ממש קשה להאמין!!

evike

Well-known member
מנהל
כן גם אני שמעתי על זה ברדיו

הייתי בהלם! אני רק לא מבינה, בשביל מה הם באו לפה, אם הם כל כך שונאים את ישראל וכל מה שקשור בה. אני רק מקווה, שהשלטונות ידעו להעיף אותם מפה. ומהר! מחכה ליעילות שלהם כמו בהעפת עובדים זרים, שלא מזיקים לאף אחד. ועוד משהו גרם לי לרצות להקיא היום. ציור צלב קרס והשוואת ראש הממשלה להיטלר, ביום השואה, קרוב ליד ושם! אלוהים ישמור! לאן הגענו?! מישהו חושב לקבל אהדה בדרך זו???! זה , בכל אופן אותי, עושה אנטי! בדיוק הפוך ממה שהכוונה שלהם. שיתביישו להם!

מה ז"א בשביל מה הם באו לפה?

לו היו מקבלים אשרה לארה"ב או לאחת ממדינות מערב אירופה היו מהגרים לשם. אך הם לא קבלו ולכן , מסכנים,"נאלצו" לעלות לא"י.
באשר להרגשתך בנושא השוואת שרון להיטלר,

טומי*

New member
אחרי שראיתי בחדשות....

תגובת דובר צה"ל היה שלא שואלים את המתגייס לדעותיו הפוליטיות. תגובה סתומה לחלוטין.

גלי®

New member
עוד "מסובב" אחד...:) לי לא ברור דבר

אחר, מילא לא שואלים מתגייס לדיעותיו הפוליטיות, אבל גם בדיקה לגילוי סמים לא עשו לו? הבחור משתמש בהרואין, מה שאומר שהוא משתמש די כבד ולא מאתמול... (אף אחד לא מתחיל מהרואין וקוקאין, מתחילים עם חשיש, מריחואנה, סמים קלים...) איך זה לא הביא לשחרור שלו מהשירות?

יוליקה

Member
מנהל
אם הם לא יהודים משני הצדדים

אז איך קיבלו אשרת עולה וסל קליטה??? עובדים זרים שנאמנים למדינה ואת בניהם שחברים בתנועות נוער ולא יודעים מילה מלבד עברית מגרשים - אבל כאלה חובקים עם סל קליטה???? מדינה משוגעת!!

vera2

New member
מפליא שלא ראו את הצלב קרס במיקלחת

ומדאיג חלק גדול של התגובות למאמר.ישראל הפכה ל
של הרבה אלמנטים שליליים.

עב

New member
גלי - בדיקת סמים

אני לא יודעת אם עושים בצה"ל בדיקות לגילוי שימוש בסמים (מדובר בבדיקות שתן), בכל אופן קל מאוד לקחת "תוצרת" של מישהו אחר ולהחליף צנצנות.

גלי®

New member
אני יודעת בודאות שעושים, גם בלשכת

הגיוס בזמן הצווים המקדימים וגם בבקו"מ... במידה ויש "ממצאים חיוביים" - הבחור משוחרר משירות... אז: בואי נעבוד על פי ההגיון: איזה מסומם יחליף את השתן שלו בשתן נקי בבדיקה בזמן הגיוס? מישהו שכן רוצה להתגייס, נכון? אם הבחור לא היה אנטי-ישראל, אז אולי היה מתקבל על הדעת שהוא "רימה" בבדיקת השתן (כי חשוב לו להתגייס).... אבל, במקרה הזה, ממש לא ברור איך לא עלו על כך שהוא משתמש...

עב

New member
"קונים" או מבקשים צנצנת ממישהו אחר

שהוא נקי. מה 'כפת למישהו לעשות קצת פה וקצת שם? זה יותר פשוט ממה שאת מעלה בדעתך. צה"ל אינו נקי מסמים והבחור הזה לא יוצא דופן בעניין השימוש בסמים. לפי פרוטוקול וועדת הכנסת, בשנת 1998 חקרה המשטרה הצבאית 935 חשודים בשימוש בסמים בצבא. תארי לך כמה לא נחקרו. ושוב לעניין הבדיקות - במסגרות גמילה עורכים בדיקות פתע, מכניסים את החבר'ה אחד-אחד לשירותים ובודקים עליהם טוב-טוב וגם אז הם מצליחים לרמות את המדריכים. לפחות לפי 5 מוסדות שאני סקרתי בעבודה כלשהי בנושא.

עב

New member
תראי איזה בדיקות עושים בלשכת גיוס

כדי לקצר את השהות בלשכת הגיוס מתבקשים הנבדקים להביא בדיקה שבוצעה בקופ"ח .... כל אחד יכול לה--ין בצנצנת עבור חברו. לפחות בשלב של לשכת הגיוס קשה לעלות על משתמשים בסמים!

גלי®

New member
רק עוד לא הבנתי מה האינטרס שלו

לרמות בבדיקה ולהתגייס... הבחור נגד צהל ומדינת ישראל, למה לו לרמות בבדיקה, שיכולה לפטור אותו מהשירות?

עב

New member
לא מנסה להבין אותו אפילו

בדיוק למטרה הזאת יש אנשים שזה מקצועם.

שוש ושבר

עד כמה בקלות אפשר לסחוט את מדינתינו וכפי הנראה ברוסיה הפריריות עוברת מפה לאוזן מקבלים סל קליטה אורזים והולכים ליחיות בגרמניה

עב

New member
והנה ידיעה חדשה על חייל מסומם

הפעם מדובר בצלף בחר לירות סתם ככה לסלון ביתו של השכן. ידיעה ב - YNET

vera2

New member
הצבא חתך חברתי של העם../images/Emo46.gif

אותן הנפשות שפועלות במועדונים קרי אלכהל סמים וזילות חיי אדם לצערי הגדול מאוד נמצא גם בצבא ואלה התוצאות הבלתי נסבלות

עב

New member
צה"ל - צבא העם

ורה הזכרת לי את האמרה "צה"ל הוא צבא העם". אז התכוונו שהצבא קולט את כולם ושייך לכולם. עכשיו לאור מה שכתבת אני רואה שיש פרשנות אחרת לאמרה הזאת. גם הדברים השליליים נכנסו לצבא וזה מצער מאוד, כי אין לנו ארץ אחרת! אנחנו לא מצליחים לשמור על חברה בריאה וזה מחלחל לכל מקום.

sabajakov

New member
במה שאמור להיות "רמה אחרת"

שליש מהסטודנטים על פי הצהרתם (לא תוצאות של בדיקה), משתמשים בסמים.

למעלה