ממש תענוג...

ממש תענוג...

בימים האחרונים - עם הופעתו של "זאב גלבוע" ודומיו, היה כאן ממש עצוב ומדכא. כבר רציתי לכתוב איזה שהוא מאמר פילוסופי כדי להוציא אותנו מה"זבל". אבל אתמול אח"הצ ובערב זה חזר להיות הפורום שאני מייחל לו. מה זה תענוג, לקרוא את החלפת הדעות ולראות איך הנושאים משתרשרים - מתוך שאלה קטנה שהעלה צור, התפתח דיון מקצועי ומעמיק בעניין ה"בול" וכו. לא תמיד הכתוב הוא נכון ועובדתי, אבל נגרמת הנאה צרופה מקריאה ולימוד החומר.איזו מעורבות, איזה רצון להתבטא - כל הכבוד. (מה שטוב- כמעט תמיד מזהים מה הן התשובות המקצועיות והנכונות - ואתה יוצא עם תוספת נכבדה להשכלה התעופתית שלך..) הערה- רק תמיד שימו לב לאיזה "יחזקאל" מופרע שמתוך קינאה נכנס לכאן ומחבל במהלך העינינים. - אל תבזבזו זמן ומאמץ על "יחזקאלים" ו - זאב גלבועאים"... תנו להינות ממה שצריך להנות.

eli copter

New member
אני מתפלא כל פעם מחדש,איך נופלים

בפח כותבי הזבל כמו "יחזקאל" "זאב" ולא שכחנו את"דלל"!!הרי מזהים אותם מקילומטר...עד שצור ימחוק אותם,לדעתי,להתעלם!!! אחד ששואל מה זה בול ,טעה בפורום.....

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל..

אתה יכול לראות את הפרטים האישים שלי אפילו יש שם תמונה שלי בשביל להמחיש את עצמי טוב יותר. אתה טוען שיש אנשים "שסתם רושמים" אתה שולט כל כך טוב בשמות שלהן שהאנשים כאן מתחילחם לחשוב שזה אתה. אני מבקש ממך לא לפסול אותי כל כך מהר אנחנו עדין במדינה דמוקרטית. ביי ביי

אני גם לא משתגע

מאנשים אינטיליגנטיים אשר משום מה נמצאים בתחרות עם כל העולם ולא יודעים פירגון מהו. מה לעשות, יש הרבה דגים בים.

ramiby

New member
כבר שאלתי בעבר - ולא נעניתי ...

האם יש דרך שבה ניתן לסנן את הנרשמים לפורום כך שלא כל אחד יכול לפתוח כרטיס אישי אלא צריך לעבור תהליך "קבלה" מסויים (אצל צור למשל) הכולל מתן email ובדיקה שאכן אימייל כזה קיים, או כתובת מגורים או כל פרט אחר המסנן החוצה "יואל שרשירים" למיניהם (זוכרים אותו עם ההקאות בטיסה שלו?)

צור בנר

New member
כמעט בלתי אפשרי במדיום כזה

גם אני הייתי שמח לו תהליך קבלה כזה היה מעשי. כל אחד יכול לפתוח אי מייל וכשאבדוק אם זה קיים - אווכח שהאי מייל קיים. כנ"ל לגבי כתובת מגורים - אני לא מתכוון לבדוק אצל כ"א בבית האם הוא מי שהוא כותב. אין מה לעשות - זה אינטרנט. גם אנונימים יכולים ורשאים להיכנס ולהביע עמדות, כל עוד אף אחד לא מפר את הכללים. אני חושב שאם תתעלמו ממרגיזנים ומטרידים, הפורום ימשיך להיות כמו שהוא מתנהל בחודשים האחרונים. שבת שלום, צור

צור בנר

New member
אני מוחק כל הזמן

אבל לא ניתן להיות על המחשב 24 ש´ ביממה. פשוט תתעלמו!!

ramiby

New member
הכוונה להקשות

אם המטרידים ייאלצו לפתוח דוא"ל בכל פעם שהם נרשמים, או אם ייאלצו לתת דוא"ל אישי שלהם - זה יצמצם לחצי את כמות המטרידים. בנוסף, אומנם זה אינטרנט אבל גם כאן ישנם כללי התנהגות מסויימים וזכותך להילחם או למנוע השתתפות טורדנים למינהם. להת´

ZeevRozenek

New member
ZUR-MY BELOVED forum

I am what is called in English a Homebody, a guy who stays at home and hardly ever goes out in the evenings, and the glorious Forum is my favorite passtime, I try not to miss it. I think that certain persons with their cursing and impolite, to say the least, attitude, only add salt and pepper. Honestly, when I read letters of people like the Honorable YoelKor or Yehezkel, I simply laugh. The trick is not to take it seriously, let alnoe personally. And by the way, how about organiazing a Forum Party, excluding alcoholic drinks-remember the rule of the thumb-8 hours from bottle to throttle-so the forum members could meet each other. ZeevRozenek,Modena,Italy.

ramiby

New member
זאב ..

רציתי לשלוח לך email אולם הכרטיס האישי שלך דליל ו"יבש" כמו ואדי קלט בקיץ... ספר קצת יותר על עצמך בכרטיס האישי או העבר email כדי שנוכל לתקשר איתך קצת יותר טוב! להת´

ZeevRozenek

New member
personal card-addition

in addition to my personal card - I alos own and fly a u.l. - EuroFox, a photo of which I sent to the forum about a month ago. ZeevRozenek,Modena,Italy

mattyl

New member
attitude indicator

i agree it will be counter productive to start limiting things - just disregard and shift your attention to other ´instruments´..i

לא שווה את המאמץ

רפי-השכל האנונימיים המזדמנים, נמוגים עם הזמן אם פשוט מפסיקים להתייחס אליהם עם הזיהוי הראשוני של הסימפטום הנ"ל. דוד

למעלה