ממש קשה לי!!!!

ממש קשה לי!!!!

הייתי כל כך אופטימית לגבי הסבב הזה (הפריה ראשונה לאחר ניתוח בו הוציאו את כל הציסטות וניקו את המוקדים) שאבו 7 ביציות, מתוכם הופרו6 (3 באופן טבעי ללא איקסי, למרות בעית מורפולוגיה) 5 עוברים היו נהדרים, ללא שברים... שניים החזירו ו3 הקפיאו. הייתי אופטימית, חשבתי חיובי, נחתי, הפסקתי לעשן, שמרתי על תזונה טובה והמון שתייה... מחר אמורה לעשות בטא ואני לא רואה סיבה לגשת... כאבי מחזור לא מהעולם הזה, האגן של משותק...עשיתי בדיקה ביתית רק כדי לאמת את התחושות השליליות שלי וכמובן שיצא שלילי מוחץ.... הייתי מתעודדת טיפה אם הייתי יודעת שמיד ממשיכים לסבב של מוקפאים, אבל אסותא רמת החייל יוצאים לחופשה וזה בדיוק נופל על התאריכים שלי... מה לעשות כדיי לא לבזבז את המחזור הזה... הרי זה רק מחזיר את הגוף לקודמתו... ואני כבר מרגישה שהאנדו חוזר ובגדול.. ממש שבורה ומרוסקת, לא מצליחה להתאושש!

../images/Emo201.gif

מבינה את ההרגשה שלך אבל, רוצה לומר לספר לך שבסבב הנוכחי שלי, היה לי דימום יום לפני הבטא וקצת כאבים, וכמוך עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית וכבר הספדתי אבל, האחות שעובדת עם פרופ' לברן אמרה לי כן ללכת לעשות בטא והלכתי רק בשביל לקבל גושפנקא שזה שלילי אבל, בסוף הבטא יצאה חיובית, אצלי זה בסופו של דבר נגמר בגרידה אבל, יש לי שתי מסקנות בשבילך: 1.לא לעשות בדיקות ביתיות, כי הן לא מזהות הריון בשלב כל כך צעיר. 2.לעשות בטא תמיד תמיד ולא לחשוב שאם יש דימום ו/או כאבים זה כבר שלילי.

זואילי

New member
מצטרפת לממתינה ../images/Emo201.gif

אל תוותרי על הבטא. גם ארץ דמיוני שלנו דיווחה על כאבים נוראיים, וסטיק שלא אמר כלום, והיום היא אמא מאושרת. אם חלילה התשובה שלילית, את יכולה להתייעץ עם הרופא על גלולות. ואז יהיה קל לתזמן את החזרת המוקפאים. שולחת חיבוקים

זואילי המקסימה

אני יעשה את הביטא אבל ברור לי שזה רק לאמת את המצב.. אך לא הבנתי את נושא הגלולות, תוכלי לפרט קצת. הרי ברגע שאפסיק את התמיכה בטח אקבל מחזור, לא?

זואילי

New member
תתייעצי עם הרופא כן?

את תקבלי מחזור (אינשאללה שלא, לתשעה חודשים!), ואפשר לקחת גלולות עד דלא ידע... הפעם תפקיד הגלולות הוא לדיכוי עדין, לא לנטילה רגילה. (לכן תשאלי את הרופא מתי, אם תחליטי שזה מה שאת רוצה - להתחיל איתן). מה הרציונל? כמובן, עד שיעברו החגים ויח' הפוריות תחזור לעבוד - את תרגיעי את האנדו עם גלולות ברצף. תוכלי לקבוע עם הרופא מועד להחזרת העוברים (לקחת בחשבון כמה ימים מהפסקת הגלולות עד בוא הווסת הבאה). וממילא החזרת עוברים מתחילה עם המחזור כי הרי מחכים לביוץ שלאחריו העוברים יוחזרו ע"פ גילם, אז את מנצלת כל ווסת... והנה לך סבב מוקפאים על בסיס דיכוי עדין

סורי על השאלות, אני קצת חדשה בנושא

הבנתי... נשמע טוב.... אבל, מה ההבדל בין הגלולות לבין לקחת דקא ארוכת טווח

זואילי

New member
גם אפשרות, ורבות האנדואיות בטיפולים שעושות

את זה. הרופאים ה"ותיקים" אוהבים לתת דקא' ארוך לאנדואית לפני מוקפאים. ייעצתי לך אך ורק מנסיוני. כמובן הלא רפואי בעליל... בעצת רופאי הראשון ואז גם הרופא השני זרם עם זה, אני הפסקתי עם דיכויי דקא ארוך בכלל (בגלל השפעתן על הביציות שלי) ועברתי לגלולות שהן מדכא עדין. (עשיתי בהתחלה פרוטוקולים ארוכים ואז עברתי לקצרים על דיכוי בגלולות). אני באופן אישי גם מאמינה במלאכותי שהכי קרוב לטבעי. ז'תומרת לעשות טיפולים לפי המחזור (סייקל) הטבעי. ועם דיכוי בגלולות, אחרי הפסקתן יכולתי לצאת מדיכוי באופן "טבעי" יותר מבחינת המחזור. לכן גם הסבב היחיד של מוקפאים שהיה לי, היה נטול הורמונים לחלוטין. (כי ככה רציתי
). קצת גישת בר חווה (למרות שהוא לא הרופא שלי, אבל אני תמיד מתפעלת מהפרוטוקולים שלו). אמנם לא הייתה לי בעיית "פגרת חגים" אז הווסת של השלילי התחילה את המעקב לקראת מוקפאים. המעקב היה צפוף כולל LH לקראת הביוץ והעוברים הוחזרו על סבב נאטורלי לגמרי. אפילו בלי אוביטרל. אני יודעת שאם הייתה נופלת עלי חופשה כפוייה, הייתי ישר עולה על דיכוי (העדפה שלי - גלולות) והייתי עושה את אותו סבב מוקפאים עם הפסקת אותן גלולות. בזמן הטיפולים, חישבתי כל ווסת וניצלתי כל אחת כזו כמה שיכולתי. אבל תמיד תמיד עשיתי הפסקות בין הטיפולים והייתי על דיכוי כזה או אחר. מלבד הפעם ההיא עם המוקפאים.

זה באמת שלילי

דיברתי עם ד"ר אליצור... ואכן הציע בעצמו את הנושא של הגלולות... מקווה שבהמשך יהיה יותר קל... בנתיים קיבלתי ווסת והכאבים פשוט משתקים... כ"כ קיוותי שהניתוח יקל את הכאבים... אבל זו בדיוק אותה תחושה.... אני מבינה שאני פשוט יצטרך ללמוד איך לנהל את הכאבים... אני כלכך שונאת את כל הנרות, טיפות, כדורים לכאבים, כמה אפשר להאכיל את הגוף בחרא...

מעיין153

New member
עונה על הLH

LH- הורמון האחראי על דגילת הזקיק, והתפתחותו, הבשלתו הסופית וביוצו מקווה שעזרתי

למעלה