ממ..אין לי כותרת

ממ..אין לי כותרת

מכירים את זה שנפרדתם ממישו ואתם מתגעגעים אליו? והחברות הכי טובות דווקא עכשיו לא פה כדי לתמוך ואתם מרגישים הכי לבד בעולםםם? אוףףף באלי למותתתת

sh53

New member
בהחלט מוכר

למה החברות שלך לא לידך? ניסית לבקש עזרה/תמיכה? לא תמיד זה ברור, לפעמים צריך לבקש

ביקשתי..

ביקשתי תמיכה והן רואות שאני במצב לא הכי טוב בעולם וב"ז הן יותר מדי עסוקות בעצמן ולא בסובב אותן.. מבאסס =/

sh53

New member
אז אולי לנסות אצל אחרים?

לפעמים עזרה ואוזן קשבת יכולה לבוא דווקא מאנשים שלא הכי ציפינו לזה מהם. יש עוד אנשים בסביבתך שאת יכולה להעזר בהם?

sh53

New member
אז אולי כדאי לחפש חברה טובה

חברה שתהיה שם לצידך כשתהיי זקוקה לאוזן קשבת ולכתף להיתמך. בינתיים את יכולה להעזר בנו

sweetdreams

New member
היי נויוש ../images/Emo13.gif

לאיזו סוג של עזרה את מצפה? אולי הן פשוט לא יודעות איך לעזור לך.. מה בדיוק את רוצה? שהן יבלו איתך יותר כדי שלא תהיי לבד? שיקשיבו לך כדי שתוכלי לשפוך את מה שיש לך על הלב?? אולי אם תנסי לבקש מהן משהו יותר ממוקד הן יוכלו לעזור לך יותר.. נגיד.. במקום להגיד לחברה שלך "עצוב לי, ובא לי למות" ולצפות ממנה לישועה (יכול להיות שהיא פשוט לא יודעת מה לעשות עם זה), להגיד לה משהו כמו "אולי את יכולה להיפגש איתי ונעשה משהו נחמד, כדי שאני אפסיק לחשוב עליו??" לאנשים גם הרבה יותר קל לעזור לאנשים שעוזרים לעצמם, ומעבר לזה את תשיגי בכך יתרון נוסף שתחפשי בעצמך את הפתרונות לשיפור המצב, ולא תתלי את כל תקוותייך באנשים אחרים.. זה ייקל על ההתגברות שלך עליו. תרגישי טוב

למעלה