ממש קשה לי ../images/Emo10.gif
שלום לכולם, נולדתי לפני 22 שנים כבן רביעי למשפחתי, עם בעייה באיבר מין שנקראת בשפה המקצועית "Hypospadias" ובעקבות זה עברתי מס' לא מבוטל של ניתוחים. היום מאחוריי "היסטוריה מפוארת" של ניתוחים כואבים הן פיזית והן נפשית ועוד כמה (אני מניח) מחכים לי בעתיד. איבר מיני מצולק, מגושם וכמובן איך לא, שונה! במהלך השנים התבגרתי וגדלתי והפכתי לעלם נחמד - ילד "טוב" כפי שהחברה מגדירה (מסודר, מחונך, תלמיד טוב), אלא גם עם נטייה לבנים. לא מפסיקה לרדוף אותי התחושה של "למה זה קורה לי" .. מדוע אני מאוהב בבנים ועוד אחרי מה שעברתי במשך השנים ... למה?!?! החוויה "הפוסט טראומתית" שעברתי (כך אני נוהג להגדיר אותה) פגעה פגיעה אנושה בביטחון העצמי שלי כלפי כל הסובבים אותי (בנים או בנות, חברים או משפחה). לכאורה, הבחור הנחמד והחמוד, שעובד בעבודה מסודרת וסטודנט חרוץ, חיי בבועה מלאכותית!! נוהג לחייך לכולם, מתלבש כמו כולם, חמוד, מקסים ומתוק, שכל ידידה שנייה שלו לא מבינה איך אין לו בת זוג, כי הרי אם הייתה היא האחת, היא כבר הייתה מתחתנת איתו. קשה לי, באמת שקשה. אני רוצה זוגיות, רוצה אהבה וכן גם בשל כבר לסקס. אני יודע שאם אמצא בחור טוב וכל הבלא בלא בלא מסביב הוא ייקח אותי גם עם הבעייה שלי, שמרחפת מעל לראשי זה 22 שנה כמו עננה שחורה ביום בהיר (כך אומרים אנשים שהתייעצתי איתם בפורום אחר כאן). אין לי ספק, שאם לא הייתה קיימת אותה בעייה שנולדתי עמה כבר הייתי מחוץ לארונית הצפופה, שמאביקה מיום ליום יותר ויותר. אולי אעשה ניתוח פלסטי כזה או אחר, מעין "שיפוץ", כשם שיש אפשרות לניתוח אף או הרמת עפעפיים נניח .. לא יודע .. מה שאני כן יודע, שכל ניתוח כזה שאני עובר פותח פצעים ישנים, שלקח להם זמן רב להגליד וגורם לנסיגה נוספת בביטחון העצמי שלי, שרעוע גם ככה. המחשבה על אישפוז, הרדמה, עירום ... עושה לי רע

לא רוצה לצאת מהארון כרגע - אני גר עם ההורים וסטודנט המתפרנס בקושי רב. נמשיך לחלום את אותו חלום ורוד - להגר מפה למדינה זרה, הרחק "מאור הזרקורים" .. ושם .. לצאת מהארונית לאט לאט ובביטחה. ראוי לציין (ופה הקשר לפורום הזה אליו אני פונה נואשות), שאני בא מבית אשכנזי (לא פרימיטיבי-לכאורה) עם אבא שרואה כוכב נולד ואומר על השופט ההומו שבחבורה, שהוא חולה נפש החולה במחלה קשה, כשם שכל ההומואים ככה!! ממש לא פרימיטיבי מצידו
ועם אמא שדואגת לכל העולם ואישתו, תומכת בכולם, מייעצת ועוזרת, אבל את הבן שלה שואלת פעם .. אתה נמשך לבנים? ואני עונה לה .. "ברור שלא"!! והיא עונה חזרה .. "הורדת לי אבן מהלב"! בא לי לבכות, אין למי לפנות .. אז מה עלי לעשות?