.

גרברון

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק אמרתי לעצמי את אותו הדבר XD

SaintJohn

New member
אני מנגן בממ"ד.

כלומר, ניגנתי. אני באמת צריך לחזור לזה. אחרי תקופת הבחינות. החדר גם בנוסף מלא רהיטים ובקושי יש מקום לזוז מילימטר כך שאם זה מוריד את ההד אז זה בטח היה יכול להיות גרוע יותר, אבל עדיין יש מידה מסויימת של הד. גם אצלי הרעש מצליח לצאת החוצה, אבל בהחלט בצורה נסבלת.

למעלה