ממ באסה..

sok777

New member
ממ באסה..

לא שאני אומר שזה בלתי-אפשרי אבל זה די קשה.. תראו את הבית שלי בליגת האלופות.. הבאתי 2 שחקנים לסגל- אלכס מפנרבחצ'ה ופרננדו מבטיס. על הנייר צ'לסי, ברצלונה וגם ורדר ברמן יותר טובות ממני אבל נחיה ונראה. גם אודינזה על הנייר יותר טובה ממני ועברתי אותה בליגת האלופות מוק' 3 1-0 בבית ו3-3 בחוץ, וגם זה אחרי שהובלתי בחוץ 3-1. היה לי משחק ידידות נגד בארסה בהרכב מלא שלי ושלהם וניצחתי 3-0 אבל זה הדבר הכי לא קובע בעולם!!

sok777

New member
הנה..

הבאתי את אלכס ואת פרננדו. זה לא סגל מזהיר פנים בכלל.. ואגב אני מקום 3 אחרי 2 מחזורים.. ניצחתי את שניהם אבל הפרש שערים..

The Bz

New member
אם אתה משתמש בסגל הזה כמו שצריך

אתה יכול לקחת את ליגת אלופות

SiC

New member
תטפח את הצעירים

במיוחד את דה יונג, פיאנר ובאבל שהופכים להיות שחקנים תותחים! תשיג חלוץ נורמאלי כי רוזנברג ופרננדו לא משהו. תביא את קבנאגי מספרטק או אפילו מישהו מפורסם יותר (אולי תחזיר את קלייברט סתם בשביל הקטע). לא מבין דבר אחד, למה סטקלנבורג (השוער) על הספסל ולא בהרכב???

dlml

New member
בדויק..

כלל מספר אחד עם אייאקס, תן לצעירים לפתוח ובחיים אל תעדיף שוער בן 36 על שוער בן 23.. וכמו שאמרתי, הכי חשוב. דה יונג מגן, מאדורו בלם, שיחקתי עם אייאקס 3 עונות, ומבין כל שחקני ההגנה של אייאקס, מאדורו היה המצטיין עם ממוצע של משהו כמו 7.80

Big Joni1

New member
אם תרצה אין זו אגדה

אני קיבלתי בהגרלה את צ'לסי ומילאן כששיחקתי עם מכבי ת"א והעפתי את מילאן
כמובן שבחצי גמר עפתי לברצלונה

sok777

New member
בינתיים אני בפור מושלם.

ולא 0 מתוך 0 אלא 1 מתוך 1. המשחק שהיה אמור להיות לי הכי קל. מול ורדר ברמן בבית ואפילו העמידו אותי כפייבוריט. דקה 6, 1-0 לברמן, קלאסניץ'. דקה 21, רוזנבורג כובש. 1-1 דקה 26, רוזנבורג משלים צמד. 2-1 דקה 77, 3-1, רוזנבורג. דקה 81 רוזנבורג שוב! רביעייה! 4-1 לי. דקה 84, 4-2 מירוסלב קלוסה. 4-2 בסיום. ברצלונה ניצחה 3-2 את צ'לסי.

SiC

New member
רק שקוראים לו

רוזנברג:) בלי ה-ו'... רוזנבורג זאת קבוצה :)

למעלה