ממ אולי זה הזמן?

may0rw

New member
ממ אולי זה הזמן? ../images/Emo13.gif

שאלון נחמד שם- גיל- זמר- זמרת- להקה- שיר - קליפ- פס קול- וסתם מה שבא לכם =)

DesertRose7

New member
אחלה תיזמון

שם-שחר גיל-17 זמר-ג'יימס בלאנט, רובי וויליאמס וויל יאנג זמרת- קלי קלארקסון, נטאשה בדינגפילד וג'וס סטון וגם אנסטסיה מעולה להקה-מקפליי, באסטד(ז"ל), סאן אוף דורק שיר - אוי ווי זה קשה. the calling - wherever you will go קליפ- mcfly - the ballad of paul k, mcfly - room on the 3rd floor פס קול- a walk to remember, spiderman 2 שבוע טוב

may0rw

New member
אני..

שם-מאי גיל-15 זמר-רובי וויליאמס
, רוב תומס.. אבל כמו שהוא היה פעם=) זמרת-אבריל.. אם היא נחשבת פופ
להקה-אן סינק ז"ל
שיר -eternity-robbie.. אבל זה משתנה כל שעתיים
קליפ-rock dj- robie williams
פס קול-הגריניץ'- של אן סינק- you don't have to be alone

Skullie Roze

New member
אניי.../images/Emo9.gif |לב0ש|

שם- אתי.
גיל- 16
זמר- ג'יימס בלאנט.
זמרת- כריסטינה.
להקה- בקסטריט.
שיר - עכשיו זה When You Say Nothing At All של רונאן.
קליפ- הממ..I Still של הבויז.
פס קול- אין דה ג'נגל.

Sahar 11

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: סהר גיל: 16 זמר: אמינם זמרת: כריסטינה אגילרה קליפ: Fighter של כריסטינה פס קול: Lose Yourself של אמינם

Sahar 11

New member
שכחתי שתיים ../images/Emo122.gif

להקה- כרגע אף אחד אבל להקה של פעם Five שיר - Walk Away של כריסטינה

D4Ever

New member
א-נ-י

שם-דניאל גיל-16 וחצי זמר-ריאן קבררה זמרת-קלי קלארקסון להקה-מקפליי,באסטד,סן אוף דורק שיר -McFLY-Too close for comfort קליפ-McFLY-That girl פס קול-A Walk to remember

candyheart

New member
אני!../images/Emo56.gif

שם-טל גיל-17 זמר-כרגע...ג'ימס בלאנט זמרת-בריטני להקה-בקסטריט בויז
שיר -More Than That של בקסטריט קליפ-I Still של בקסטריט
פס קול-נו,של מלך האריות

necky

New member
אנייייייייי

שם- ערפא גיל- 20 וחצי זמר- בריאן מקפאדן זמרת- בריטני ספירס להקה- ווסטלייף ובלו שיר - אין שיר מיוחד קליפ- גם אין קליפ מיוחד פס קול- המלאכים של צ'ארלי הסרט הראשון

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

שם-ג'ן גיל-17 זמר-רובי וויליאמס
זמרת-מלאני סי,אבל לא כמו רובי.פעם אהבתי אותה יותר להקה-הקרדיגנס,קולדפליי שיר -כרגע-Come Undone-Duran Duran קליפ-Something Beautiful-Robbie Williams פס קול-אין לי משהו מיוחד.

jenngirl

New member
זה מ-Knebworth../images/Emo82.gif

[או איך שלא כותבים את זה] שם הוא נראה פשוט
בנוי טוב,כמו שצריך.למרות שיש לו שם קצת שומנים. אבל עדיין

Shiri from the block

Active member
מי../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif שם- שירן. גיל- 18. זמר- וויל סמית' אמינם ורובי וויליאמס. זמרת- בריטני ג'ניפר וכריסטינה. להקה- בקסטריט בויז../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ודסטניז צ'ילד../images/Emo7.gif. שיר - כרגע בגלל שעניתי על השאלון ההוא למעלה אז שואו מי דה מינינג של בקסטריט../images/Emo9.gif קליפ- I still של בקסטריט../images/Emo9.gif פס קול- כרגע מפרק של הסדרה זינה../images/Emo99.gif

Im The Sun

New member
לא יכול להזיק... אני מקווה ../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

שם- ראם גיל- 18 זמר- וואי קשה... אין לי מושג, שיהיה מריו
זמרת- ויקטוריה גרר וגם בריטני אחלה
להקה- ספייס גירלס אני חושב.. היו להם אחלה שירים בזמנו. שיר - OUT OF YOUR MIND קליפ- ראיתי מקודם את HOLLER של הספייס דווקא אחלה קליפ עשו לו וגם השיר מעולה! אז שיהיה הולר. פס קול- אמממ.. לא יודע לא מבין בזה.

יא../images/Emo118.gif

שם- מיכאל גיל- 15 זמרת- לין [הסולנית של אקווה], בריטני, רוני[
], מריה, גוון.. להקה- Girls Aloud, אקווה שיר - Girls Aloud - History קליפ- State Of Mind - Holly Valance ויתרתי על כמה סעיפים כי יש התלבטויות ]:

../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: ברביעי הבא 16. זמר: ג'סטין זמרת: בריטני להקה: רוקסט שיר: So Beautiful - Daren Hayes קליפ: Tonight של הסמאשינג פאמפקינז פס קול: ארמ. של סיפור סינדרלה

Sim§ MaN

New member
^^

שם-ישי. גיל-14. זמר-אין. זמרת-הילארי דאף,קלי קלארקסון וגוון סטאפני. להקה-מיי קימכל רומנס ובלאק אייד פיז. שיר-Shakira - Don't Bother (משתנה כל יום
) קליפ-Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart (חרא זמרת אבל אחלה שיר וקליפ) פסקול- Hilary Duff - Wake Up (
)

למעלה