ממתי יקוצר השירות?

berg2005

New member
ממתי יקוצר השירות?

שמעתי שהולכים לקצר את השירות של מי שמתגייס ב 6 חודשים... יש למישהו מושג ממתי זה יכנס ועל מי זה יחול?

Supercat1

New member
למען האמת

ההצעה עברה..=] וכל המתגייסים מ2006 והלאה זוכים לקיצור של חצי שנה בשירות הצבאי

oferbenda

New member
אפשר להיות חצוף ולשאול

מאיפה את יודע/ת שההצעה עברה?

Supercat1

New member
מאדם מאוד סמכותי..

שקוראים לו בנימין נתניהו והודיע על זה בחדשות של שמונה היום בערב

Supercat1

New member
המ.

לפי מה שהבנתי זה לכל המלש"בים -בנים ובנות כאחד

oferbenda

New member
אממ..הלוואי ואת צודקת אבל

לא כדאי לתת לאנשים סתם אשליות נכון? נאמר שהוא עוד צריך להביא את ההצעה לאישור הכנסת וההצעה צפויה להתקל בהתנגדות קשה של שר הבטחון שאול מופז.. והכל בתקווה שביבי עוד ישאר שר האוצר אחרי כל עניין ההתנתקות...

Supercat1

New member
צודק..

אני לא מתכוונת להכניס אף אחד לאשליה או בועה חדשה.. רק שופכת פה מידע שהגיע לאוזניי ועיניי.. קצת אופטימיות :)

למה התנגדות?

מחתימים את אלה שבאמת צריך להחתים לקבע, ולשאר מסיימים את השירות. יש מספיק אנשים שלא עושים הרבה בצבא ולעיתים הוא משחרר אותם אף מוקדם יותר.

LrZt1986

New member
אבל גם ואפילו במיוחד...

למי שעושה קבע קיצור שירות החובה זה דבר משמעותי. מי שעושה קבע ייכנס לקבע, במידה ואותו חוק ייכנס לתוקף, חצי שנה מוקדם יותר. המשמעות של זה היא אדירה מבחינה כלכלית, שכן קודם כל הוא עדיין יצטרך לשרת פחות (האמת אני לא יודע כי יכול להיות שאם החובה מתקצר אולי על תפקידי קצונה נניח יאריכו את שירות הקבע), אבל הוא ישרת חצי שנה שלמה מהשירות שלו במקום כחייל בחובה כחייל בקבע, קרי, יקבל משכורת של כמה אלפי שקלים במקום משכורת של כמה מאות שקלים. בקיצור - משמעותי :)

LrZt1986

New member
רגע רגע...

כל גבר שמתגייס ב-2006, שירות החובה שלו יהיה שנתיים וחצי? גם אם הוא נניח מתגייס בינואר 2006?

LrZt1986

New member
האמת...

קראתי כתבה בוואלה! שאומרת שעדיין לא ממש אישרו את זה... זו הצעה שביבי העלה, ואם היא אכן תתקבל ביחד עם התקציב החדש שלו, אז ורק אז יחול הקיצוץ החל מ-2006, ככה שזה עדיין לא סופי... נראה לי...

ea53

New member
למה אני לא ב2006?!?!?!?

למה אני צריך להיות ב2005 ולאכול חרא חצי שנה נוספת?! שיתחילו את זה מעכשיו!

ganooov

New member
מ-2008.

ושאפחד לא יזבל לכם ת'שכל שזה יקרה דקה לפני כן.

למעלה